در روزهایی که ورزشی ها اجماع دارند که باید هر چه زودتر ورود خانم ها را به میادین ورزشی داشت و نقدهای بسیاری در این باره صورت پذیرفت، وزارت ورزش و جوانان در حکمی شجاعانه دست به تغییر یک رویه ی باطل زد و یک بانو را به مدیریت ورزش و جوانان یک استان منصوب […]

در روزهایی که ورزشی ها اجماع دارند که باید هر چه زودتر ورود خانم ها را به میادین ورزشی داشت و نقدهای بسیاری در این باره صورت پذیرفت، وزارت ورزش و جوانان در حکمی شجاعانه دست به تغییر یک رویه ی باطل زد و یک بانو را به مدیریت ورزش و جوانان یک استان منصوب کرد.
مریم بخشی نامش در این برهه که حضور بانوان در ورزشگاه ها به شدت مورد ارزیابی قرار گرفته و موافقان از مخالفان آن بیشتر هستند، به این سمت منصوب شد.
وزیر ورزش و جوانان در حکمی مریم بخشی را بعنوان مدیر کل ورزش و جوانان استان گیلان منصوب کرد تا اتفاقی بزرگ برای ورزش ایران رقم بخورد. تا به حال سیستم مدیریت ورزش کشور کاملا مردانه اداره می شد و هیچ زنی اجازه فعالیت در مقام رئیس ورزش یک استان را نداشت ولی این تابو شکسته شد و بخشی به این وظیفه مهم که نشان دهد تا به حال اشتباهی بزرگ در عرصه مدیریت ورزش ایران رقم خورده، کار را در دست گرفت.
مریم بخشی ۳۷ ساله، کارشناس ارشد رشته تربیت بدنی و دانشجوی دکتری این رشته است و به مدت ۱۵ سال سمت های مدیریتی در سطح هیات ، شهرستان و معاونت اداره کل ورزش و جوانان گیلان را بر عهده داشته است.
در حکم دکتر سلطانی فر خطاب به بخشی آمده است:
” با اتکال به خداوند متعال و بهره گیری از رهنمودها و منویات مقام معظم رهبری با ساماندهی و بسیج منابع و امکانات ، ایجاد بستر مناسب برای خدمت رسانی صادقانه و متناسب با شان والای مردم شریف استان و فراهم نمودن نشاط و خود باوری در خانواده بزرگ ورزش و جوانان ، در انجام وظایف محوله موفق و موید باشید ”
وزارت ورزش و جوانان ، ۳۱ مدیر کل استانی دارد که در سه سطح تقسیم شده اند و استان گیلان در سطح یک استان
های کشور قرار گرفته است. ورزش گیلان در سال های اخیر به مانند گذشته پیشرفت ندارد و ستارگان آن در رشته های مختلف کاملا اتفاقی و ناگهانی رشد می کنند. مدیریت در ورزش این استان که با خداحافظی ملوان بندرانزلی با لیگ برتر از تک و تا و نمود واقعی دور مانده دشوار است اما این امید می رود که بخشی به مانند دوران کوتاه سرپرستی اعتمادها را برانگیخته و دوباره شور و نشاط را به ورزش این استان پر استعداد بازگرداند.
حضور این بانو حتما برای تولید ورزشکاران برتر در بخش بانوان مفید است و به صلاح ورزش کشور خواهد بود تا نگاهی جدی به پرورش استعدادهای بانوان در این منطقه داشته و حتی بخشی از برنامه هایش را برای تقویت بنیه ورزش دختران در گیلان متمرکز نماید.
با وجود بخشی امکان اجرای برنامه های زیر ساختی در گیلان می رود و می توان با توسعه بیش از پیش امکانات سخت افزاری بخشی از نیازهای بخش های مختلف ورزش را در این استان مرتفع کرد.