رتبه نخست بابل  در تولید برنج
رتبه نخست بابل  در تولید برنج

    مدیرعامل اتحادیه شالیکوبی‌داران شهرستان بابل اعلام کرد که ۱۵ درصد برنج در شالیکوبی‌های سنتی از بین می‌رود. حسن قربان‌زاده در نشست با خبرنگاران با اشاره به اینکه باید به بخش کشاورزی و کارخانه‌داران شریفی که در این امر فعالیت می‌کنند، اعتبار بخشید، اضافه کرد: در بخش تولید و صنایع تبدیلی باید نوسازی و استفاده […]

 

 

مدیرعامل اتحادیه شالیکوبی‌داران شهرستان بابل اعلام کرد که ۱۵ درصد برنج در شالیکوبی‌های سنتی از بین می‌رود. حسن قربان‌زاده در نشست با خبرنگاران با اشاره به اینکه باید به بخش کشاورزی و کارخانه‌داران شریفی که در این امر فعالیت می‌کنند، اعتبار بخشید، اضافه کرد: در بخش تولید و صنایع تبدیلی باید نوسازی و استفاده از تکنولوژی روز با حمایت دولت انجام گیرد که تابه حال انجام نشده است مدیرعامل اتحادیه شالیکوبی‌داران بابل با اشاره به اینکه کشاورزی در مقایسه با بنگاه‌داری و دلالی به‌صرفه نیست، بیان کرد: شهرستان بابل با ۴۷هزار هکتار زمین کشاورزی زیرکشت برنج در مقام نخست استان قرار دارد.
قربان‌زاده با اعلام اینکه ۲۵ درصد سطح تولید برنج استان در بابل است، اظهار کرد: بابل، از لحاظ سطح کشت برنج در کشور پس از رشت، مقام دوم را دارد اما از لحاظ میزان تولید برنج، بابل رتبه نخست کشور را دارد. وی در ادامه گفت: در سه استان شمالی ( مازندران، گلستان و گیلان) ۸۵۰ هزار تن برنج و ۱.۴ میلیون تن شلتوک تولید می‌شود که ۳۲۰ هزار تن آن مربوط به بابل است.