بیمارستان مهدیشهر سمنان با پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصد امسال بهره‌برداری می‌شود
بیمارستان مهدیشهر سمنان با پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصد امسال بهره‌برداری می‌شود

    مدیرعامل سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات عمومی و دولتی از تکمیل و بهره‌برداری از بیمارستان ۸۵ تختخوابی مهدیشهر سمنان تا پایان امسال خبر داد. مدیرعامل سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات عمومی و دولتی که به همراه وزیر راه و شهرسازی به استان سمنان سفر کرده و از بیمارستان مهدیشهراستان بازدید کرد در گفت‌وگو […]

 

 

مدیرعامل سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات عمومی و دولتی از تکمیل و بهره‌برداری از بیمارستان ۸۵ تختخوابی مهدیشهر سمنان تا پایان امسال خبر داد.
مدیرعامل سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات عمومی و دولتی که به همراه وزیر راه و شهرسازی به استان سمنان سفر کرده و از بیمارستان مهدیشهراستان بازدید کرد در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، گفت: پروژه بیمارستانی ۸۵ تختخوابی مهدیشهر استان سمنان که پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصدی دارد تا پایان سال بهره‌برداری و تحویل می‌شود.
مدیرعامل سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات عمومی و دولتی ادامه داد: در بازدیدها و جلساتی که با همکاران دانشگاه علوم پزشکی استان در خصوص تحویل و بهره‌برداری از این بیمارستان انجام شد، مقرر شد، حداکثر تا دو ماه آینده این بیمارستان تکمیل شده و در اختیار دانشگاه علوم پزشکی سمنان قرار بگیرد.
معاون وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: احداث این بیمارستان از سال‌ ۹۱ آغاز شد که به دلیل کمبود منابع و تنگناهای مالی، عملا تکمیل آن با کندی مواجه بود. خوشبختانه با تامین منابع مالی در دو سال گذشته این پروژه بیمارستان روند مناسبی پیدا کرده و تا پایان سال تکمیل خواهد شد و به بهره‌برداری می‌رسد.

 

در گفت‌وگو با رییس بخش زلزله مرکز تحقیقات اعلام شد:
۳ شهر و ۱۵۳ روستا تحت‌تاثیر زلزله امروز
استان هرمزگان

