شناسایی  ۱۶۰  نقطه حادثه خیر در محورهای مواصلاتی استان همدان
شناسایی  ۱۶۰  نقطه حادثه خیر در محورهای مواصلاتی استان همدان

    همدان- خبرنگار روزنامه جمله مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان با اشاره به اجرای طرح‌های ایمن سازی محورهای مواصلاتی همدان از شناسایی نقاط پرتصادف و حادثه‌خیز و ایمن‌سازی آن‌ها سخن گفت و افزود: نقاط پرتصادف را باید ایمن‌سازی کنیم و در این راستا گشت‌های مشترکی را با پلیس راه انجام […]

 

 

همدان- خبرنگار روزنامه جمله

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان با اشاره به اجرای طرح‌های ایمن سازی محورهای مواصلاتی همدان از شناسایی نقاط پرتصادف و حادثه‌خیز و ایمن‌سازی آن‌ها سخن گفت و افزود: نقاط پرتصادف را باید ایمن‌سازی کنیم و در این راستا گشت‌های مشترکی را با پلیس راه انجام می‌دهیم به طوری‌که نقاط حادثه‌خیز شناسایی شده و سعی بر اصلاح آن داریم.
مصطفی پناهنده در نشست خبری آنلاین به مناسبت هفته خبرنگار، ضمن تبریک این هفته به اصحاب رسانه استان همدان اظهار کرد: پس از شناسایی ۱۶۰ نقطه حادثه خیز، تعداد ۷۰ نقطه اصلاح و رفع مشکل شدند و اصلاح ۱۳ نقطه حادثه خیز دیگر را نیز در دستور کار داریم.
وی با اشاره به این که هر سه سال، یک بارباید نقاط حادثه خیز شناسایی شوند، گفت: در طول سه ماه گذشته نیز تعداد ۸۳ نقطه دارای تصادف شناسایی شد و در سامانه به ثبت رسید و منتظر عنوان شدن سیاست‌های لازم در این خصوص جهت اجرایی کردن هستیم.
مدیرکل راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان با بیان این که تعداد ۷۹ مورد آشکارسازی و اصلاح پیچ‌های جاده‌ای را نیز به انجام رسانده‌ایم، گفت: این موارد مورد بازبینی قرار می‌گیرند و در صورت نیاز به اصلاح، اقدامات لازم روی آن‌ها انجام می‌شود.
پناهنده از اصلاح ۴۷ مورد تقاطع در سطح استان همدان خبر داد و گفت: اصلاح دوربرگردان‌ها و شیب‌ها، ترانشه برداری‌ها و ایمن سازی و اصلاح پُل‌ها از دیگر اقدامات صورت گرفته در جهت ارتقای ایمنی جاده‌های استان همدان است که در دست انجام است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان در تشریح اقدامات اداره کل نگهداری راه‌های استان همدان نیز مطرح کرد: در سال جدید، حرکت وسیعی در این زمینه شروع شده است، به نوعی که روکش راه‌های آسفالته و شریانی را در این راستا در دستور کار قرار داده‌ایم.
پناهنده با اشاره به این که روکش ۲۲۰ کیلومتر از راه‌های شریانی از جمله اهداف بوده است، تصریح کرد: سیاست ما در این راستا این است تا با به کارگیری روش‌های کم هزینه و استفاده از روکش‌های حفاظتی قدم هایی در این زمینه برداریم.
وی به فعالیت‌های مربوطه این اداره کل در زمینه ساخت راه‌های روستایی در قالب طرح ابرار نیز اشاره کرد و افزود: در این طرح، راه‌های روستاهایی که بیش از ۲۰ خانوار دارند، آسفالت خواهد شد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان با اشاره به برنامه‌هایی جهت اصلاح و حفظ پل ها نیز گفت: بیش از ۹ هزار دهنه پل و آبرو در محورهای مواصلاتی استان همدان وجود دارد.
این مسئول با تاکید بر لزوم افزایش ایمنی جاده‌ها نیز بر لزوم توجه به علائم مربوطه در محورها اشاره کرد و افزود: از سوی دیگر، جلوگیری از حریم راه‌ها را در دستور کار قرار داده‌ایم چراکه هرگونه تجاوزی به حریم جاده‌ها می‌تواند ایمنی را سلب کند بدین سان با متخلفین مربوطه برخورد می‌کنیم.
پناهنده در بخش دیگری از صحبت‌های خود با تاکید بر اینکه موضوع حمل ونقل برای اقتصاد کشور حائز اهمیت است، مطرح کرد: بیش از ۲۰۰ هزار راننده فعال در این زمینه داریم که وظیفه حمل کالاهای استان را برعهده دارند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان با اشاره به فعالیت انجمن‌های صنفی فعال در بخش حمل و نقل استان بیان کرد: علی رغم مشکلاتی که وجود دارد، حمل و نقل استان به صورت روان در حال انجام است که در این زمینه از تمامی فعالان عرصه حمل ونقل به ویژه در بخش حمل نهاده‌های دامی و همکاری‌های به عمل آمده در این زمینه، تشکر می‌کنم.
وی ادامه داد: در بخش مسافری هم با توجه به وضعیت کنونی کشور و تاثیرات منفی کرونا بر صنعت حمل و نقل مسافربری، شاهد مشکلات و متحمل شدن ضررهای بسیاری برای شرکت‌ها، رانندگان و مالکین مربوطه بودیم.
پناهنده با بیان اینکه درجهت حمایت از شرکت‌ها و رانندگان بخش حمل و نقل بین شهری اعم از رانندگان اتوبوسی، مینی بوسی، سواری، شرکت‌های حمل و نقلی که در ایام شیوع ویروس کرونا آسیب دیده‌اند، تسهیلاتی در نظر گرفته شده است، گفت: این اطلاعات در سامانه کارا به ثبت رسیده است.
وی با اشاره به اینکه سعی داریم به سمت خدمات الکترونیک سوق پیدا کنیم، از حذف فیزیکی بارنامه‌ها به صورت آزمایشی، استفاده از سامانه ردیاب الکترونیکی، دوربین‌های نظارت جاده، ثبت تخلفات عبورومرور، توزین درحال حرکت، جی‌پی‌اس، ماشین‌آلات راهداری، تابلوهای پیام متغیر و ترددشمار و در مجموع سیستم آی.تی.اس جاده‌ای و دوربین‌های پایش تصویری مربوط به آن سخن گفت.
پناهنده در خصوص صدور بارنامه‌های الکترونیکی، خاطرنشان کرد: با صدور بارنامه‌های الکترونیکی خودروهای باربر رصد کامل و کدپستی، مبدا، مقصد، مشخصات فرستنده و گیرنده در آن مشخص می‌شود زیرا در این شیوه از قاچاق کالا و فرار بار جلوگیری خواهد شد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان با تاکید بر اینکه هر چه این امکانات را توسعه دهیم، حمل ونقل روان‌تری خواهیم داشت و اطلاعات به روزتری در اختیارمان قرار خواهد گرفت، احداث مجتمع‌های خدماتی و رفاهی را نیز در اولویت کشور و استان همدان برشمرد.
پناهنده در تشریح این موضوع اضافه کرد: هر چه بتوانیم سطح خدمات مناسب و مطلوب را در محورهای مواصلاتی استان افزایش دهیم، ایمنی سفر را نیز ارتقا بخشیده‌ایم.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان در بخش پایانی صحبت‌های خود به بازدیدهای دوره‌ای از مراکز معاینه فنی در سطح استان نیز اشاره کرد.