خرید هواپیماهای جدید با استفاده از تسهیلات بانکی
خرید هواپیماهای جدید با استفاده از تسهیلات بانکی

رئیس کمیسیون عمران مجلس از برنامه خرید هواپیماهای جدید با استفاده از تسهیلات بانکی خبر داد. محمد رضا رضایی کوچی  درباره خرید هواپیمای جدید گفت: ۵۰ درصد هواپیماهای کشور زمین گیر شده اند در حالی که تقاضا برای سفرهای هوایی بالاست. وی با اشاره به وجود فاصله زیاد عرضه و تقاضا در صنعت هوانوردی و محدود بودن تعداد […]

رئیس کمیسیون عمران مجلس از برنامه خرید هواپیماهای جدید با استفاده از تسهیلات بانکی خبر داد.
محمد رضا رضایی کوچی  درباره خرید هواپیمای جدید گفت: ۵۰ درصد هواپیماهای کشور زمین گیر شده اند در حالی که تقاضا برای سفرهای هوایی بالاست.
وی با اشاره به وجود فاصله زیاد عرضه و تقاضا در صنعت هوانوردی و محدود بودن تعداد صندلی‌های پروازی نسبت به تقاضای سفر گفت: همین موضوع سبب بالا رفتن قیمت بلیت هواپیما شده است.
نماینده مردم جهرم در مجلس هزینه هر یک ساعت-صندلی هواپیما را ۹۰۰ هزار تومان دانست و یادآور شد: این نرخی است که سازمان هواپیمایی کشوری مصوب کرده است بنابراین باید به سمت خرید و وارد کردن هواپیماهای جدید حرکت کنیم.
وی با بیان اینکه با کشورهای مختلفی برای واردات هواپیما مذاکره شده، تصریح کرد: شرکت‌هایی هستند که می‌توانند به راحتی هواپیما خریداری کنند و ما برای خرید و واردات هواپیما مشکلی نداریم.
رئیس کمیسیون عمران مجلس تأکید کرد: نباید هواپیماهای سن بالا خریداری کرد؛ در حال حاضر میانگین سن ناوگان هوایی کشور بالای ۲۰ سال است که مناسب نیست. بنابراین باید هواپیماهای زیر ۱۰ سال خریداری کرد و اگر با عمر بالای ۱۰ سال باشند، در زمان محدودی کارآیی دارند.
به گفته این نماینده مجلس، بخش خصوصی قرار است هواپیما خریداری کند و بانک‌ها نیز برای اینکار قرار است تسهیلات پرداخت کنند
توسعه پروازهاي خارجي نقش تاثير گذاري
در توسعه و رشد استان دارد
در ديدار مشترک استاندار گلستان با مديرکل فرودگاه‌هاي استان، مديرعامل شرکت همسفران و مسوول دفتر نماينده وزارت امور خارجه در استان گلستان بر نقش تاثير گذار افزايش پروازهاي خارجي در توسعه و رشد استان، تاکيد شد.
در اين نشست همچنين مطرح شد؛ مقدمات سفر هوايي گرگان_نجف_گرگان در اربعين با هدف استفاده مسافران عراقي از ظرفيت هاي گردشگري سلامت استان و تسهيل در بهره گيري زوّار استان از زيارت عتبات عاليات در کشور عراق در حال انجام است.
برنامه ريزي جهت برقراري سفر هوايي گرگان_استانبول_گرگان از ديگر موارد مطرح شده در اين نشست بود.
همچنين در اين جلسه با اشاره به راه اندازي پرواز گرگان_اکتائو_گرگان از ابتداي سال جاري بر تلاش براي فراهم کردن زمينه کاهش هزينه هاي اين سفر تاکيد شد.
اداره کل فرودگاه‌هاي آذربايجان غربي، رتبه اول جشنواره شهيد رجايي را به دست آورد
اداره کل فرودگاه‌هاي آذربايجان غربي در بيست و سومين جشنواره شهيد رجايي در مجموع شاخص‌هاي عمومي و اختصاصي سال۹۹ در بين ۵۷ دستگاه اجرايي استان حائز رتبه اول شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل فرودگاه‌های آذربایجان غربی، بر اساس ارزیابی عملکرد دستگاه های اجرایی استان آذربایجان غربی در سال ۹۹، فرودگاه شهید باکری ارومیه در محور مجموع شاخص های عمومی و اختصاصی، موفق به کسب رتبه اول شد.
گفتنی است؛ بر این اساس طی مراسمی با تجلیل از دستگاه های برتر استان لوح سپاس توسط استاندار آذربایجان غربی به محمد علی نائل قراملکی مدیرکل فرودگاه های استان آذربایجان غربی اهدا شد.

