۳۶ پروژه تا خرداد ۱۴۰۰ در کشور به بهره‌برداری خواهد رسید
۳۶ پروژه تا خرداد ۱۴۰۰ در کشور به بهره‌برداری خواهد رسید

  فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) با بیان این که هدفگذاری قرارگاه خاتم در گلستان تقویت تولید و اشتغال است، گفت: ۳۶ پروژه تا خرداد ۱۴۰۰ در کشور به بهره برداری خواهد رسید. سردار سعید محمد در جلسه پیگیری تفاهمنامه‌های منعقده با دستگاه‌های اجرایی گلستان، اظهارکرد: پروژه‌های زیرساختی را برای بهره‌مندی مردم استان تفاهم […]

 

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) با بیان این که هدفگذاری قرارگاه خاتم در گلستان تقویت تولید و اشتغال است، گفت: ۳۶ پروژه تا خرداد ۱۴۰۰ در کشور به بهره برداری خواهد رسید.
سردار سعید محمد در جلسه پیگیری تفاهمنامه‌های منعقده با دستگاه‌های اجرایی گلستان، اظهارکرد: پروژه‌های زیرساختی را برای بهره‌مندی مردم استان تفاهم کرده که اگر اجرایی شود، تأثیری خوبی در بهبود معیشت مردم خواهد داشت.
وی افزود: این پروژه‌ها در حوزه‌های توسعه پایدار، تأمین آب، بخش کشاورزی و ترانزیتی و غیره بوده است.
محمد به تفاهم ۲۳ پروژه اشاره کرد و ادامه داد: به ثمر رساندن این پروژه‌ها در این شرایط سخت و پیچیده است چون علاوه بر بوروکراسی‌های اداری و مشکلات مالی، به تصمیم گیری در سطح وزارت خانه نیاز دارد.
وی بیان کرد: مسئولان استان تلاش می‌کنند تا این پروژه‌ها به سرانجام برسد.
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) سپاه گفت: عملیات اجرایی سه پروژه آغاز شده و یا امروز آغاز می‌شود که شامل شهربازی گرگان، زهکشی ۵۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی و پروژه آبیاری نوین در ۱۵ هزار هکتار از اراضی استان است.
محمد اضافه کرد: طبق برنامه‌ریزی با سازمان برنامه و بودجه تعدادی از پروژه‌ها به نام پروژه‌های جهش، اولویت گذاری شده که در صورت تأمین مالی تکمیل می‌شوند.
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) سپاه به پروژه‌های نیمه‌تمام در سطح کشور اشاره کرد و افزود: اگر ۳۰ هزار میلیارد تومان برای تعداد زیادی از این پروژه‌ها تخصیص یابد می‌توان ۳۵۰ هزار میلیارد تومان پروژه را با تهاتر در سال آینده به بهره‌برداری رساند.

وضعیت مازندران از نظر شیوع کرونا
نگران کننده است

استاندار مازندران وضعیت استان را از نظر شیوع کرونا شکننده و نگران کننده دانست و خواستار تشدید رعایت پروتکل‌های بهداشتی شد. احمد حسین زادگان در جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا با اشاره به روند افزایشی ابتلای به کرونا خواستار تشدید رعایت پروتکل‌های بهداشتی در استان شد و گفت: افزایش الزامات و رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی یک ضرورت محسوب می‌شود. وی با تاکید براینکه برای کنترل موج افزایش کرونا در استان باید نسبت به رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و مدیریت هوشمند برنامه‌ریزی کنیم، افزود: خوشبختانه هنوز استان پیک سوم موج کرونا را تجربه نکرده است. استاندار مازندران با عنوان اینکه تشدید محدودیت‌های کرونایی در برخی از شهرستان‌ها الزامی است، افزود: باید در شهرهای بابل، ساری، آمل و بهشهر محدودیت‌ها با جدیت بیشتری تداوم یابد. حسین زادگان وضعیت استان را شکننده و نگران کننده دانست و گفت: تصمیم گیری درباره تشدید محدودیت‌ها در ستاد تخصصی انجام و اعلام می‌شود.

