گسترش چتر حمایتی ستاره خلیج‌فارس بر آسیب‌دیدگان اعتیاد
گسترش چتر حمایتی ستاره خلیج‌فارس بر آسیب‌دیدگان اعتیاد

مرکز نگهداری، درمان، توانمندسازی و صیانت از معتادان متجاهر هرمزگان با حمایت شرکت نفت ستاره خلیج‌فارس و با هدف پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی افتتاح شد. به گزارش روابط عمومی شرکت نفت ستاره خلیج‌فارس، «محمدعلی دادور» مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج‌فارس در آیین افتتاح این مرکز ابراز کرد: شرکت نفت ستاره خلیج‌فارس همواره هم‌راستا با وظیفه […]


مرکز نگهداری، درمان، توانمندسازی و صیانت از معتادان متجاهر هرمزگان با حمایت شرکت نفت ستاره خلیج‌فارس و با هدف پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت نفت ستاره خلیج‌فارس، «محمدعلی دادور» مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج‌فارس در آیین افتتاح این مرکز ابراز کرد: شرکت نفت ستاره خلیج‌فارس همواره هم‌راستا با وظیفه اصلی خود که تأمین امنیت سبد سوخت کشور است، ایفای مسئولیت‌های اجتماعی را مد نظر داشته است.
وی بیان داشت: ارتقای سطح زندگی جوامع محلی را همواره در راستای نیل به توسعه‌ی پایدار مدنظر قرار داده‌ایم و وظایف خود را به‌عنوان متولیان بزرگ‌ترین پالایشگاه میعانات گازی جهان در قبال جامعه به‌ویژه مردم هرمزگان فراموش نخواهیم کرد.
مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج‌فارس آسیب‌های اجتماعی را تهدید کننده‌ی تمام ابعاد زندگی اقشار مختلف جامعه دانست و افزود: همواره کاهش آسیب‌های اجتماعی در شرکت نفت ستاره خلیج‌فارس مورد تأکید بوده است و برگزاری همایش‌های پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی با محوریت پیشگیری از اعتیاد در جوامع کارگری، آموزش مهارت‌های زندگی به پرسنل و خانواده ایشان در قالب کارگاه‌های آموزشی، برپایی دوره‌های آموزشی تحکیم خانواده و … به ‌دور از حرکت‌های صوری و نمایشی گواه بنیادی بودن این هدف والا در ابرپالایشگاه جهان است.
وی آسیب‌های اجتماعی از جمله بیماری خانمان‌سوز اعتیاد را یکی از عوامل فروپاشی خانواده‌ها برشمرد و خاطرنشان کرد: به همین سبب با همکاری و همیاری نهادهای ذی‌ربط راه‌اندازی مرکز نگهداری، درمان، توانمندسازی و صیانت از معتادان متجاهر هرمزگان را پیگیری کردیم تا به سهم خود توانسته باشیم گامی در راستای توانمندسازی معتادان و بازگشت آنان به کانون خانواده‌هایشان برداریم.
دادور در تشریح اقدامات شرکت نفت ستاره خلیج‌فارس در این مرکز عنوان کرد: ۲۵۰ تخت دو طبقه، ۵۰۰ تشک طبی و بالشت و پتوهای مورد نیاز را تأمین کردیم و این وعده را می‌دهیم که با توجه به پتانسیل‌های موجود و تجربه متخصصان مدیریت درمان و مددکاری شرکت، در زمینه ارائه خدمات مشاوره و مددکاری به مددجویان و خانواده آنان نیز همکاری کنیم.
وی در پایان با توجه به پیشنهاد استاندار محترم هرمزگان مبنی بر تأمین غذای روزانه‌ی مددجویان از سوی شرکت نفت ستاره خلیج‌فارس، گفت: تأمین تجهیزات راه‌اندازی آشپزخانه‌ای صنعتی با ظرفیت ۳ هزار پرس غذا را در این مرکز مد نظر قرار می‌دهیم تا علاوه بر رفع مشکل تأمین وعده‌های غذایی، زمینه ایجاد اشتغال پایدار برای مددجویان نیز مهیا شود.

