تلاش برای برقراری پرواز به کویته و عتبات عالیات
تلاش برای برقراری پرواز به کویته و عتبات عالیات

    مديرکل فرودگاه‌هاي سيستان و بلوچستان آماری در خصوص پروازهای استان زاهدان در سال جاری و نیز سال گذشته ارایه کرد و از انجام پیگیری برای برقراری پرواز به کویته و عتبات عالیات خبر داد. علی جزینی زاده گفت: از ابتدای اسفند ۹۷ تا اردیبهشت ۹۸، ۹۹۲ پرواز ورودی و خروجی در فرودگاه زاهدان […]

 

 

مديرکل فرودگاه‌هاي سيستان و بلوچستان آماری در خصوص پروازهای استان زاهدان در سال جاری و نیز سال گذشته ارایه کرد و از انجام پیگیری برای برقراری پرواز به کویته و عتبات عالیات خبر داد.
علی جزینی زاده گفت: از ابتدای اسفند ۹۷ تا اردیبهشت ۹۸، ۹۹۲ پرواز ورودی و خروجی در فرودگاه زاهدان ۹۹۲ انجام شده است. همچنین از ابتدای اسفند ۹۸ تا اردیبهشت ۹۹ تعداد پروازها به ۷۶۸ مورد کاهش یافته که این کاهش ۲۲ درصدی ناشی از شیوع کوید ۱۹ بوده است.
او تصریح کرد: تعداد مسافران نیز از اول اسفند ۹۷ تا اردیبهشت ۹۸، ۱۱۳ هزار و ۹۱۳ بوده و این تعداد از اول اسفند ۹۸ تا آخر اردیبشهت ۹۹ ، ۸۰ هزار و ۶۰۷ مورد بوده است.
جزینی زاده افزود: در فرودگاه ایرانشهر نیز از ابتدای اسفند ۹۷ تا اسفند ۹۸ ، ۴۶ پرواز انجام شده و این تعداد در مدت مشابه سال جاری به ۲۴ پرواز کاهش یافته است. تعداد مسافران ورودی و خروجی نیز در این مدت هزار و ۴۵ مورد بوده است. همچنین از اسفند ۹۸ تا انتهای اردیبشهت ۹۹ تعداد مسافران ورودی و خروجی ۷۵۷ مورد ثبت شده است.
مدیرکل فرودگاهای زاهدان در ادامه آماری در خصوص فرودگاه چابهار ارایه کرد و گفت: تعداد پروازهای این فرودگاه از ابتدای اسفند ۹۷ تا آخر اردیبهشت ۹۸، ۶۲۲ مورد و تعداد مسافران ورودی وخروجی در این مدت ۷۱ هزار و ۵۵۸ نفر بوده است.همچنین تعداد پروازها از ابتدای اسفند سال۹۸ تا اردیبشهت ۹۹، ۳۱۶ پرواز بوده است و تعداد مسافران ورودی و خروجی نیز در این مدت به ۳۵ هزار و ۳ نفر کاهش یافته است.
او در خصوص فرودگاه زابل نیز توضیحاتی ارایه کرد و گفت: تعداد پروازهای این فرودگاه از ابتدای اسفند ۹۷ تا آخر اردیبهشت ۹۸، ۹۰ پرواز و تعداد مسافران ورودی و خروجی ۵هزار و ۹۶ مورد بوده است. همچنین تعداد پروازها از ابتدای اسفند سال۹۸ تا اردیبشهت ۹۹، ۴۲ پرواز و تعداد مسافران ورودی و خروجی هزار و ۷۲۰ نفر بوده است.
جزینی زاده همچنین از پیگیری برای برقراری پرواز در مسیرهای تبریز، اصفهان و کیش خبر داد و گفت: افزایش پروازها در مسیرهای تهران، مشهد، گرگان و چابهار به فرودگاه زاهدان و مسیر گرگان به زابل نیز در دستور کار اداره کل فرودگاه‌های استان قرار دارد.
او افزود: همچنین با توجه به وجود پتانسیل جهت برقراری پرواز در مسیرهای کویته، دبی و عتبات، برقراری پرواز در مسیرهای یادشده را در سال جاری پیگیری خواهیم کرد.

