مدیرعامل بانک ملت و مدیران عامل شرکت های ایران خودرو، ساپکو و جمعی از قطعه سازان طرف همکاری این شرکت، در نشستی مشترک در محل ایران خودرو راه های تقویت تعاملات فی ما بین را مورد بررسی قرار دادند. مدیرعامل بانک ملت و مدیران عامل شرکت های ایران خودرو، ساپکو و جمعی از […]
مدیرعامل بانک ملت و مدیران عامل شرکت های ایران خودرو، ساپکو و جمعی از قطعه سازان طرف همکاری این شرکت، در نشستی مشترک در محل ایران خودرو راه های تقویت تعاملات فی ما بین را مورد بررسی قرار دادند.
مدیرعامل بانک ملت و مدیران عامل شرکت های ایران خودرو، ساپکو و جمعی از قطعه سازان طرف همکاری این شرکت، در نشستی مشترک در محل ایران خودرو راه های تقویت تعاملات فی ما بین را مورد بررسی قرار دادند.
دکتر محمد بیگدلی مدیرعامل بانک ملت در این جلسه با ابراز خوشحالی از حضور در کنار تولید کنندگان مهم و ارزنده صنعت خودرو، شرکت ایران خودرو را یکی از دو شرکت بزرگ و مهم این صنعت دانست و اعلام کرد: بانک ملت به عنوان بانکی بزرگ و پیشرو و یک حامی وفادار، همواره در کنار تمامی بخش های صنعت کشور حضور داشته است .
وی با اشاره به نامگذاری سال ۱۳۹۹ از سوی مقام معظم رهبری(مدظله العالی) به عنوان سال جهش تولید، تاکید کرد: بانک ملت با برنامه ریزی های مستمر و هدفمند قصد دارد این حضور را در سال جاری پررنگ تر و اثرگذارتر کند.
مدیرعامل بانک ملت با توجه به تشدید تحریم های ظالمانه آمریکا، امسال را سالی بسیار سخت در عرصه اقتصاد خواند و یادآور شد: بانک ملت با توجه به مشکلات تامین ارز برای واردات حاضر است معادل ریالی ارز مورد نیاز را در اختیار شرکت ایران خودرو قرار دهد تا شرکت از طریق بانک مرکزی بتواند ارز مورد نیاز خود را تامین کند.
دکتر بیگدلی از آمادگی بانک ملت برای تامین مالی ۱۴ طرح مهم اولویت دار شرکت ایران خودرو منوط به تایید مستندات مورد نیاز بانک از طریق بازار سرمایه خبر داد . وی افزود: با توجه به حضور اثرگذار و حداکثری بانک ملت در تامین سرمایه درگردش بسیاری از شرکت های بزرگ تولیدی و محدودیت های قانونی موجود در پرداخت تسهیلات جدید، می توان با کمک از بازار سرمایه و انتشار اوراق قرضه نسبت به تامین مالی شرکت های تولید کننده قطعات مرتبط با شرکت ایران خودرو اقدام کرد ضمن این که می توان با استفاده از توانمندی موجود در شرکت واسپاری ملت بخشی از نیازهای شرکت را جهت تامین ماشین آلات مورد نیاز مرتفع کرد.