رییس جمعیت هلالاحمر گفت: سیزدهمین محموله واکسن کرونا، تهیه شده توسط جمعیت هلال احمر (پنجشنبه)، در فرودگاه امام خمینی (ره) به وزارت بهداشت تحویل داده شد. دکتر کریم همتی با تقدیر از هماهنگی امیدبخش وزارت بهداشت، وزارت امور خارجه و بانک مرکزی در امر واردات واکسن افزود: پنجشنبه ۲۱ مردادماه ۱۴۰۰، سیزدهمین محموله واکسن تهیه […]
رییس جمعیت هلالاحمر گفت: سیزدهمین محموله واکسن کرونا، تهیه شده توسط جمعیت هلال احمر (پنجشنبه)، در فرودگاه امام خمینی (ره) به وزارت بهداشت تحویل داده شد.
دکتر کریم همتی با تقدیر از هماهنگی امیدبخش وزارت بهداشت، وزارت امور خارجه و بانک مرکزی در امر واردات واکسن افزود: پنجشنبه ۲۱ مردادماه ۱۴۰۰، سیزدهمین محموله واکسن تهیه شده توسط جمعیت هلال احمر در فرودگاه امام خمینی (ره) برای توزیع سریع به وزارت بهداشت تحویل داده شد.
وی ادامه داد: در این مرحله یک میلیون و ۱۱۰ هزار دُز واکسن به کشور وارد شد، لازم به یادآوری است که تاکنون ۱۴ میلیون و ۸۵۰ هزار دُز واکسن کرونا توسط ۱۵ پرواز به کشور منتقل شده است.
رییس جمعیت هلالاحمر تاکید کرد: در راستای فرمایشات رهبر معظم انقلاب و تاکیدات رییس جمهوری، جمعیت هلال احمر با هماهنگی و همفکری دستگاههای مسوول، تمام تلاش خود را برای واردات بیشتر واکسن کرونا و کمک به تزریق سریع تر آن بهکار خواهد گرفت و در هر زمینه ای که وزارت بهداشت درخواست کند با تمام توان و امکانات به کمک مردم میرود.
معاون فنی و امور گمرکی گمرک ایران اعلامکرد: بیش از ۲۱ میلیون دز واکسن کرونا در هفت ماه گذشته به کشور وارد شده است.
«مهرداد جمالی ارونقی» در نامهای به «محمدرضا شانهساز» معاون وزیر بهداشت اعلامکرد: از ۱۵ بهمن ماه سال ۹۹ تا ۱۸ مردادماه امسال ۲۱ میلیون و ۱۴ هزار و ۶۱۰ دز واکسن کرونا در ۳۳ محموله از طریق گمرک فرودگاه امام خمینی(ره) وارد کشور شده و پس از انجام فوری تشریفات گمرکی تحویل نمایندگان وزارت بهداشت شده است.
وی افزود: تا تاریخ اعلام شده ۲ میلیون و ۹۱۱ هزار و ۸۱۰ دز واکسن آسترازنکا ژاپن، یک میلیون و ۲۰ هزار دز واکسن روسی اسپوتنیک، ۱۴ میلیون و ۴۹۰ هزار دز واکسن سینوفارم چینی، ۷۰۰ هزار و ۸۰۰ دز واکسن کواکس کره جنوبی، ۱۲۵ هزار دز واکسن بهارات هندی و یک میلیون و ۴۵۲ هزار ودز واکسن کواکس از ایتالیا وارد کشور شده است.
به گفته ارونقی، همچنین در ۶ مردادماه سال جاری ۳۱۵ هزار دز واکسن آسترازنکا روسی از سوی بخش خصوصی وارد کشور شده است.
ویروس کرونا از اسفندماه ۹۸ در کشور شیوع پیدا کرد که به موجب آن برای کنترل و پیشگیری از گسترش این ویروس محدودیتها و ممنوعیتهایی اعمال شده است.
واردات ۴۰ میلیون دُز واکسن تا ابتدای پاییز به کشور قطعی شد
سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: واردات ۴۰ میلیون دز واکسن تا پایان تابستان و ابتدای پاییز به کشور قطعی شده است.
