دکتر پرویز رمضانی مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر گفت: با توجه به اجرای برنامه نسخه نویسی الکترونیکی در سراسر استان، استحقاق سنجی الکترونیکی ملاک اعتبار پوشش بیمهای است، بنابراین دفترچههای بیمه سلامت از تیرماه بدون تاریخ اعتبار صادر خواهند شد . به این معنی که از این پس بیمه شدگان در مراجعه به مراکز […]
دکتر پرویز رمضانی مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر گفت: با توجه به اجرای برنامه نسخه نویسی الکترونیکی در سراسر استان، استحقاق سنجی الکترونیکی ملاک اعتبار پوشش بیمهای است، بنابراین دفترچههای بیمه سلامت از تیرماه بدون تاریخ اعتبار صادر خواهند شد . به این معنی که از این پس بیمه شدگان در مراجعه به مراکز تشخیصی درمانی از طریق کد ملی وضعیت بیمهای آنها اعتبار سنجی خواهد شد و در مراکز مجری نسخه نویسی الکترونیکی، دارو و خدمات به صورت الکترونیک برای آنها تجویز و ارائه می گردد و در مواردی محدودیتی برای ارائه خدمات الکترونیک وجود داشته باشد، اعتبار دفترچه از طریق استحقاق سنجی و یا کد دستوری USSD(# 1666*) مشخص می گردد .
وی افزود: با توجه به اینکه به دلیل اجرای نسخه نویسی الکترونیکی، استفاده از دفترچه های کاغذی بیمه کاهش خواهدیافت و دفترچههای کاغذی مدت زمان بیشتری در اختیار بیمه شدگان خواهد بود، بدون تاریخ اعتبار و به عبارت دیگر با اعتبار نامحدود صادر می شود و ملاک اعتبار آنها، استحقاق سنجی در زمان دریافت خدمت خواهد بود .
مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر افزود: در شرایط کنونی و شیوع بیماری کروناویروس و در راستای کاهش مراجعات و ترددها و عدم لزوم استفاده از نسخ دفترچه و همچنین کاهش مراجعات بیمه شدگان جهت تعویض و تمدید دفترچه، برنامه نسخه نویسی الکترونیکی از اول اردیبهشت ماه سال جاری در سراسر استان بوشهر آغاز گردید و ۲۱۰ مرکز طرف قرار داد شرکت کننده در این طرح، تا کنون حدود ۲۵ هزار ویزیت ، ۳۵۰۰ نسخ دارویی و ۲ هزار خدمت در این سامانه ثبت نمودهاند.
دکتر رمضانی با اشاره به ارزیابی میز خدمت توسط اداره کل عملکرد و بازرسی استانداری و کسب رتبه برتر اداره کل بیمه سلامت استان بوشهر در بین دستگاههای اجرایی استان گفت : با استقرار میز خدمت در طبقه همکف اداره کل و پاسخگویی سریع به ارباب رجوع و تسهیل امور و همچنین ارائه خدمات الکترونیک، از سلامت کارکنان و مراجعان صیانت میشود و ارائه این خدمات و کسب این رتبه با همت همکاران پرتلاشمان در استان انجام شده است که از آنان تشکر و قدردانی به عمل می آید.
نشست هم اندیشی مدیریت مصرف برق
در بخش اداری برگزار شد
مدیر دفتر مدیریت مصرف برق شرکت توزیع نیروی برق استان یزد گفت : ادارات همکار در کاهش پیک بار افزون بر ۱۰ میلیارد و ۷۹۶ میلیون ریال پاداش همکاری دریافت کردهاند.
مهندس محمدمیرشمس در جمع مدیران و رابطان انرژی بخشهای اداری ارگانها و نهادهای دولتی استان با اشاره به اینکه ۳۷۱ مشترک بخش اداری سال گذشته در برنامه کاهش پیک بار همکاری کردهاند، افزود: میزان مشارکت بخشهای اداری نسبت به سال قبل آن ۶۱۸ درصد رشد را نشان میدهد و مجموع توان مصرف همکاری آنان ۱۲٫۷ مگاوات دیماند کاهش برآورد شده است. وی اختصاص افزون بر ۱۰ میلیارد ۷۹۶ میلیون ریال پاداش به نهادها و ادارات را یادآور شد و گفت : با بهره گیری از سامانه مدیریت و پایش شاخص انرژی، ادارات استان به لحاظ شیوه مصرف پایش میشوند. میرشمس اظهار کرد : بازرسی انرژی ادارات بر اساس چیدمان مناسب میز اداری برای بهره گیری حداکثر از نور طبیعی، مدیریت انرژی بر روی وسایل الکترونیکی، عایق کاری مناسب ساختمان، برنامههای فرهنگ سازی و تبلیغات و استفاده از سایبان برای کولرهای آبی انجام میشود.
مدیر دفتر مدیریت مصرف برق شرکت توزیع نیروی برق استان یزد، شناسایی ادارات دارای دیزل ژنراتور، تهیه بانک اطلاعاتی و جلب همکاری مشترکان اداری در پیک بار و برگزاری دورههای آموزشی ویژه کارکنان ادارات به میزان ۱۵۰۰ نفر بر ساعت در سال ۹۸ را از اقدامات مهم در این حوزه برشمرد.
هشدار دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا:
روزانه ۱۶ تا ۱۸ نفر در استان همدان به کرونا
مبتلا میشوند
همدان- خبرنگار روزنامه جمله /
مدیر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان با هشدار نسبت به شیب مثبت کرونا ویروس در این استان گفت: آمارها نشان میدهد درگیری مردم استان به این ویروس از تک رقمی به دو رقمی تبدیل شده به طوری که در حال حاضر روزانه ۱۶ تا ۱۸ نفر در استان به کرونا ویروس مبتلا می شوند.
محمد طاهری در شورای اطلاع رسانی استان گفت: در حال حاضر هیچکدام از شهرهای استان در زمینه کرونا وضعیت سفید ندارند و سه شهرستان نهاوند، فامنین و کبودرآهنگ در استان در وضعیت قرمز قرار دارند. وی با اشاره به کمرنگ شدن مقوله فاصله گذاری اجتماعی در کشور گفت: متاسفانه میزان رعایت فاصله گذاری اجتماعی در استان از بالای ۸۰ درصد به ۴۵ درصد کاهش یافته است و این در حالیست که براساس اعلام سازمان بهداشت جهانی ۸۰ درصد موارد ابتلا به کرونا ناشی از نبود توجه به فاصله گذاری اجتماعی است.
دکتر طاهری خاطر نشان ساخت: براساس اعلام وزارت بهداشت هنوز سه استان همدان، زنجان و اردبیل وارد پیک کرونا را تجربه نکرده اند که در صورت عدم رعایت فاصله گذاری اجتماعی حتماً با پیک کرونا مواجه خواهیم شد.