 

تجهیز عملیاتی بندر امام خمینی (ره)
برای ارتقای خدمات به صاحبان کالا

با بهره‌گیری مجدد از چهار پست اسکله بازسازی شده در مجتمع بندری امام خمینی(ره) آمادگی این مجتمع بندری برای ارائه خدمات بندری به صاحبان کالا و بازرگانان افزایش یافت.
عادل دریس مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان و مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندرامام خمینی(ره) با اشاره به اتمام عملیات بازسازی اسکله های ۳۱ تا ۳۴ در مجتمع بندری امام خمینی(ره) هدف از انجام تعمیرات اساسی این اسکله ها، اافزایش شاخص‌های عملیاتی و بهبود زیرساخت‌های بندری عنوان کرد.

بارگیری بیش از یک میلیون و صد هزار تن محمولات صادراتی
تحت شرایط شیوع کرونا

دریس با اشاره به تخلیه و بارگیری بیش از یک میلیون و صد هزار تن آهن آلات و گروه کالاهای مواد معدنی و مصالح ساختمانی از ابتدای شیوع ویروس کرونا از اسفندماه سال قبل تا کنون بیان داشت: فرآیند بارگیری این محمولات صادراتی با هدف جلب رضایت مشتریان با رعایت پروتکل های بهداشتی ادامه یافت.
وی در ادامه افزود: در بازه زمانی یاد شده ۴۱ فروند کشتی برای بارگیری انواع محمولات صادارتی مشتمل بر آهن آلات تولیدی صنایع داخلی و مواد معدنی پهلو گرفتند که با بهره گیری از امکانات و تجهیزات آماده به‌ کار و مهیا انجام شد.
یادآور می شود مجتمع بندری امام خمینی(ره) با مساحتی بالغ بر ۱۱ هزار هکتار وسعت و برخورداری از ۴۰ پست اسکله و تجهیزات پیشرفته ضمن اعمال معافیت های گمرکی رژیم حقوقی مناطق ویژه اقتصادی زمینه‌ای مساعد برای فعالیت های بازرگانی صاحبان کالا و بازرگانان فراهم کرده است.

 

اعلام اهداف سازمان بنادر در حوزه دریانوردان در سال ۹۹

مدیرکل امور دریانوردان سازمان بنادر و دریانوردی گفت: ویروس کرونا، با وجود اینکه به چالشی جدی در تغییر تعداد پرسنل و خدمه کشتی های تجاری در دنیا تبدیل شد، خوشبختانه چنین بحرانی در بنادر ایران گزارش نشده است.
علی اکبر مرزبان با بیان اینکه بر اساس آمار جهانی، در حال حاضر در دنیا حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر دریانورد در بخش های مختلف دریایی فعال اند، افزود: مطابق آمار اداره کل امور دریانوردان سازمان بنادر و دریانوردی، در ایران حدود ۱۲۷ هزار و ۴۰۰ نفر دارای گواهینامه دریایی هستند که البته به این معنا نیست همه آنها فعال باشند.
مدیرکل امور دریانوردان سازمان بنادر در تشریح اقدمات سازمان بنادر در حوزه دریانوردان، اظهار داشت: در سال گذشته، ۷۷ هزار و ۴۸۳ سند دریایی و مجوز ۵۹۳ دوره آموزشی صادر شد و در این دوره ها، ۳۹ هزار و ۷۶۹ نفر آموزش دیده اند.
مرزبان همچنین از « آنلاین شدن نظارت بر مراکز آموزش و کلاس های آموزشی « خبر داد و الکترونیکی کردن درخواست صدور سند شناسایی، ارسال پستی اسناد دریانوردان و یکسان سازی منابع درسی در مراکز آموزشی دریانوردی سراسر کشور را از دیگر اقدمات مهم سازمان بنادر برشمرد. وی درباره اهداف سازمان بنادر در حوزه دریانوردان در سال ۹۹، بر الکترونیکی کردن استعلام سو پیشنیه موثر برقاچاق کالا و ارز به میزان صددرصد، یکسان سازی منابع درسی مراکز آموزشی زیر ۵۰۰ و زیر ۳۰۰۰ به میزان صددرصد و تهیه روش آنالیزسوانح دریایی کشور تأکید کرد.