مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: عیدی بازنشستگان به فاصله کمتر از ۲۴ ساعت پس از تعیین مبلغ و ابلاغ مصوبه هیأت وزیران پرداخت شد. مصطفی سالاری گفت: مطابق با مصوبه هیئت وزیران عیدی برای هر پرونده فعال مستمری اعم از بازنشستگی، از کارافتادگی کلی و بازماندگان مبلغ یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان […]
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: عیدی بازنشستگان به فاصله کمتر از ۲۴ ساعت پس از تعیین مبلغ و ابلاغ مصوبه هیأت وزیران پرداخت شد.
مصطفی سالاری گفت: مطابق با مصوبه هیئت وزیران عیدی برای هر پرونده فعال مستمری اعم از بازنشستگی، از کارافتادگی کلی و بازماندگان مبلغ یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تعیین شده است.
وی افزود: با تعیین مبلغ عیدی بازنشستگان در جلسه دیروز هیئت دولت، بلافاصله نسبت به اخذ مصوبه هیئت مدیره و تأمین نقدینگی برای پرداخت عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی اقدام شد. صبح امروز تأمین نقدینگی در حسابهای سازمان تأمین اجتماعی انجام و واریز عیدی بازنشستگان انجام شد.
سالاری با بیان اینکه میزان عیدی مستمری بگیران بر اساس مصوبه هیئت وزیران یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تعیین شده است، افزود: در خصوص پروندههای مستمری برقرارشده جدید و یا پروندههای مستمری که به هر علت در طول سالجاری مجدداً فعال شدهاند، میزان عیدی پرداختی متناسب با ماههای دریافت مستمری در سالجاری بوده و کسری ماه به صورت یک ماه کامل محاسبه شده است. مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: مبلغ عیدی مشمولین بند ۹۱ قانون بودجه سال ۱۳۹۰ کل کشور، بند ۶۶ قانون بودجه سال ۱۳۹۱ کل کشور و قانون تعیین تکلیف تأمیناجتماعی اشخاصی که ۱۰ سال و کمتر حق بیمه پرداخت نمودهاند، به نسبت سنوات پرداخت حق بیمه آنان خواهد بود.
ارائه خدمات نوآورانه به اقشار کمبرخوردار
مدیرعامل بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) از راه اندازی سکوی نوآوری اجتماعی بنیاد احسان خبر داد و جزئیات آن را اعلام کرد.
سعید سلیمانی در گفت و گو با ایسنا، در این باره اظهار کرد: سکوی نوآوری اجتماعی به منظور خدمترسانی به مناطق کم برخوردار راه اندازی خواهد شد و در اولین گام، برگزاری رویداد «رویش احسان» با موضوع حل مسائل آموزشی دوران پسا کرونا در مناطق کم برخوردار آغاز شده است.
وی افزود: اولین رویداد از سلسله رویدادهای رویش احسان به حل مسائل آموزشی دوران پسا کرونا اختصاص دارد. به عبارت دیگر این رویداد با هدف جمع آوری ایده های نوآورانه با محوریت حل مسائل آموزشی در مناطق کم برخوردار پس از توقف شیوع همهگیری کرونا برگزار می شود.
مدیر عامل بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با بیان اینکه با اتکا به ظرفیت های موجود در زیست بوم نوآوری به دنبال فراهم آوردن بستری مناسب جهت تحقق خدمت رسانی نوآورانه به مناطق کم برخوردار هستیم گفت: ارائه ایده های نوآورانه، طرح های اجرایی و راهکارهای سیاستی در زمینه نحوه پوشش تحصیل مناطق کم برخوردار به کمک ابزار های آموزش الکترونیک (اینترنت، تلویزیون، رادیو و …)، ارائه راه حل های نوآورانه در زمینه جبران آسیب های وارد شده بر فرآیند آموزش و یادگیری، ارائه طرح های نوآورانه در زمینه افزایش انگیزه معلمان فعال در مناطق کم برخوردار، ارائه راهکار های سیاستی و اجرایی برای آمادگی در هنگام وقوع بحران های مشابه در زمینه آموزش و چگونگی استفاده از ظرفیت گروه های جهادی در جهت رفع معضلات آموزش در مناطق کم برخوردار از جمله محورهای برگزاری رویداد رویش احسان هستند. سلیمانی افزود: رویداد رویش احسان تصمیم دارد با فراهم کردن بستری برای جمع آوری ایده ها، طرح ها و راهکار های اجرایی و سیاستی که به ارتقای سطح آموزش و پرورش در مناطق کم برخوردار کمک می کند، برای رسیدن به راهکاری کارآمد با همراهی نهادهای اجتماعی و نخبگان فعال در حوزه آموزش کشور گام بردارد.
