بانکهای ملت، ملی، صادرات، سپه، پارسیان، کشاورزی، تجارت، سامان و رسالت بیشترین سهم را از تعداد تراکنشهای شبکه پرداخت در مرداد ۱۴۰۰ داشتهاند. بررسی آمار سهم بازار هر یک از بانکهای پذیرنده از تعداد و مبلغ تراکنشهای شبکه پرداخت در مردادماه ۱۴۰۰ حاکی از آن است که بانک ملت با سهم ۲۰.۲۷ درصدی از تعداد […]
بانکهای ملت، ملی، صادرات، سپه، پارسیان، کشاورزی، تجارت، سامان و رسالت بیشترین سهم را از تعداد تراکنشهای شبکه پرداخت در مرداد ۱۴۰۰ داشتهاند.
بررسی آمار سهم بازار هر یک از بانکهای پذیرنده از تعداد و مبلغ تراکنشهای شبکه پرداخت در مردادماه ۱۴۰۰ حاکی از آن است که بانک ملت با سهم ۲۰.۲۷ درصدی از تعداد تراکنشها و سهم ۱۹.۷۱ درصدی از مبلغ تراکنشها، همچنان با اختلاف زیاد، بالاترین سهم از پذیرش تراکنشهای بازار را به خود اختصاص داده و در جایگاه نخست در بین تمام بانکهای پذیرنده قرار گرفته است.
پس از بانک ملت به ترتیب بانکهای ملی، صادرات، سپه، پارسیان، کشاورزی، تجارت، سامان و رسالت بیشترین سهم را از تعداد تراکنشها و بانکهای ملی، صادرات، کشاورزی، تجارت، سپه، سامان، رفاه و آینده بیشترین سهم را از مبلغ تراکنشهای شبکه پرداخت داشتهاند.
از سوی دیگر، بررسی سهم تعدادی بانکهای پذیرنده از کل بازار تراکنشهای هر یک از ابزارهای پذیرش نشان می دهد که بالاترین سهم تعدادی از تراکنشهای ابزار کارتخوان فروشگاهی به ترتیب به بانکهای ملت (۱۹.۸۶ درصد)، ملی( ۱۴.۸۱ درصد)، سپه (۱۰.۸۵ درصد) و صادرات (۸.۱۹ درصد) تعلق دارد.
بالاترین سهم تعدادی از تراکنشهای ابزار پذیرش اینترنتی به بانکهای پارسیان (۳۱.۳۱درصد)، ملی (۱۷.۷۸ درصد)، ملت (۱۳.۵۱ درصد) و سامان (۷.۹۷ درصد) اختصاص داشته است.
بیشترین سهم تعدادی از تراکنشهای ابزار پذیرش موبایلی به بانکهای ملت ( ۴۲.۵۷ درصد)، آینده (۳۶.۸۱ درصد)، اقتصاد نوین (۱۴.۰۹ درصد) و ملی (۸.۶۵ درصد) تعلق دارد.
همچنین، بررسی سهم مبلغی بانکهای پذیرنده از کل بازار تراکنشهای هر یک از ابزارهای پذیرش حاکی از آن است که بالاترین سهم مبلغی از تراکنشهای ابزار کارتخوان فروشگاهی به بانکهای ملت (۱۹.۶۳ درصد)، ملی(۱۳.۷۴ درصد)، صادرات (۱۱.۶۷ درصد) و سپه (۹.۶۷ درصد) تعلق دارد.
بالاترین سهم مبلغی از تراکنشهای ابزار پذیرش اینترنتی به بانکهای ملت (۱۹.۷۷ درصد)، آینده (۱۶.۲۱درصد)، سامان (۱۱.۹۸ درصد) و خاورمیانه (۶.۷۴ درصد) اختصاص یافته است.
بالاترین سهم مبلغی از تراکنشهای ابزارهای پذیرش موبایلی به بانکهای ملت ( ۴۵.۸۲ درصد)، آینده (۲۵.۲۰ درصد)، اقتصاد نوین (۱۲.۱۲ درصد) و ملی (۵.۵۵ درصد) تعلق گرفته و این بانکها به ترتیب در مکانهای اول تا چهارم جای گرفتهاند.
