هوس و میل به خوردن خوراکی هایی شیرین یکی از مشکلاتی است که می تواند پیامدها و بیماری هایی در پی داشته باشد، به ویژه در کسانی که به دیابت مبتلا هستند، در این مطلب خوراکی هایی معرفی می شوند که به کنترل میل به خوردن قند کمک می کنند غذاهایی برای کاهش هوس […]
هوس و میل به خوردن خوراکی هایی شیرین یکی از مشکلاتی است که می تواند پیامدها و بیماری هایی در پی داشته باشد، به ویژه در کسانی که به دیابت مبتلا هستند، در این مطلب خوراکی هایی معرفی می شوند که به کنترل میل به خوردن قند کمک می کنند
غذاهایی برای کاهش هوس خوردن قند و شیرینی
این در حالی است که مصرف بیش از حد شکر و دریافت کالری از طریق آن، خطر ابتلا به شرایط خطرناک پزشکی از جمله سندرم متابولیک را بالا می برد. با این حال ثابت شده که اضافه کردن برخی از مواد غذایی به رژیم غذایی، میل افراطی به مصرف شکر و محصولات حاوی آن را کاهش می دهد:
توت ها و کاهش میل به قند
مصرف توت ها یک راه مناسب برای کنترل هوس مصرف شکر است. این میوه ها طعم شیرین دارند و محتوای بالای فیبر در آنها به معنی کم قند بودن آنهاست. علاوه بر این، توت ها دارای ترکیبات گیاهی و خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی قوی هستند و مصرف آنها خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند بیماری های قلبی و دیابت را کاهش می دهد.
کاهش میل به قند با شکلات تلخ
شکلات یکی از مواد غذایی مورد علاقه کسانی است که میل شدید به مصرف شکر دارند. با این حال انتخاب شکلات تیره یا شکلات تلخ که ۷۰ درصد آن کاکائوی خالص باشد، هم میل به مصرف شکر را کاهش می دهد و هم ترکیبات گیاهی را به بدن می رساند که حامی سلامت هستند. شکلات تیره خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی دارد و به بهبود سلامت قلب کمک می کند. این در حالی است که شکلات معمولی سرشار از قند و چربی است و باید مصرف آن را محدود کرد.
خرما
میوه های خشک شده مانند خرما انتخاب های مغذی و شیرین برای کاهش مصرف شکر هستند. خرما سرشار از فیبر، پتاسیم، آهن و ترکیبات گیاهی مفید است.