مديرکل فرودگاه‌هاي استان خراسان رضوي تاکيد کرد؛
استفاده حداکثري از توان و ظرفيت‌ها براي تحويل پروژه فرودگاه گناباد در موعد مقرر
اماني بني در بازديد از مراحل احداث فرودگاه گناباد با اشاره به تامين منابع مالي لازم، بر تسريع در اجراي اين پروژه تاکيد کرد.
به گزارش روابط عمومی فرودگاه‌های خراسان رضوی؛ محمود امانی بنی در بازدید از فرودگاه شهرستان گناباد ضمن ابراز رضایت از پیشرفت چشمگیر مراحل احداث پروژه؛ از تامین منابعِ مالی مورد نیاز جهت تسریع در فرآیند ساخت اماکن، ابنیه و زیرساخت های این فرودگاه خبر داد.
وی همچنین دستورات لازم را به پیمانکاران پروژه و رییس فرودگاه در خصوص استفاده حداکثری از توان و ظرفیت ها با هدف تحویل پروژه در موعد مقرر صادر کرد.
مدیرکل فرودگاه های استان در خلال بازدید خود از وضعیت رضایت بخش احداث مسیر دسترسی فرودگاه گناباد، نصب تجهیزات و تسهیلات ترمینالی، پیشرفت فیزیکی پروژه محوطه سازی، و همچنین محل احداث دیوار حفاظتی فرودگاه دیدن کرد.
گفتنی است؛ پیمانکار پروژه نصب دیوار پیرامونی فرودگاه گناباد بزودی از طریق مزایده انتخاب خواهد شد.

کاهش رسوب کالاهای اساسی در بنادر سرعت گرفت؛
میانگین روزانه ۵۸۰ دستگاه کامیون؛ در حمل یکسره کالاهای اساسی از بندر چابهار
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان، گفت: به صورت میانگین روزانه ۵۸۰ دستگاه کامیون در بندر چابهار، کالاهای اساسی را به روش حمل یکسره از کشتی به مقاصد مصرف در کشور منتقل می‌کنند.
بهروز آقایی، در رابطه با آمار خروج کالاهای اساسی از بندر چابهار به صورت حمل یکسره از کشتی به مقاصد مصرف، اظهار داشت: در راستای تاکیدات رییس جمهوری و وزیر راه و شهرسازی و برنامه‌ریزی گسترده در سازمان بنادر در خصوص کاهش رسوب کالاهای اساسی در بنادر کشور، با هماهنگی و تعاملات خوب صورت گرفته با دستگاه‌ها و سازمان های مربوط به فرآیند تخلیه، توزین و خروج، کالاهای اساسی مورد نیاز کشور از بندر چابهار به صورت حمل یکسره از کشتی به مقاصد حمل با میانگین روزانه ۵۸۰ دستگاه کامیون بارگیری و انتقال پیدا می‌کند.

تخلیه و بارگیری ۷۰۰ هزار تن کالای اساسی در بندر چابهار
از ابتدای سال
وی ادامه داد: از ابتدای سال جاری تاکنون؛ بیش از ۷۰۰ هزار تن کالای اساسی در بندر چابهار تخلیه و به مقاصد مصرف در شهرستان‌های کشور جابجا شده است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه هم اکنون ۳ فروند کشتی حامل ۲۰۰‌هزار تن گندم وارداتی در لنگرگاه بندر چابهار در انتظار تخلیه است، گفت: بعد از رفع مشکلات اسنادی توسط واردکنندگان، تخلیه صورت می گیرد و در عین حال ۲ فروند شناور حامل گندم و ذرت در اسکله های بندر شهیدبهشتی چابهار با استانداردهای مطلوب درحال تخلیه است.
آقایی با تأکید بر اینکه حمل یکسره کالاهای اساسی از کشتی به مقاصد مصرف در کاهش قیمت نهایی و افزایش سرعت حمل و نقل کالا تاثیر بسزایی دارد، اظهار داشت: این رویه باعث می شود تخلیه کالا در بندر انجام نشود و از کشتی به بازار هدف انتقال پیدا کند.
وی افزود: با توجه به حساسیت مقوله کالاهای اساسی، تمام توان خود را به کار گرفته ایم تا در صورت تامین کامیون از طریق حمل یکسره از بندر چابهار، کالاهای اساسی از کشتی به مقاصد مصرف منتقل شود و خوشبختانه از ظرفیت مناسبی در این زمینه در بندر چابهار برخودار هستیم.