عرضه ۳ محصول فروش فوق‌العاده ایران‌خودرو آغاز شد
عرضه ۳ محصول فروش فوق‌العاده ایران‌خودرو آغاز شد

    گروه صنعتی ایران‌خودرو با هدف افزایش عرضه به بازار و تامین نیاز مشتریان، هفدهمین مرحله از فروش فوق‌العاده خود را به مدت سه روز آغاز کرد. در این طرح سه محصول پژو پارس سال، پژو ۲۰۷ اتوماتیک سقف شیشه‌ای و دناپلاس توربوشارژ اتوماتیک با موعد تحویل حداکثر سه ماهه عرضه شده است. این […]

 

 

گروه صنعتی ایران‌خودرو با هدف افزایش عرضه به بازار و تامین نیاز مشتریان، هفدهمین مرحله از فروش فوق‌العاده خود را به مدت سه روز آغاز کرد. در این طرح سه محصول پژو پارس سال، پژو ۲۰۷ اتوماتیک سقف شیشه‌ای و دناپلاس توربوشارژ اتوماتیک با موعد تحویل حداکثر سه ماهه عرضه شده است. این مرحله از فروش فوق‌العاده، به منظور بهره‌مندی مشتریان واقعی، محدودیت‌های مربوط به فروش فوق‌العاده همچنان اجرا می‌شود. مشتریان نهایی برای ثبت‌نام، از طریق قرعه‌کشی با حضور نمایندگان نهادهای ناظر انتخاب خواهند شد. متقاضیان می‌توانند از امروز تا روز پنجشنبه هفته جاری، با مراجعه به سایت فروش اینترنتی محصولات ایران‌خودرو (اینجا) نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند. در دو ماهه امسال گروه صنعتی ایران‌خودرو ۵۴ هزار و ۲۸۱ دستگاه خودرو تولید کرد که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل کاهش ۶.۲ درصدی داشته است.

 

کاهش قدرت خریدمردم بیشترین آسیب را به صنوف زد

نائب رئیس اتاق اصناف ایران گفت: کاهش قدرت خرید مردم، افزایش شدید اجاره بها، عدم برخورداری از تسهیلات بانکی پایدار با درصد سود پایین و تامین اجتماعی عمده شکایات اصناف در دوره کرونا بوده است. جلال الدین محمد شکریه اظهار داشت: مشکلات اقتصادی اصناف به قوت خود باقی است؛ در بحث حمایت فقط صدور و تمدید پروانه در نظام مالیتی داشتیم که تا پایان شهریور در سامانه ثبت شوند. در خصوص تسهیلات بانکی هیچ اتفاقی نیفتاده است. وی افزود: با توجه به تعطیلات ناشی از کرونای اصناف، بیشتر چک‌ها برگشت خورد از سویی دیگر نیز این تعطیلات باعث می‌شود تعهدات اصناف برای ماه‌های آتی رفع نشود. فکر نکنید بعد از یک ماه تعطیلی اصناف تعطیل هستند، همه چیز برای آنها عادی می‌شود. حتی یک روز تعطیلی برای اصناف می‌تواند تأثیر بلندمدت در کسب و کار داشته باشد.

 

 

رشد ۸ درصدی بخش صنعت کشور در شرایط تحریم و کرونا
معاون وزیر صمت از رشد ۸ درصدی بخش صنعت کشور در شرایط تحریم و کرونا خبر داد. علی رسولیان گفت: با وجود شرایط تحریم و کرونا اما با تلاش بخش خصوصی و فعالان اقتصادی، شاهد رشد هشت درصدی صنعت در سال گذشته بودیم. رسولیان افزود: سعی و تلاش دشمنان به زانو درآوردن کشور و شکست صنعت ما بود و چالش شیوع ویروس کرونا نیز مزید بر علت شد. وی اضافه کرد: علی‌رغم همه محدودیت‌ها و تحریم‌ها با تلاش و کوشش فعالان اقتصادی، بخش صنعت در سال گذشته حدود هشت درصد رشد داشت که باید قدردان همه صنعتگران و مدیران باشیم. وی ادامه داد: سال گذشته بیش از یک هزار و ۵۵۷ واحد تولیدی و صنعتی راکد در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور با همکاری ۵۰۰ مشاور احیا شد که ایجاد ۲۷ هزار شغل را در پی داشت.

 

عرضه انواع فرآورده هیدروکربوری در معاملات امروز بورس انرژی

بورس انرژی ایران امروز میزبان عرضه انواع فرآورده هیدروکربوری است. رینگ داخلی این بورس، شاهد عرضه کالاهای اکستراکت نفت سپاهان، آیزوریسایکل، آیزوفید، بلندینگ نفتا حلال ۴۱۰، نفتای سبک، نفتای سنگین تصفیه‌نشده و حلال ۴۰۴ عمده پالایش نفت شیراز، آیزوفید، حلال ۴۰۲، حلال ۴۰۴ و ریفورمیت پالایش نفت تبریز، برش سنگین، گاز بوتان صنعتی و گاز مایع صنعتی پتروشیمی بندر امام، برش سنگین و سوخت کوره سبک پتروشیمی تبریز، حلال ۴۰۲ پالایش نفت بندرعباس، متانول پتروشیمی شیراز، نرمال هگزان پالایش نفت شازند، نفتای سنگین پالایش نفت تهران و نیتروژن مایع شرکت فجر انرژی خلیج‌فارس است و رافینت ۲ شرکت پتروشیمی شیمی‌بافت در رینگ بین‌الملل عرضه می‌شود. کالاهای اکستراکت سبک و سنگین شرکت نفت ایرانول، نفت سفید شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران و نیتروژن مایع پتروشیمی غدیر در رینگ داخلی بازار فیزیکی بورس انرژی ایران معامله شد.

 

 

نصب ۱۹۰۰ مگاوات نیروگاه تولید پراکنده کشور

سخنگوی صنعت برق از ظرفیت نصب شده نزدیک به ۱۹۰۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه های تولید پراکنده به شبکه خبر داد و ابراز امیدواری کرد تا قبل از آغاز تابستان به ۲ هزار مگاوات افزایش یابد. مصطفی رجبی مشهدی گفت: در حال حاضر ۱۸۳۳ مگاوات نیروگاه تولید پراکنده که در طول سال‌های گذشته احداث شده اند، برق تولیدی خود را به شبکه سراسری می‌فروشند. وی با بیان این که این نیروگاه‌ها براساس نرخ خرید تضمینی برای نیروگاه‌های جدید و نرخ تعیین شده توسط هیأت تنظیم بازار برق برای سایر نیروگاه‌ها به شبکه برق می‌فروشند، ادامه داد: نرخ هیأت تنظیم حدود ۴ برابر بالاتر از سقف قیمت بازار عمده فروشی برق است. به گفته این مقام مسئول ظرفیت منصوبه نیروگاه‌های تولید پراکنده در پیک سال گذشته ۱۶۶۴ مگاوات بود که این میزان هم اکنون به ۱۸۳۳ مگاوات افزایش یافته است.