وی در ادامه از صاحبنظران و ایده پردازان از جمله دانشجویان، پژوهشگران، نخبگان، استارت آپ ها، کسب و کارهای دانش بنیان و گروه های جهادی فعال در عرصه آموزش و عدالت آموزشی برای همکاری در این رویداد دعوت کرد و گفت: داوطلبان مشارکت در رویداد جهت ارسال ایده ها و طرح های خود می توانند از طریق سکوی نوآوری بنیاد احسان به نشانی ehsanino.ir اقدام و ایده های خود را تا ۳۰ بهمن ماه ارسال کنند.
لوگوی رسمی «کنوانسیون رامسر» به وبسایت این کنوانسیون بازگشت
مرجع ملی سازمانهای مردم نهاد در کنوانسیون رامسر گفت: پس از اینکه مدتی لوگوی رسمی کنوانسیون رامسر در صفحه اصلی وبسایت این کنوانسیون با لوگویی که برای پنجاهمین سالگرد کنوانسیون رامسر و روز جهانی تالابها که نام رامسر در آن ذکر نشده بود، جایگزین شد. اکنون لوگوی اصلی کنوانسیون که نام رامسر در آن حک شده به صفحه اصلی این وبسایت بازگشته است.
به گزارش ایسنا، امسال نام «رامسر» از لوگوی پنجاهمین سالگرد کنوانسیون رامسر حذف و در وبسایت رسمی، پوسترها و ابزار دیگر اطلاعرسانی این کنوانسیون جایگزین لوگوی رسمی شد. این ماجرا باعث شد نگرانیهای زیادی از سوی مردم و برخی فعالان در این حوزه مطرح شود اما اکنون پس از گذشت دو روز از روز جهانی تالابها، لوگوی اصلی کنوانسیون رامسر که نام «رامسر» روی آن حک شده بار دیگر در صفحه اصلی وبسایت این کنواسیون قرار داده شده است. حسین رفیع در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه نمیتوان بهطور قطع علت بازگشت لوگوی اصلی کنوانسیون رامسر به وبسایت رسمی را تشریح کرد، اظهار کرد: شاید کنوانسیون رامسر تنها قرار بود لوگوی پنجاهمین سالگرد کنوانسیون رامسر که نام رامسر در آن عنوان نشده بود را برای مدتی تا فرارسیدن روز جهانی تالابها روی وبسایت قرار دهد یا شاید تحرکات و حساسیتهایی که در ایران نسبت به این مساله اتفاق افتاد باعث بازگشت لوگوی رسمی به وبسایت شد.
وی ادامه داد: آنچه اهمیت دارد بازگشت لوگوی اصلی کنوانسیون رامسر به وبسایت رسمی این کنوانسیون است و اتفاقاتی که طی روزهای اخیر رقم خورد باعث شد این کنوانسیون نسبت به حساسیت مردم و فعالان این حوزه در رابطه با نام رامسر آگاه شود. همچنین مساله حذف نام رامسر از لوگوی پنجاهمین سالگرد کنوانسیون رامسر و جایگزین شدن این لوگو در وبسایت، پوسترها و ابزار اطلاعرسانی این مناسبت فرصتی ایجاد کرد تا مردم و فعالان در این حوزه نشان دهند که نسبت به اینگونه مسائل بیتفاوت نیستند. به گفته مرجع ملی سازمانهای مردم نهاد در کنوانسیون رامسر، موضوع حذف نام رامسر از لوگوی پنجاهمین سالگرد کنوانسیون، در کنار نگرانیهای عمومی که در این زمینه به وجود آورد، باعث شد امسال روز جهانی تالابها و موضوع کنوانسیون رامسر بیش از پیش مورد توجه مردم قرار گیرد و مردم نسبت به این موضوع حساسیت و اطلاع بیشتری پیدا کنند. وی ادامه داد: باید از این فرصت پیشآمده برای شناساندن اهمیت و ارزش تالابها و کارکردهایی که این اکوسیستمها به لحاظ اجتماعی، سیاسی و اقتصادی دارند، استفاده و توجه مردم را بیش از پیش به این موضوع جلب کرد.