رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره)، سرپرست عملیات فرودگاهی شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی را منصوب کرد. محمد مهدی کربلایی، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) « محمدرضا سیف» را به عنوان سرپرست عمیات فرودگاهی شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) منصوب کرد. از سوابق سکان […]
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره)، سرپرست عملیات فرودگاهی شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی را منصوب کرد.
محمد مهدی کربلایی، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) « محمدرضا سیف» را به عنوان سرپرست عمیات فرودگاهی شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) منصوب کرد.
از سوابق سکان دار جدید عملیات فرودگاهی شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) باید به ٩ سال تدریس دروس تحقیقی هوانوری نیز، ۱۸ سال تجربه خلبانی و ١١ سال سابقه مدیریت شرکت های هواپیمایی را در کارنامه خود دارد.
متن حکم انتصاب سکان داری محمدرضا سیف به شرح زیر است:
نظر به تعهد، تخصص و تجربه جنابعالی را از تاریخ ١٨/٤/٩٩ به سمت سرپرست عمیات فرودگاهی شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) منصوب می نمایم.
امیداست با استعانت از خداوند متعال و بهره گیری از نیروهای متعهد و متخصص در راستای تحقق برنامه ها و اهداف متعالی شرکت اهتمام ورزیده و در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در ظل توجهات حضرت ولی عصر(عج) و تحت زعامت مقام معظم رهبری حضرت آیت ا… العظمی خامنه ای(مدظله العالی) بیش از پیش موفق و موید باشید.
حال اقیانوسها خوب نیست
سازمان جهانی هواشناسی در گزارشی که به مناسبت روز جهانی اقیانوسها منتشر کرده، نسبتبه افزایش بیسابقه سطح آب، دما و اسیدیتر شدن اقیانوسها هشدار داده و عمده آن را محصول فعالیتهای زیانبار انسانی دانسته است.
آبهای شور ۷۱ درصد از سطح کره زمین را پوشاندهاند. ۳/۱ میلیارد کیلومتر مکعب از این میزان را اقیانوسها تشکیل میدهند. پهنههای آبی بزرگی که تخمین زده میشود، زیستگاه بیش از دو میلیون گونه آبزی هستند.
سازمان جهانی هواشناسی(WMO)، در هشتمین روز ژوئن، همزمان با «روز جهانی اقیانوسها»، گزارشی در وبسایت خود منتشر کرده و ضمن هشدار نسبتبه پیامدهای زیانبار فعالیتهای انسانی در این پهنههای آبی وسیع، میگوید، فعالیتهای انسانی، استرس بیسابقهای را بر اقیانوسها تحمیل میکند؛ اقیانوسهایی که نقشی پررنگ در تنظیم اقلیم و آب و هوای جهانی دارند و غذا و معیشت میلیاردها انسان را فراهم میکنند.
آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد، نقش اقیانوسها در تنظیم اقلیم جهانی را حیاتی خوانده و از این پهنههای آبی بیکران بهعنوان ریههای زمین و بزرگترین منبع جذب کربن یاد کرده است.
اکنون، بیش از ۹۰ درصد از انرژی مازاد که به دلیل غلظت گازهای گلخانهای راهی برای خروج از جو زمین ندارند، به اقیانوسها میروند. نتایج و یافتههای گزارش WMO State of Global Weather نشان میدهد در سال ۲۰۱۹ میزان گرمای اقیانوسها و میانگین سطح آبهای جهانی به بالاترین میزان خود رسیده است.
گوترش، همچنین در پیامی با اشاره به اینکه امروز سطح آبهای جهانی به دلیل تغییر اقلیم در حال افزایش است، این امر و پیامدهای ناشی از آن را تهدیدی برای زندگی و معیشت مردم در کشورهای کمارتفاع، شهرهای ساحلی و جوامع سراسر جهان خوانده و آورده است: اقیانوسها اسیدیتر میشوند و تنوع زیستی دریایی و زنجیرههای غذایی ضروری را به خطر میاندازند.
به عبارت دیگر، این روزها، ریههای سیاره ما حال و روز خوبی ندارند و تواناییهای آنها برای کاستن از تغییرات آب و هوایی در حال کاهش است. اسیدیشدن اقیانوسها شرایط را برای حذف اکسیژن از آب فراهم میکند و گرم شدن آن، تغییرات چشمگیری در اکوسیستمهای دریایی و رفاه افراد وابسته به آنها در پی دارد.
هیئت بینالدول تغییر اقلیم نیز در گزارشی ویژه با عنوان، «اقیانوس، کرایوسفر و تغییر اقلیم» به بررسی تغییرات دمای اقیانوسها پرداخته و آورده است، از سال ۱۹۹۳ میزان گرم شدن اقیانوسها بیش از دو برابر شده و تناوب امواج گرمایی دریایی، شدت بیشتری گرفته است. افزون بر این موارد، افزایش سطح آب دریاها، از بین رفتن یخ دریا، افزایش توفانهای مکرر و وقایع شدید آب و هوایی از دیگر خطرات اقلیمی است که پیامدهای آن، جوامع ساحلی را متاثر تأثیر میکند. این گزارش به تفصیل به پیامدهای سیاستهای کنونی پرداخته و نسبت به آنها واکنش نشان داده است.
امکان توسعه مبادلات تا ۵ میلیارد تومان
با کشور ترکمنستان
استاندار خراسان رضوی در مراسم افتتاح پل مرزی اتومبیلرو سرخس-سرخس بین ایران و ترکمنستان از امکان افزایش مبادلات تجاری تا ۵ میلیارد تومان خبر داد.
علیرضا رزمحسینی استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه این استان با ۷ میلیون نفر جمعیت از استانهای مهم ایران به شمار میرود، گفت: خراسان رضوی سالانه پذیرای میلیونها گردشگر است و ظرفیتهای اقتصادی بسیار خوبی در زمینه کشاورزی و صنعتی دارد.
او اظهار کرد: در سالهای گذشته میزان واردات و صادارت بازرگانی با همسایههای شمالی و شرقی استان خراسان رضوی به حدود ۲ میلیارد دلار رسیده است. رزم حسینی اضافه کرد: چنانچه همکاری بین کشورهای شمالی و شرقی این استان از جمله ترکمنستان افزایش یابد، امکان توسعه مبادلات تا ۵ میلیارد دلار وجود دارد.اخیرا نیز با مصوبه مجلس قرار است منطقه اقتصادی سرخس به منطقه آزاد تجاری تبدیل شود که اتفاق بسیار خوبی است و با توجه به همجواری با ترکمنستان فرصت بسیار خوبی را فراهم می کند تا بتوانیم امکان توسعه مبادلات را داشته باشیم.