آغاز پویش جهادی جایگزینی شبکه‌های فرسوده برق در گیلان
آغاز پویش جهادی جایگزینی شبکه‌های فرسوده برق در گیلان

    پویش جهادی جایگزینی شبکه‌های فرسوده در شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان آغاز شد. پویش جهادی جایگزینی سیم‌های مسی فرسوده با کابل های خودنگهدار باحضورنمایندگان مردم رشت، فرماندار و مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان در منطقه حمیدیان رشت آغاز شد. مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان درحاشیه اجرای این طرح […]

 

 

پویش جهادی جایگزینی شبکه‌های فرسوده در شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان آغاز شد.
پویش جهادی جایگزینی سیم‌های مسی فرسوده با کابل های خودنگهدار باحضورنمایندگان مردم رشت، فرماندار و مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان در منطقه حمیدیان رشت آغاز شد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان درحاشیه اجرای این طرح بااشاره به آسیب شدید شبکه‌های برق استان بر اثر بارش برف سنگین در سال ۹۸ اظهار کرد : در راستای اجرای این پویش مقرر شد روز ۴ مرداد ۹۹ در منطقه کم برخوردار حمیدیان ۹ کیلومتر شبکه فشار ضعیف سیمی فرسوده با کابل خودنگهدار جایگزین شود، زیرا کابل‌های خودنگهدار پایداری بسیار زیادی دارد و علاوه بر مقاومت بالا در برابر بحران‌های طبیعی، مشکل ضعف برق را نیز در تابستان برطرف می‌کند و درنهایت رضایت مردم این منطقه را به دنبال خواهد داشت .
محمد اسماعیل هنرمند خاطرنشان کرد: مرحله اول این پویش در منطقه حمیدیان با حضور ۳۰ اکیپ اجرایی تماما از کارکنان امورهای اجرایی رشت و سایر شهرستان‌های استان در قالب ۳۶۰ نفرساعت کار اجرایی طی یک نیمروز کاری به اجراء درآمد .
وی افزود : طی هماهنگی بعمل آمده با استانداری گیلان و نمایندگان مردم رشت در مجلس شورای اسلامی مقرر شده است در ادامه اجرای پویش و با ورود ۳۰۰ کیلومتر کابل خودنگهدار، تمامی نقاط آسیب دیده شبکه‌های برق شهرستان رشت کاملا بازسازی و اصلاح شود .
این مسئول گفت: با تحقق وعده‌ها در خصوص تامین اعتبار برای خرید و احداث ۳۰۰ کیلومتر کابل خودنگهدار مطرح شده ، بخش بسیار زیادی از مشکلات شبکه‌های برق فشار ضعیف شهرستان رشت مرتفع خواهد شد و نتایج آن در فصول گرم و سرد سال برای تمامی شهروندان ملموس و قابل مشاهده خواهد بود.
فرماندار شهرستان رشت هم گفت: اجرای پروژه نصب کابل خود نگهدار و تقویت شبکه در مناطق شهر رشت، اقدامی ارزشمند به ویژه جهت پیشگیری از قطع برق در مواقع بحران است.
علی فتح اللهی با اشاره به افزایش چشمگیر هزینه‌های فنی پروژه ها به ویژه تجهیزات برقی، این پروژه را اقدامی ارزشمند و تحول آفرین در شهر رشت ارزیابی کرد و افزود: ارزشمندی دیگر این پروژه این است که از مناطق کمتر برخوردار شهر رشت، آغاز شده است.
شایان ذکر است مرحله اول این پویش در منطقه حمیدیان با هماهنگی مهندس سیروس هدایت‌نژاد مدیر توزیع برق شهرستان رشت و همکاری مهندس داود جهانبین مدیر امور توزیع برق ۴ رشت اجرایی شد.
پویش جایگزینی سیم‌های مسی فرسوده با کابل‌های خودنگهدار برای اولین بار در شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان با هماهنگی مدیرعامل این شرکت تدوین و اجرایی شده است و هدف از آن بازسازی شبکه‌های فشار ضعیف سیمی و فرسوده استان است .