قدردانی فرمانده قرارگاه عملیاتی مدیریت بیماری کرونا تهران از بانک رفاه کارگران
به دنبال عملکرد مناسب و تعیینکننده بانک رفاه کارگران در واکسیناسیون کارکنان شبکه بانکی و اعلام آمادگی این بانک به منظور همکاری در واکسیناسیون عمومی شهروندان تهرانی، فرمانده قرارگاه عملیاتی مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران ضمن بازدید از پایگاه واکسیناسیون حضرت ولیعصر(عج)، از اقدامات و مشارکت این بانک در طرحهای واکسیناسیون کلانشهر تهران قدردانی کرد.
دکتر علیرضا زالی در راس هیاتی از مدیران و کارشناسان فرمانده قرارگاه عملیاتی مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران ضمن بازدید از بخشهای مختلف پایگاه واکسیناسیون حضرت ولیعصر(عج) بانک رفاه کارگران، با کادر پزشکی و کارکنان اجرایی مستقر گفت و گو کرد و در جریان جزئیات عملکرد پایگاه و برنامههای اجرایی آن قرار گرفت. بر اساس این گزارش، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حاشیه این بازدید بانک رفاه کارگران را بانکی سلامت محور توصیف و از توسعه اقدامات این بانک در طرحهای واکسیناسیون در کلانشهر تهران خبر داد و گفت: ظرفیتهای بانک رفاه کارگران در ابتدا به منظور واکسیناسیون کارکنان شبکه بانکی به کار گرفته شد و با عملکرد بسیار مناسبی که بانک در این زمینه از خود نشان داد، از مدیران عالی بانک درخواست کردیم که دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی را در راستای واکسیناسیون عمومی شهروندان تهرانی یاریرسانی کنند و خوشبختانه درخواست دانشگاه مورد موافقت قرار گرفت که جای قدردانی ویژه دارد.
امضای تفاهم نامه مشترک با بزرگترین کارخانه تولیدی ورق های استیل
تفاهمنامه همکاری مشترک بین بانک آینده و شرکت یاس استیل نیکوکار، توسط نادرخواجه حق وردی، معاون امور شعب و بازاریابی بانک آینده و محمد مالامیری، مدیرعامل شرکت تولیدی یاس استیل نیکوکار به امضاء رسید. این تفاهمنامه با هدف ارتقای سطح همکاری مشترک و ارائه انواع خدمات و تسهیل ارتباط میان طرفین در حوزه ارائه خدمات بانکی و مالی بانک آینده به این شرکت، منعقد شد. مشارکتهای مالی، ارائه تسهیلات ویژه در قالب طرحهای آیندهداران و کارگشا عرضه سبدهای متنوع تسهیلات و خدمات نوین بانکداری الکترونیکی به تمامی کارکنان و شرکتهای همگروه، از دیگر موضوعات مطرح شده در این تفاهمنامه است. همچنین، ارائه انواع خدمات بانکی در حوزههای مختلف از جمله: اعتباری، ارزی، بانکداری الکترونیکی و بانکداری شرکتی در این تفاهمنامه پیشبینی شده است.
دستاوردهای کلیدی بانک دی در سال ۱۳۹۹
سود بانک دی از محل سرمایه گذاریهای انجام شده در سال مالی گذشته ۱۱۳۱ درصد افزایش یافته است.
به گزارش روابط عمومی بانک دی، با برنامه ریزیهای انجام شده، این بانک موفق شده است در سال مالی منتهی به پایان سال ۱۳۹۹ از محل سرمایهگذاریهای انجام شده، ۱۱۳۱ درصد سود بیشتر بدست آورد. بر اساس این گزارش، درآمدهای غیرمشاع بانک دی نیز در همین سال ۷۶ درصد افزایش یافته است. همچنین بانک دی به ازای هر سهم در سال مالی ۹۹، مبلغ ۲۵۷ ریال سود تولید کرده است.