سخنگوی وزارت بهداشت از شناسایی ۸۰۱۱ مورد جدید کووید-۱۹ در کشور طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و گفت: «متاسفانه در این بازه زمانی ۳۶۵ تن نیز جان خود را از دست دادند». به گزارش «جمله» دکتر سیماسادات لاری گفت: «از روز پنج شنبه تا جمعه روز(۹ آبان ۱۳۹۹ ) و بر اساس […]
سخنگوی وزارت بهداشت از شناسایی ۸۰۱۱ مورد جدید کووید-۱۹ در کشور طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و گفت: «متاسفانه در این بازه زمانی ۳۶۵ تن نیز جان خود را از دست دادند».
به گزارش «جمله» دکتر سیماسادات لاری گفت: «از روز پنج شنبه تا جمعه روز(۹ آبان ۱۳۹۹ ) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۸۰۱۱ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شدند که ۲۷۵۴ نفر از آنها بستری شدند. وی افزود: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶۰۴ هزار و ۹۵۲ نفر رسیده است».
لاری در ادامه گفت: «متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۳۶۵ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۳۴ هزار و ۴۷۸ نفر رسید».
به گفته وی، خوشبختانه تا کنون ۴۷۷ هزار و ۳ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند.
لاری ادامه داد: ۵۱۲۸ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
وی همچنین گفت: تا کنون چهار میلیون و ۸۹۲ هزار و ۷۰۴ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
لاری ادامه داد: «استانهای تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان، یزد و کردستان در وضعیت قرمز قرار دارند».
در همین رابطه سخنگوی سازمان ثبت احوال گفته است در طول چهار ماه نخست سالجاری ۲۴۱ هزار و ۵۹۸ نفر در ایران فوت کردهاند.
این میزان مرگ و میر در ایران در چهار ماه اول سال ۹۹، ۹۰ هزار نفر بیشتر از مدت مشابه در سال ۹۸ است.
سیف ا… ابوترابی گزارش تفکیکی از علت مرگ و میر در کشور را نداده است ولی وبسایت همشهری آنلاین در گزارشی به بررسی مرگ و میر در ایران در مدت زمان مشابه در سال ۹۸ پرداخته و نوشته است که در چهار ماه ابتدایی سال ۹۸، حدود ۱۵۰ هزار نفر فوت کردند.
پیش از این حسین قشلاقی، عضو شورای عالی نظام پزشکی گفته است که آمار قربانیان کرونا «بر اساس گزارشهای میدانی کادر درمان» ۳ تا ۴ برابر آمار رسمی است که توسط وزارت بهداشت اعلام میشود.
وزارت بهداشت این اظهارات را رد یا تایید نکرده ولی ایرج حریرچی، معاون کل وزیر بهداشت در گفتوگویی تلویزیونی پذیرفته بود که آمار واقعی قربانیان کرونا در ایران تا ۲.۲ برابر آمار رسمی است.
از سوی دیگر در جلسه کمیته بررسی مشکلات حوزه سلامت استان تهران با حضور عبدالحسین روح الامینی، رئیس کمیته سلامت مجمع نمایندگان استان تهران به نمایندگی از ۴۰ نماینده استان تهران ضمن گلایهمندی نسبت به عدم استفاده از ظرفیت های نمایندگان و مجلس در این جنگ تمام عیار، بر پشتیبانی تمام قد از ارکان ستاد کرونای شهر تهران تاکید کرد و گفت: «جدا از تفاوت در نگاههای سیاسی با شورای شهر و دولت، مجمع نمایندگان استان تهران تمام قد در کنار و پشتیبان ارکان ستاد عملیاتی کرونا قرار دارد».
تمامی اعضا در این نشست بر اتخاذ تصمیمات قاطعانه فوری همچون «تعطیلی دو هفته ای استان تهران» با در نظر گرفتن ملاحظات اقتصادی، اجتماعی و امنیتی آن تاکید کرده و اعلام کردند، تنها راه قطع زنجیره و بازسازی توان مدافعان سلامت و امکانات بهداشتی درمانی شهر تهران را این موضوع دانستند.
در حال حاضر کشور ما از نظر میزان مرگ و میر ناشی از کرونا، یکی از بدترین وضعیتها را در میان کشورهای مختلف جهان دارد و تهران از بالاترین نرخ ابتلا و مرگ و میر ناشی از کرونا برخوردار است.