مدیرعامل توزیع برق گلستان:
۱۷۰۰۰ مشترک گلستانی از تخفیف ۱۰۰ درصدی برق امید بهره‌مند شدند

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق گلستان گفت: ۱۷ هزار و ۳۶۲ مشترک خانگی گلستان در دوره قرائت یک ماه آبان ماه سالجاری از تخفیف ۱۰۰ درصدی بهای برق بهره‌مند شدند. علی اکبر نصیری اظهارکرد: هشت هزار و ۳۲۴ مشترک روستایی و ۹ هزار و ۳۸ مشترک شهری از تخفیف ۱۰۰ درصدی صورتحساب برق برخوردار شدند و تا زمانی که در گروه کم مصرف باقی بمانند شامل این تخفیف خواهند بود. وی ادامه داد: صورتحساب این مشترکان چون گذشته از طریق پیامک ارسال می‌شود، اما مبلغی در صورتحساب درج نشده و هزینه پرداختی صفر است. مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان گلستان بیان کرد: طرح «برق امید» فرصت مناسبی برای همه مشترکان ایجاد می‌کند که مصرفشان را کم کرده و از تخفیف ۱۰۰ درصدی بهای برق برخوردار شوند. نصیری تصریح کرد: تغییر نگرش مصرف کنندگان برق خانگی به استفاده صحیح از منابع انرژی با استفاده از ساز و کارهای تشویقی و بازدارنده از اهداف اصلی طرح «برق امید» محسوب می‌شود. مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق گلستان به نرم افزار خدمات غیر حضوری برق ایران اشاره کرد و افزود: مشترکان برق خانگی با مراجعه به این نرم افزار می‌توانند به راحتی از وضعیت دسته بندی مصرفیشان در طرح «برق امید» آگاه شوند.

 

مدیر کل بنیاد مسکن گلستان:
زلزله‌زدگان گلستانی ۲۵ میلیون تومان کمک بلاعوض دریافت کردند

مدیر کل بنیاد مسکن استان گلستان گفت: زلزله زدگان گلستانی ۹۰ میلیون تومان تسهیلات و کمک بلاعوض دریافت کردند. سید محمد حسینی اظهار کرد: در سال ۱۳۹۹ در گلستان حوادثی اعم از زلزله و رانش و سیلاب، اتفاق افتاد که حدود هزار واحد مسکونی به صورت جزئی و کلی خسارت دیدند که ۶۰ درصد آنها نیازمند تخریب و بازسازی و ۴۰ درصد نیازمند تعمیر هستند. وی افزود: تمام اعتبار مورد نیاز این واحدها اعم از کمک بلاعوض و تسهیلات موردنظر تأمین شده و با تمام واحدهایی که مراجعه کردند، انعقاد قرارداد صورت گرفته است. طبق گفته مدیر کل بنیاد مسکن استان گلستان ۲۰ درصد از افراد که دچار خسارت شدند برای اخذ تسهیلات به بنیاد مسکن مراجعه نکردند. حسینی با بیان اینکه محدودیتی در زمینه پرداخت تسهیلات به واحدها نداریم، گفت: برای هر واحد ۱۰ میلیون بلاعوض اجاره بها، ۱۰ میلیون بلاعوض ساخت، ۵ میلیون بلاعوض معیشتی، ۵۰ میلیون تسهیلات قرض‌الحسنه و ۱۵ میلیون تسهیلات معیشتی در نظر گرفته شده است. وی اضافه کرد: ۱۶۰ پاکت سیمان رایگان، صدور پروانه ساخت رایگان، گچ ریزی و پی کنی رایگان از دیگر اقدامات بنیاد مسکن به این واحدها است. طبق گفته حسینی ۱۰ میلیون تومان تسهیلات قرض‌الحسنه به واحدهای تعمیری پرداخت می‌شود.