طرح جامع فرودگاهی در مازندران تدوین شده است
طرح جامع فرودگاهی در مازندران تدوین شده است

    مدیرکل فرودگاه‌های مازندران گفت: به دلیل شیوع کرونا ویروس و برای مهار و مدیریت آن طرح جامع فرودگاهی در استان تدوین شده است. سعداله وطنخواه در آیین تودیع و معارفه مدیر فرودگاه نوشهر گفت: طی سال‌های اخیر درست از زمان شکل گیری دولت تدبیر و امید تاکنون اعتبارات قابل توجهی برای توسعه زیرساخت‌ها […]

 

 

مدیرکل فرودگاه‌های مازندران گفت: به دلیل شیوع کرونا ویروس و برای مهار و مدیریت آن طرح جامع فرودگاهی در استان تدوین شده است. سعداله وطنخواه در آیین تودیع و معارفه مدیر فرودگاه نوشهر گفت: طی سال‌های اخیر درست از زمان شکل گیری دولت تدبیر و امید تاکنون اعتبارات قابل توجهی برای توسعه زیرساخت‌ها و تقویت تجهیزات به منظور ارتقای سطوح پروازی و امنیت پرواز در جهت رضایتمندی و استقبال مسافران در فرودگاه نوشهر هزینه شده است. وطن خواه با اشاره به خدمات ۷۰ ساله فرودگاه نوشهر اظهار داشت: این شهر به عنوان قطب گردشگری هرساله پذیرای میلیون‌ها مسافر و گردشگر داخلی و خارجی است و درسال به طور میانگین حدود ۹۰۰ سورتی پرواز و جابجایی دست کم ۹۰ هزار مسافر از طریق این فرودگاه انجام می‌گیرد. این مسئول استانی با اشاره به شیوع یکباره ویروس کرونا و نیز تأثیر منفی آن روی صنعت هوانوردی و فرودگاه‌های کشور ابراز امیدواری کرد که با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و همراهی مردم برای مقابله با این ویروس شاهد اجرای طرح‌های تدوین شده از جمله طرح جامع فرودگاهی در فرودگاه‌های مازندران و نوشهر باشیم. سیدمرتضی حسینی که پیش از این عهده دار مسئولیت رئیس فناوری و مخابرات اداره کل فرودگاه‌های خراسان رضوی بود به عنوان مدیر فرودگاه نوشهر معرفی و از تلاش‌های اکبر فریفته مدیر سابق فرودگاه نوشهر تقدیر شد.

 