مدیرکل استاندارد گیلان خبرداد
بازرسی بیش از ۴۴۰۰ واحد تولیدی،خدماتی و صنایع انرژی بر در گیلان
مدیرکل استاندارد گیلان از انجام بیش از ۴۴۰۰ مورد بازرسی و ۱۳۰۰ مورد نمونه برداری طی پنج ماه نخست سالجاری در استان خبر داد.
مهندس مهناز جعفریان در گفتگویی با بیان اینکه بیش از۴۴۰۰ مورد بازرسی از واحدهای تولیدی،خدماتی و صنایع انرژی بر انجام شده، تصریح کرد: درهمین مدت حدود ۱۳۰۰ مورد نمونه برداری نیز از فرآورده های تولیدی استان در محل واحد تولیدی اعم از خط تولید و یا انبار صورت گرفت که جهت انجام آزمون های لازم به آزمایشگاه های اداره کل و آزمایشگاه های همکار استاندارد ارسال گردید.
جعفریان ادامه داد: از ابتدای سال جاری تاکنون ،از ۳۸۰ باسکول شناسایی و ثبت شده در سامانه های مربوطه و بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته، تعداد ۱۶۴ باسکول مورد آزمون دوره ای قرار گرفته است که از این تعداد ۱۳۳ مورد قبول و ۳۱ مورد عدم انطباق مشاهده شده است. وی افزود: طبق ضوابط قانونی ، همه وسایل سنجش مورد استفاده در داد و ستد عمومی در مرحله تولید و کاربرد در مراکز توزین، تحت نظارت کامل سازمان ملی استاندارد ایران قرار دارند و به صورت سالیانه مورد آزمون دوره ای قرار می گیرند.
جعفریان هدف از انجام آزمون های دوره ای را بررسی صحت عملکرد وسایل سنجش، جلوگیری از کم فروشی و در نهایت رعایت حقوق شهروندان عنوان کرد و تصریح کرد : باسکول‌‌هایی که نتایج آزمون آنها مردود گزارش شده است باید طی مدت مقرر توسط تعمیرکار مجاز باسکول، تعمیر و رفع عیب شوند و پس از آزمون مجدد و در صورتی که نتایج آزمون آنها مورد قبول واقع شود،می توانند به چرخه داد و ستد وارد شوند .
مدیرکل استاندارد گیلان در ادامه همچنین از اتمام ‌نوبت دوم آزمون دوره ای نازل های عرضه سوخت مایع در سطح استان درهفته دوم شهریور ماه سال جاری خبر داد.
وی با اشاره به این موضوع که بازدید از جایگاه های عرضه سوخت مایع و آزمون نازل‌ها، طبق برنامه به صورت دوره ای و با هدف حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان و جایگاه داران انجام می گیرد، افزود: در این آزمون ها، که با استفاده از توان کارشناسی آزمایشگاه های همکار تایید صلاحیت شده و با همکاری شرکت پخش فرآورده های نفتی استان گیلان انجام می شود، صحت عملکرد نازل های عرضه بنزین و گازوییل در جایگاه های عرضه سوخت استان مورد بررسی قرار می گیرد. مهندس جعفریان ادامه داد : پس از انجام آزمون‌های فنی نازل ها بر اساس استاندارد ملی و روش اجرایی سازمان ملی استاندارد ایران وتائید صحت عملکرد آن ، برچسب آزمون دوره ای بر روی نازل نصب می گردد.
افزایش ۲برابری حریق در جنگل‌ها گلستان
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت: در پنج ماهه ابتدای سال جاری تعداد آتش سوزی در عرصه های طبیعی گلستان نسبت به مدت مشابه سال قبل دو برابر شده است.
عبدالرحیم لطفی اظهارکرد: در پنج ماهه ابتدای سال جاری تعداد آتش سوزی در عرصه های طبیعی گلستان نسبت به مدت مشابه سال قبل دو برابر شده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان افزود: یکی از عمده دلایل این موضوع، خشکسالی و کم بارشی بود و البته باید توجه داشت که بیشتر آتش سوزی‌ها در استان، منشاء انسانی دارد.
وی بیان کرد: به دلیل تحریم ها امکان تهیه بالگرد اطفا حریق برای سازمان جنگل ها ممکن نیست لذا از بالگرد وزارت دفاع استفاده کرده که آن هم مشکلات خاص خود را دارد. لطفی با اشاره به اقدامات مقابله ای انجام شده، اضافه کرد: ۶ هزار و ۸۰۰ کیلومتر مرز بین زمین های کشاورزی و جنگل ها است لذا در این زمینه آموزش ها لازم به مردم بومی را آغاز کردیم. مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت: تاکنون ۸۵۰ کیلومتر آتش بر زده شده که ۲.۵ برابر سال گذشته است و کشاورزان هم می توانند در این زمینه به ما کمک کنند.
وی استقرار دیده بان ها و نصب دوربین‌های حفاظتی را از دیگر اقدامات انجام شده برشمرد.
لطفی با بیان اینکه وسعت عرصه‌های جنگلی استان، ۴۵۲ هزار هکتار و مرتعی، ۸۶۲ هزار هکتار است، گفت: در شرایط عادی به ازای هر هزار هکتار جنگل و برای هر ۱۵ هزار هکتار مرتع، یک قُرقبان لازم است که در استان این تعداد قرقبان وجود ندارد.