مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس گفت: سرمایهگذاری ۵۳۹ میلیارد ریالی در صنعت گردشگری این استان طی چهار ماه نخست سال ۹۹ انجام شده است. مصیب امیری اعلام کرد: استان فارس با دارا بودن ظرفیتهای بیشمار گردشگری مذهبی، فرهنگی، تاریخی، طبیعی و درمانی از جذابیت خاصی برای سرمایهگذاران برخوردار است. وی […]
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس گفت: سرمایهگذاری ۵۳۹ میلیارد ریالی در صنعت گردشگری این استان طی چهار ماه نخست سال ۹۹ انجام شده است. مصیب امیری اعلام کرد: استان فارس با دارا بودن ظرفیتهای بیشمار گردشگری مذهبی، فرهنگی، تاریخی، طبیعی و درمانی از جذابیت خاصی برای سرمایهگذاران برخوردار است. وی با بیان اینکه میزان سرمایهگذاری و جذب سرمایهگذار در بخش گردشگری استان فارس رو به رشد است، گفت: در ۳ ماه نخست سال جاری ۲۰ موافقت اصولی برای پروژههای گردشگری صادرشده است و پیشبینی میشود صدور بیش از ۸۰ مجوز سرمایهگذاری طی سال ۹۹ صادر شود. مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری وصنایع دستی استان فارس عنوان کرد: تعداد ۲۰ مجوز ایجاد در سال جهش تولید پیشبینی می شود که ۳۰۰ فرصت شغلی نیز به وجود میآورد.
او ادامه داد: این پروژهها شامل سفرهخانه سنتی، هتلآپارتمان، مجتمع خدمات رفاهی تفریحی، مجتمع اقامتی پذیرایی و تفریحی است. این مقام مسئول اضافه کرد: در ۳ ماه نخست امسال، پنج مجوز شامل دو مجتمع گردشگری، یک سفرهخانه سنتی، یک هتل آپارتمان و یک اقامتگاه سنتی با حجم سرمایهگذاری بیش از ۱۰۰ میلیارد ریال و اشتغالزایی ۵۶ نفر صادرشده است. امیری گفت: تعداد پروژههای گردشگری در حال ساخت استان تاکنون ۱۶۰ طرح و با سرمایهگذاری ۲۸ هزار میلیارد ریالی است.
مجتمع تولیدی صنایع دستی در سنندج راه اندازی می شود
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی و صنایع دستی استان کردستان گفت: مجتمع تولیدی صنایع دستی در سنندج با هدف اشتغال زایی برای بیش از ۱۰۰ نفر در سال جاری راه اندازی می شود.
فرهاد حامدی گفت: یکی از عمده ترین مشکلات تولید کنندگان صنایع دستی کمبود فضا برای تولید در استان است در همین راستا در مرحله نخست توجه به بهسازی و نوسازی فضاهای موجود و تلاش برای رفع این مشکل در اولویت این معاونت قرار گرفت. وی افزود: در همین راستا با همراهی استاندار کردستان و رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و با پیگیری های مکرر مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان پس از جذب اعتبار لازم، طرح ساماندهی و بهسازی مجتمع تولیدی صنایع دستی استان کردستان در اواخر سال ۹۸ آغاز شد.
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی و صنایع دستی استان کردستان بیان کرد: پس از ارائه طرح های مختلف، این مجتمع با فضایی بالغ بر ۲۰۰۰ مترمربع و با بیش از ۲۰ کارگاه تولیدی استاندارد برای حمایت از تولیدکنندگان صنایع دستی کردستان پس از بهسازی در اختیار آنها قرار خواهد گرفت. حامدی خاطرنشان کرد: این پروژه تاکنون بیش از ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته که متاسفانه با افزایش هزینه ها و شروع و انتشار ویروس کرونا، روند پیشرفت فیزیکی طرح با مشکل مواجه شده است.