رییس بخش زلزله مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، جزئیات زلزله حوالی بندر کنگ با بزرگی ۵.۵ را تشریح کرد و گسل مسبب زلزله را گسل پیش‌ژرفای زاگرس، برشمرد.
علی بیت‌اللهی در خصوص جزییات زلزله‌ای با بزرگی ۵.۵ که امروز ساعت ۱:۰۱ بامداد حوالی بندر کنگ استان هرمزگان در عمق ۱۹ کیلومتری زمین رخ داد، توضیحاتی را ارایه کرد.
رییس بخش زلزله مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با اشاره به اینکه ۱۵۳ روستا و سه شهر تحت‌تاثیر این زلزله بودند، از وقوع سه پس‌لرزه که بزرگترین آن‌ها با شدت ۴ بود، خبر داد و گفت: در مجموع ۳ شهر از جمله بندر کنگ، بندر لنگه و ۱۵۳ روستا تحت‌تاثیر این زلزله بودند. اما بیشترین خسارت به چهار روستای باسعیدو، سایه خوش، حمیران و برکه سفلین وارد شد.
بیت‌اللهی ادامه داد: روستای باسعیدو با ۲۲۰۰ نفر جمعت بیشترین خسارت را دیده است. همچنین، بندر کنگ با فاصله ۲۸ کیلومتری و بندر لنگه با فاصله ۳۴ کیلومتری از مرکز اصلی زلزله، خسارت دیدند.
وی توضیح داد: خوشبختانه تلفات جانی در زلزله، گزارش نشده است. اما در بندر کنگ و روستای باسعیدو و روستای سایه‌خوش، عکس‌های دریافتی نشان می‌دهد در برخی از خانه‌ها، ترک‌های خفیف رخ داده و دیوار حیاط منازل، ریزش کرده است.
رییس بخش زلزله مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی گسل مسبب این زلزله را بر اساس نقشه‌های کشوری، گسل پیش‌ژرفای زاگرس برشمرد و گفت: گسل مسبب این زلزله، گسل پیش‌ژرفای زاگرس بوده است. بر اساس شواهد، فعالیت قطعات جنوبی این گسل بزرگ که از شمال‌غرب تا جنوب و جنوب‌شرق گسترده شده و تا حوالی تنگه هرمز ادامه دارد، گسل مسبب زلزله است.
وی ادامه داد: بررسی نوع ساخت‌و‌ساز در مناطق روستایی و شهری نشان می‌دهد که واحدهای فاقد اسکلت در منطقه زیاد هستند و ضرورت دارد تا در خصوص مقاوم‌سازی و بازسازی واحدهای مسکونی منطقه، تدابیری اندیشیده شود.
بیت‌اللهی یادآور شد: ۳۲۲ واحد از ۳۴۴ واحد مسکونی روستای باسعیدو و ۳۶۰۰ واحد از ۴۹۰۰ واحد شهر کنگ با ۲۰ هزار نفر جمعیت، ساختمان‌های بتن اسکلتی هستند که این واحدها در مقابل زلزله، مقاومت کمتری دارند و این قابل تعمیم به دیگر ساختمان‌های موجود است. این‌ها حاکی از آن است که باید کیفیت ساخت‌و‌ساز در محدوده اطراف مرکز زلزله افزایش یاب چون اگر زلزله‌های بزرگ‌تری رخ دهد، احتمال خسارت به واحدهای مسکونی بیشتر خواهد بود.

انعقاد تفاهم‌نامه احداث و تجهیز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در شهر جدید بینالود

با حضور مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خراسان رضوی و مدیر عامل شرکت عمران شهر جدید بینالود، تفاهم‌نامه احداث کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان این شهر جدید منعقد شد.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی، ضمن تقدیر از پیگیری های شرکت عمران بینالود گفت: با احداث کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در شهر جدید بینالود، این شهر به قطب فرهنگی و هنری کودکان در بخش احمد آباد تبدیل خواهد شد.
ابراهیم زره‌ساز افزود: این مرکز ضمن شناسایی استعدادهای کودکان و نوجوانان شهر جدید بینالود، در بالابردن سطح سواد و دانش دیداری، گفتاری و شنیداری آنان مؤثر خواهد بود.
وي خاطر نشان کرد: با این اقدام زمینه همکاری در این شهر فراهم شده تا در ایجاد پیوست‌های فرهنگی این شهر جدید اقدام موثری انجام شود و خانواده‌ها با اطمینان خاطر بیشتری در موضوع آموزشی و فرهنگی برای فرزندانشان در این شهر ساکن شوند.
حميدرضا يزدانی مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید بینالود نیز در این مراسم گفت: رویکرد شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید ارتقاء کیفیت زندگی در شهرهای جدید است و از مولفه‌های اصلی ارتقا کیفیت زندگی توجه به ایجاد زیر ساخت‌های اجتماعی است، از طرفی با توجه به اینکه قالب شهروندان شهرهای جدید خانواده‌های جوان هستند توجه به نیازهای کودکان و نوجوانان از اولویت بالایی برخوردار است.
وی افزود: این تفاهم‌نامه پیرو تفاهم‌نامه کشوری شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور و در راستای توسعه زیرساخت‌های فرهنگی و اجتماعی منعقد شد و ان‌شاءالله در آینده نزدیک پس از طی مراحل قانونی و اخذ مجوز از مجمع عملیاتی خواهد شد.
يزداني در پایان از مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان درخواست کرد تا زمان احداث کانون از ظرفیت‌های کتابخانه عمومی شهر و نیز مدارس سطح شهر برای فعالیت‌های کانون استفاده شود.