مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: برای اولین بار در کشور ساخت یک فروند شناور فلزی خدمهبر در استان بوشهر انجام خواهد شد. سیاوش ارجمندزاده مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر در بازدید از مجموعه کشتیسازی ناخدای جزیره بیان کرد: باتوجه به سابقه ديرينه ايرانيان در موضوع دريا و دریانوردی و […]
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: برای اولین بار در کشور ساخت یک فروند شناور فلزی خدمهبر در استان بوشهر انجام خواهد شد.
سیاوش ارجمندزاده مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر در بازدید از مجموعه کشتیسازی ناخدای جزیره بیان کرد: باتوجه به سابقه ديرينه ايرانيان در موضوع دريا و دریانوردی و همچنین اهميت صنعت حمل و نقل دريايي و كشتي سازي در اقتصاد كشور، لزوم رفع موانع توليد در صنعت دريايي و حمایت از این صنعت از اولویتهای این اداره کل در استان است به این جهت به زودی و برای اولین بار در کشور شاهد ساخت یک فروند شناور فلزی خدمهبر توسط مجموعه کشتیسازی ناخدای جزیره در استان بوشهر خواهیم بود.
ارجمندزاده افزود: در این راستا همچنین سه فروند شناور خدماتی دیگر نیز تحت نظارت مستقیم اداره بازرسی و ثبت شناورها اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر و موسسات ردهبندی داخلی در این مجموعه کشتیسازی ساخته خواهد شد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر عنوان کرد: كيفيت بالاي ساخت شناور در داخل در مقايسه با نمونههاي ساخته شده خارجی و بهروزبودن دانش كشتيسازي در كشور و همچنین ظرفيت بالاي اشتغالزایی که این حوزه به همراه دارد لزوم توجه بیش از پیش را به خود معطوف میکند
ارجمندزاده اضافه کرد: استان بوشهر به عنوان یک استان ساحلی از ظرفیتهای بالایی در حوزه صنعت دریا و دریانوردی و همچنین صنعت کشتی سازی برخوردار است به این جهت توجه به این حوزه میتواند زمینهساز تحولاتی عظیم در استان و کشور باشد.
مدیرکل شیلات هرمزگان خبر داد؛
استحصال خاویار در هرمزگان برای اولین بار
مدیرکل شیلات هرمزگان از استحصال خاویار در هرمزگان برای اولین بار خبر داد.
عبدالرسول دریایی گفت: خوشبختانه برای اولین بار در استان هرمزگان، مزرعه کشاورزی در شهرستان حاجی آباد، موفق به برداشت خاویار از گونه ماهی خاویاری «استرلیاد» شد.
وی با بیان اینکه پروش ماهیان خاویاری در هرمزگان از حدود پنج سال پیش آغاز شده است، گفت: دست یابی به خاویار که به طلای سیاه شهرت دارد بدون شک مقدمهای برای رونق در تولید، اقتصاد و اشتغال استان هرمزگان است.
دریایی تصریح کرد: بچه ماهیان استرلیاد حدوداً سه سال پیش با حمایت دفتر بازسازی و حفاظت از ذخایر ژنتیکی شیلات ایران از مرکز بازسازی و حفاظت از ذخایر ژنتیکی ماهیان خاویاری شهید دکتر بهشتی -گیلان جهت بررسی امکان پرورش اینگونه ارزشمند در شرایط اقلیمی هرمزگان به استخرهای پرورش ماهیان خاویاری در شهرستان حاجی آباد منتقل شد.
مدیرکل شیلات هرمزگان افزود: متوسط وزن ماهیان مورد استفاده برای استحصال خاویار سه تا سه و نیم کیلوگرم بوده اند که از سه قطعه ماهی بیش از یک کیلوگرم خاویار بسیار با کیفیت به دست آمده است.
دریایی توضیح داد: در اکثر منابع شیلاتی گونه استرلیاد برای منابع آبی سرد سیر و با دمای ۱۴ تا ۱۶ درجه توصیه میشود که خوشبختانه این ماهیان در حاجی آباد هرمزگان در طول کمتر از ۳ سال در دمای آب چاه با میانگین ۲۳ تا ۲٧ درجه سانتی گراد نگهداری و پرورش داده شده اند.
وی افزود: استان هرمزگان که به عنوان قطب پرورش میگو و ماهیان دریایی در کشور شناخته میشود در سالهای اخیر به پرورش ماهیان خاویاری روی آورده است و قصد دارد با استفاده بهینه از استخرهای ذخیره آب کشاورزی در سالجاری تولید گوشت این ماهیان را به ۱۷ تن افزایش دهد.
گفتنی است در حال حاضر هر کیلو خاویار استحصال شده به صورت عمده فروشی ارزشی بالغ بر چهل میلیون ریال بسته به گونه پرورشی دارد.
راه اندازی هشت سامانه جدید BTS تلفن همراه در یزد
با نصب و راه اندازی هشت سامانه جدید تلفن همراه در مهرماه سال جاری، پوشش تلفن همراه در استان یزد بهبود بخشید.
مدیر مخابرات منطقه یزد با اعلام این خبر افزود: در ادامه روند اجرای فاز هشت توسعه شبکه ارتباطات سیار استان، ۸ سامانه BTS تلفن همراه در مهر ماه سال جاری در استان یزد نصب و راهاندازی شد.
زارع افزود : این پروژهها که با سرمایهگذاری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد ریال انجام شد، آنتندهی و دسترسی اینترنت تلفن همراه به مشترکان همراه اول در مناطق مختلف استان را بهبود میبخشد.
وی اظهار کرد : سامانههای BTS پاسداران ، استقلال، تالار محبوب، انقلاب(امامشهر) و نماز در شهر یزد و سامانههای ناصرخسرو(ندوشن)، خانگاه (میبد) و شهید شیری(اردکان) در مهر ماه راهاندازی گردید.
مدیر مخابرات منطقه یزد استفاده حداکثری از پوشش و خدمات تلفن همراه را از مزایای فاز هشت تلفن همراه دانست و افزود: تکمیل پوشش و افزایش ظرفیت شبکه ارتباطات در استان مستلزم همکاری سازمانهای اجرایی استان و همیاری و مساعدت همشهریان در نصب این سایتها در مکانهای تعیین شده است.
گفتنی است تاکنون در استان یزد یک هزار و ۹۳۵ تکنولوژی ۲G، ۳G، ۴G تحت پوشش ۵۷۹ سامانه BTS تلفن همراه مشغول به فعالیت هستند .