اصلاح قوانین عملیات بانکداری رضایت مشتریان را به همراه دارد
اصلاح قوانین عملیات بانکداری رضایت مشتریان را به همراه دارد

دولت آبادی در میزگرد تخصصی مانع زدایی و پشتیبانی از تولید در همایش بانکداری اسلامی حضور یافت. دولت آبادی در میزگرد تخصصی مانع زدایی و پشتیبانی از تولید با اشاره به وابستگی نظام تامین مالی وتامین کنندگان در کوتاه مدت و بلند مدت به بانک‌ها گفت: در شرایط اقتصادی و مشکلات تحریم ضرورت اصلاحات در […]

دولت آبادی در میزگرد تخصصی مانع زدایی و پشتیبانی از تولید در همایش بانکداری اسلامی حضور یافت.
دولت آبادی در میزگرد تخصصی مانع زدایی و پشتیبانی از تولید با اشاره به وابستگی نظام تامین مالی وتامین کنندگان در کوتاه مدت و بلند مدت به بانک‌ها گفت: در شرایط اقتصادی و مشکلات تحریم ضرورت اصلاحات در آیین نامه‌ها، مصوبات و قوانین وجود دارد تا امکان ارائه خدمات به تولیدکنندگان تسهیل شود و این موانع نارضایتی مردم را نسبت به شبکه بانکی افزایش می دهد.
مدیرعامل با اشاره اینکه درآمد بانک های خارجی از کارمزد است، افزود: هزینه‌ی دریافتی از کارمزدها حتی قیمت تمام شده‌ی خدمات را پوشش نمی دهد و این امر موجب فشار بر بخش تسهیلات می شود تا بانکها بتوانند سودآوری خود را از محل تسهیلات افزایش دهند.
وی با اشاره به قوانین، مقررات و آیین نامه هایی که به بانک ابلاغ می شود، عنوان کرد: بانک ها ملزم به اجرای این قوانین، مقررات و آیین نامه‌ها هستند و همین اجرای مقررات گاها با توجه به شرایط موجود اجرای آن با مانع همراه و باعث نارضایتی مشتریان می شود که با اصلاحات ساختاری و پایه‌ای قوانین به افزایش سرعت و رضایت مشتریان کمک کند.
دولت آبادی با اشاره به تحریم ها و عدم دسترسی به بسیاری از خطوط مثل فاینانس و ریفاینانس و ال سی های مدت دار گفت: تحمل تمام این مشکلات در کنار افزایش قیمت دلار بر دوش بانک ها است و اصلاح آیین نامه های شورای پول و اعتبار، هیات وزیران و برخی قوانین با توجه به شرایط اقتصادی و تحریم ها را از ضروریات بهبود فرایندها در تخصیص اعتبار و تعهدات به مشتریان دانست.
همایش سالیانه بانکداری اسلامی، در هفته بانکداری، مقارن با تصویب قانون عملیات بانکداری بدون ربا، طی سی سال گذشته برگزار شده و این همایش فرصت مناسبی برای بسط دانش بانکداری، تضارب افکار بین صاحب نظران داخلی و خارجی و هم افزایی میان آنان است.
در این همایش حسین سلاح ورزی نایب رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، پیمان نوری معاون اقتصادی دادستان کل کشور، پورابراهیمی رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی حضور داشتند.

۱۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات مشاغل خانگی
در بانک توسعه تعاون پرداخت می‌شود
۱۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات مشاغل خانگی در بانک توسعه تعاون پرداخت می‌شودمدیر عامل بانک توسعه تعاون از برنامه پرداخت ۱۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات به معرفی شدگان مشاغل خانگی در سال جاری خبر داد.
حجت اله مهدیان مدیر عامل بانک توسعه تعاون اظهار داشت: این بانک به عنوان عامل اجرای سیاست‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مشغول به ارائه خدمات تخصصی و عمومی است و پرداخت ۱۰ هزار میلیارد ریال به معرفی شدگان مشاغل خانگی از مهمترین برنامه‌های بانک در سال جاری است.
وی با اشاره به ظرفیت های مهم بخش تعاون در کمک به افزایش تولید ناخالص داخلی و سطح اشتغال کشور گفت: مردمی بودن ، فساد گریزی و امکان حمایت بخش های مختلف اقتصادی در قالب تعاون می‌تواند به عنوان مشخصه های تعاون مطرح باشد و در صورت توجه و باور بیشتر به این بخش، می توان به تحقق سهم ۲۵ درصدی تعاون در اقتصاد ملی در آینده ای نزدیک امیدوار بود.
مهدیان در ادامه به فرصت پیش آمده برای بخش تعاون در دوره جدید وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اشاره نمود و گفت: دکتر عبدالملکی با شناخت و تسلط کافی برشاخه های گوناگون اقتصاد و باور به قابلیت های تعاون، برنامه های راهبردی و عملیاتی برای توانمندسازی تعاونگران در نظر دارند و تقویت بانک توسعه تعاون نیز به عنوان یکی از مهمترین رویکردهای ایشان مطرح گردیده است.
مدیر عامل بانک توسعه تعاون با بیان حضور بیش از ۹۵ هزار تعاونی فعال با حدود بیش از یک میلیون و هفتصد هزار نفر شاغل در بخش تعاون گفت: همواره اختصاص سهم ۷۰ درصدی سبد تسهیلات بانک به بخش تعاون مد نظر ارکان ستادی و اجرایی بانک بوده است و حدود ۵۰ درصد منابع بانک نیز به آورده تعاونی ها تعلق دارد.
وی با بیان التزام کامل کارکنان بانک به اجرای قانون بانکداری اسلامی گفت: ۸۰ درصد تامین مالی اقتصاد کشور توسط بانکها صورت می پذیرد و این قانون طی ۳۸ سال گذشته اجرایی شده و به نظر می‌رسد دستگاههای مسئول در دولت و مجلس شورای اسلامی تلاش برای بهبود و اثربخشی قانون با ارائه موارد اصلاحی در نظر دارند و مسلما تصویب و ابلاغ قانون جدید می تواند باعث ترسیم مسیری بهتر برای ارائه خدمات بهینه بانکی به آحاد جامعه گردد.

پرداخت تسهیلات بانک آینده به متقاضیان بیمه زندگی باران
تفاهم‌نامه مشترک بانک آینده با شرکت بیمه زندگی باران منعقد شد. تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین بانک‎ آینده و شرکت بیمه زندگی باران، توسط نادر خواجه‌حق‌وردی، معاون امور شعب و بازاریابی بانک آینده و علیرضا هادی، مدیرعامل و بابک جهان‌آرا عضو هیات‌مدیره شرکت بیمه زندگی باران به امضا رسید.
این تفاهم‌نامه با هدف ارتقای سطح همکاری مشترک و ارائه انواع خدمات ‌و تسهیل ارتباط میان طرفین در حوزه ارائه خدمات بانکی و مالی بانک‎ آینده به شرکت بیمه زندگی باران، منعقد شد.
مشارکت‌های مالی، ارائه تسهیلات ویژه در قالب طرح‌های آینده‌داران و کارگشا، عرضه سبدهای متنوع تسهیلات و خدمات نوین بانکداری الکترونیکی به تمامی کارکنان، نمایندگی‌ها، شبکه فروش و مشتریان حائز شرایط معرفی شده از سوی شرکت، از دیگر موضوعات مطرح شده در این تفاهم‌نامه است.