کیانوش جهانپور افزود: تاکنون بیش از ۲۱ میلیون دز واکسن به کشور وارد شده و برنامه ریزی شده تا ۴۰ میلیون دز واکسن دیگر به کشور داشته باشیم و واکسنهای داخلی نیز در حال تولید انبوه است.
وی اظهار داشت: دست کم ۱۲۰ میلیون دز واکسن وارداتی و تولید داخل برای واکسیناسیون مردم تمهید شده و منعی هم برای هیچ برند مورد تایید مانند آسترازنکا، فایزر، مدرنا و غیره نبوده و هر برندی که تاییدیه سازمان جهانی بهداشت یا سازمان غذا و دارو به جز واکسن های تولید شده در آمریکا و بریتانیا، داشته باشد، در کشور مورد استفاده قرار میگیرد.
جهانپور تصریح کرد: واکسن آسترازنکا تاکنون مورد مصرف در کشور است و فایزر و مدرنا هم تاکنون واردات آن محقق نشده اما منعی برای ورود نیز نداشته است و در صورت امکان وارد خواهد شد.
بر اساس گزارش وزارت بهداشت، با ایجاد نظم در سامانه ثبت نام و نوبت دهی، رکورد تزریق بیش از ششصد و ۴۶ هزار دز واکسن کرونا در کشور شکسته شد.
در حال حاضر ۱۳ میلیون و ۸۹۳ هزار و ۳۱۰ نفر دُز اول واکسن کرونا و سه میلیون و ۴۰۱ هزار و ۴۸۷ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۷ میلیون و ۲۹۴ هزار و ۷۹۷ دُز رسید.
همچنین تاکنون هفت درصد از واکسنهای تزریقی در کشور تولید داخل بوده است و در صورت تحقق وعدههای تولیدکنندگان داخلی واکسن، این رقم تا پایان مردادماه می تواند به ۲۰ درصد و تا پایان شهریورماه به ۳۵ درصد برسد.
ادامه توزیع رایگان روزانه ۱۵۰ هزار کیت تشخیصی کرونا
وزارت بهداشت اعلام کرد: توزیع رایگان روزانه ۱۵۰ هزار کیت تشخیصی کرونا به دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور توسط هیات امنای صرفه جویی ارزی ادامه دارد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت بداشت، درمان و آموزش پزشکی (وبدا)، پیرو مشروح بیانات مقام معظم رهبری در تاریخ ۲۰ مرداد ماه در خصوص اعلام موضوع کرونا به عنوان مسئله اول و فوری کشور و تاکید معظم له بر لزوم گسترش آزمایشهای تشخیصی به صورت رایگان و وسیع، توزیع رایگان کیتهای تشخیصی هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران با شتاب بیشتری ادامه خواهد یافت.
با توجه به اعلام نیاز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به انواع تستهای تشخیصی بیماری کوودی-۱۹ از ابتدای پاندمی کرونا، هیات امنای صرفه جویی ارزی، اقدام به توزیع رایگان کیتهای تشخیصی برای دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور کرده است که این روند در پیک پنجم کرونا نیز ادامه داشته به طوری که بطور متوسط در روز حدود ۱۵۰ هزار کیت در کشور توزیع شده است.
براساس این گزارش، در صورت تشخیص زودهنگام بیماری، امکان شناسایی و درمان موارد ابتلا به کووید ۱۹ و کاهش چرخه انتقال ویروس و تبع آن کاهش میزان موارد بستری، وجود خواهد داشت. لذا تامین این کیتها در مدیریت و مقابله با بیماری کرونا بسیار حائز اهمیت است.
هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران، از ابتدای همه گیری بیماری کرونا اقدام به خریداری، تامین و توزیع کیتهای تشخیص کرونا به سراسر کشور کرده و به عبارتی برای ۶۴ دانشگاه علوم پزشکی کیتهای مورد نیاز را ارسال کرده که این میزان در سال جاری به روزانه حدود ۱۵۰ هزار کیت رسیده است.
در این گزارش تاکید شده است: طی دو هفته گذشته هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران نسبت به توزیع بیش از یک میلیون و ۵۲۹ هزار کیت برای ۳۱ استان در سراسر کشور اقدام کرده است که این اقدام در روند تشخیصی بیماران مبتلا به کرونا بسیار حائز اهمیت محسوب میشود.