اجرای طرح سردار شهید سلیمانی برای مقابله با کرونا در استان همدان

استاندار همدان گفت: طرح سردار شهید سلیمانی برای مبارزه با کرونا در همدان به صورت محله محور و با مشارکت سپاه انصارالحسین(ع)، دانشگاه علوم پزشکی و نیروهای مردمی بسیج برگزار می‌شود. سیدسعید شاهرخی در جلسه ستاد مدیریت کرونای استان همدان که با حضور آیت الله حبیب الله شعبانی نماینده ولی فقیه در استان، فرمانده سپاه انصارالحسین )ع( استان همدان و حضور ویدئو کنفرانسی فرمانداران با هدف اجرای طرح سردار شهید سلیمانی در استان برگزار شد ضمن تبریک هفته بسیج گفت: بسیج یادگار ارزشمند و ماندگار انقلاب اسلامی و امام راحل است و در همه سال‌های اخیر از سازندگی تا دفاع از مرزها، نقش آفرین بوده است. وی با بیان اینکه تلاش مدیران استانی و شهرستانی و فرمانداران در اجرای طرح جدید محدودیت‌ها قابل تقدیر است و این طرح به خوبی در استان همدان در حال اجراست، گفت: طرح جدید محدودیت‌ها به مدت دو هفته با تمام توان اجرا خواهد شد که همکاری همه مجموعه‌ها می‌تواند به اجرای خوب طرح کمک کند و باید همراهی مردم را داشته باشیم. شاهرخی عنوان کرد: برگزاری مراسم عزا و عروسی و حتی جلسات اداری غیرضروری ممنوع است و محدودیت‌های ترافیکی به صورت جدی اجرا شود. استاندار همدان یادآور شد: طرح سردار سلیمانی برای مبارزه با کرونا به صورت محله محور و با مشارکت سپاه انصارالحسین(ع)، دانشگاه علوم پزشکی و نیروهای مردمی بسیج برگزار می‌شود. آیت الله حبیب الله شعبانی، نماینده ولی فقیه در استان همدان نیز در جلسه ستاد استانی مدیریت کرونا بر همکاری روحانیون و طلاب جهادی در راستای خدمت رسانی به کادر درمان و تبلیغ رعایت محدودیت‌ها تاکید کرد و گفت: طلاب و روحانیون جهادی آمادگی دارند علاوه بر کمک به کادر بهداشت و درمان در اجرای طرح حاج قاسم سلیمانی به عنوان یک طرح محله محور کمک کنند.
مظاهر مجیدی، فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان نیز با اشاره به طرح حاج قاسم سلیمانی گفت: این طرح بر اساس تفاهم نامه سپاه پاسداران و وزارت بهداشت با هدف کنترل بیماری کرونا و استفاده از ظرفیت نیروهای مردمی بسیج تهیه شده است و در استان همدان با همکاری استانداری و دانشگاه علوم پزشکی و بر اساس تفاهم نامه استانی به زودی اجرایی خواهد شد.

 

 

 


پرونده سلامت مدیران کاشان روی میز فرماندار می‌آید

فرماندار ویژه کاشان گفت: مدیران به دلیل مشغله و استرس‌های کاری اغلب به سلامت خود کمتر اهمیت می‌دهند از این رو لازم است برای حفظ سلامت مهمترین سرمایه‌های انسانی ادارات برای تمامی مدیران شهرستان پرونده ویژه سلامت تشکیل و به صورت مداوم سلامت آنان ارزیابی شود.
علی اکبر مرتضایی قهرودی سلامتی مدیران را فراتر ازیک مسئله شخصی دانست و بیان کرد: سلامتی یک مدیر بر کیفیت عملکرد و تصمیماتی که اتخاذ می‌کند رابطه مستقیم دارد و مدیری که دچار مشکل است در انجام شایسته وظایف خود ناموفق خواهد بود و تاثیرات نامطلوب بر محیط کار و امور ارباب رجوع خواهد داشت.
رییس شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان کاشان حفظ و ارتقاء سلامت نیروی انسانی به عنوان مهم‌ترین سرمایه سازمان، ایجاد الگوی صحیح عملی برای کارکنان، آمادگی جسمی و ذهنی در اخذ تصمیمات کلیدی و مدیریت بحران، افزایش کارایی و حضور به موقع و فعال در جلسات و میدان اجرا را از مهمترین اهداف اجرای این طرح برشمرد. وی شناسایی و رفع دلایل واقعی کم کاری، غیبت از کار، بی‌حوصلگی و بی‌علاقگی به کار، کم توجهی و بی دقتی در محیط کار را از دیگر ظرفیت‌های این طرح دانست و تصریح کرد: پس از تشکیل پرونده توسط دانشگاه علوم پزشکی، برای افرادی که از سلامت مطلوب برخوردار نیستند با همکاری آن دانشگاه و اداره ورزش و جوانان رژیم غذایی و برنامه‌های تمرینی در بازه زمانی مشخص تجویز می‌شود.
فرماندار ویژه کاشان به حسن رفتار با اربابان رجوع و ارائه خدمات مطلوب به عنوان آثار آتی طرح تشکیل پرونده سلامت مدیران اشاره کرد و افزود: ما بر این باوریم که برای داشتن جامعه سالم، با نشاط و سرشار امید ابتدا باید از خود شروع کنیم و این اقدام می‌تواندگام موثری در این مسیر باشد.