معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: برای تكميل ساخت آزاد راه کنارگذر شمالی کرج، مبلغ حدود ۲ونیم تا ۳ هزار میلیارد تومان اعتبار برای هزینه های آزادسازی مسیر و عملیات اجرايی پروژه مورد نياز لازم است. جلسه بررسی آخرین وضعیت آزادراه کنارگذر شمالی کرج با حضور خیراله خادمی، معاون وزیر راه و شهرسازی، شهردار کرج، […]
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: برای تكميل ساخت آزاد راه کنارگذر شمالی کرج، مبلغ حدود ۲ونیم تا ۳ هزار میلیارد تومان اعتبار برای هزینه های آزادسازی مسیر و عملیات اجرايی پروژه مورد نياز لازم است.
جلسه بررسی آخرین وضعیت آزادراه کنارگذر شمالی کرج با حضور خیراله خادمی، معاون وزیر راه و شهرسازی، شهردار کرج، معاون ساخت و توسعه آزادراه ها و پیمانکار پروژه برگزار شد و در خصوص ادامه عملیات اجرایی آن و راهكارهاي تأمين مالي پروژه تصمیماتی اتخاذ شد.
خیراله خادمی ضمن اشاره به اهمیت این پروژه در ساماندهی ترافیک استان البرز گفت: این جلسه به منظور بررسی راهکارهای مناسب برای تسریع در عملیات اجرایی و بررسی مدلهاي تأمین منابع مالی این پروژه تشکیل شد.
وی افزود: با توجه به بررسی و برآوردهای انجام شده حدود ۲/۵ الی ۳ هزار میلیارد تومان اعتبار برای هزینه تملک اراضی و اجرای پروژه مورد نیاز است که مقرر شد شهرداری کرج هزینه های آزادسازی مسیر را از محل درآمدها و اعتبارات شهرداری تأمین کند.
معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: در این جلسه مقرر شد پیمانکار پروژه نيز ظرف یک هفته نسبت به ارائه مدل مالی مشارکت عمومی – خصوصی برای سرمایه گذاری در پروژه اقدام کرده و شهرداری کرج نیز در این خصوص مساعدت و تسهیلات لازم برای سرمایه گذاری حداکثری پیمانکار را فراهم کند.
گفتنی است آزادراه کنارگذر شمالی شهر کرج به طول ۱۷ کیلومتر در ادامه آزادراه همت – کرج واقع شده است و ترافیک وسائط نقلیه عبوری را از شمال این شهر به طرف آزادراه کرج- قزوین منتقل می کند.
از مزایای این آزادراه می توان به انتقال بخشی از ترافیک عبوری منطقه از شمال شهر کرج، کاهش حجم ترافیک آزادراه تهران تا غرب کرج، کاهش حجم تردد در مسیر شهرکرج، کاهش تردد در مسیر اندیشه- شهریار، ساماندهی ترافیک وسایل نقلیه و هدایت آن به بیرون شهر کرج و کاهش زمان سفر و مصرف سوخت نام برد.
مدیرکل امور بندری سازمان بنادر اعلام کرد؛
ورود بیش از ۱۰ میلیون تن کالای اساسی از طریق بنادر در ۵ ماهه نخست سال جاری
مدیرکل امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی گفت: در ۵ ماهه نخست ۱۴۰۰، بیش از ۱۰ میلیون تن کالای اساسی از طریق بنادر وارد کشور شده است.
روانبخش بهزادیان با تاکید بر اینکه یکی از مهمترین اولویت دولت در شرایط فعلی، تامین کالاهای اساسی مورد نیاز مردم نظیر گندم، ذرت، جو، سویا، دانههای روغنی، برنج، شکر و روغن خوراکی است، گفت: با توجه به نیاز روزانه کشور به مصرف کالاهای اساسی، ضرورت است تا این گونه کالاها پس از ورود به بنادر کشور، سریعا مراحل ترخیص را پشت سر بگذارند.
وی ادامه داد: مشکلات متعدد از جمله تامین و تخصیص ارز، عدم هماهنگی دستگاههای صادر کننده مجوز و مسئول در امر ترخیص و خروج کالا و… باعث شده تا حجم قابل توجهی از کالاهای اساسی در بنادر دپو شود.
رشد ۱۵ درصدی ورود کالای اساسی از طریق بنادر
مدیرکل امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه به رغم سختیهای مرتبط با تحریم، توانستهایم در پنج ماهه اول سال جاری بیش از ۱۰ میلیون تن کالای اساسی از طریق بنادر کشور وارد کنیم که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۵ درصد رشد داشته است، گفت: در صورت عدم ترخیص به موقع، امکان فاسد شدن و خودسوزی بخشی از کالاهای اساسی وجود دارد.
به گزارش سازمان بنادر و دریانوردی، وی افزود: ظرفیت نگهداری کالاهای اساسی در بنادر کشور شامل انبارها و سیلوهای نگهداری غلات حدود ۶ میلیون تن است که به نظر میرسد بنادر با کل ظرفیت خود مشغول تخلیه و ترخیص کالاهای اساسی به داخل کشور هستند.
مدیرکل حمل و نقل کالاهای اساسی سازمان راهداری خبر داد؛
حمل ۱۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تن کالای اساسی از بنادر کشور
مدیرکل حمل و نقل کالاهای اساسی سازمان راهداری گفت: با تدابیر اندیشیده شده در شهریورماه، تا روز ۲۶ شهریور ماه بالغ بر ۱۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تن کالای اساسی از بنادر کشور حمل شده است.
غلامحسین دغاغله مدیر کل حمل و نقل کالاهای اساسی سازمان راهداری درباره روند ترخیص کالاهای اساسی از بنادر گفت: با تدابیری که خصوصا در شهریورماه اندیشیده شده است، تا روز ۲۶ شهریورماه بالغ بر ۱۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تن کالای اساسی از بنادر کشور حمل کردهایم.
وی افزود: بنا بر اطلاعات دریافتی حدود ۸ میلیون تن کالای اساسی از بندر امام حمل شده است و روند فعالیت حمل و نقل در مرداد و شهریور ماه امسال سرعت بیشتری گرفته است.
مدیر کل حمل و نقل کالاهای اساسی سازمان راهداری افزود: با برگزاری ۲-۳ جلسه عملیاتی بین مدیران دستگاه های متولی و صاحبان کالای دولتی، یکسری فرایندهایی که باعث کند شدن حمل شده بود، برطرف شد و عملیات حمل سرعت بیشتری به خود گرفت.
مشاور اجرایی مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران
عنوان کرد؛
آمادگی کامل ۶ فرودگاه برای انجام
پروازهای اربعین
مشاور اجرایی مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران از آمادگی کامل ۶ فرودگاه برای انجام پروازهای اربعین خبر داد.
غلامرضا رستميان، مشاور اجرايي مديرعامل شرکت فرودگاهها وناوبری هوايی ايران، در تشریح اقدامات انجام شده برای اعزام زوار اربعین حسینی گفت: امسال طبق پیشبینیها و برنامهریزیهای انجام شده ۶۰ هزار زائر در بازه زمانی ۲۸ شهریور تا ۱۰ مهرماه از مسیر هوایی عازم مراسم معنوی راهپیمایی اربعین خواهند شد.
وی با اشاره به آمادگی شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران برای پذیرایی از زوار اربعین افزود: ۶ فرود گاه امام خمینی (ره)، مشهد، اصفهان، شیراز، اهواز و تبریز برای اعزام زوار در نظر گرفته شده و تمام پیشبینیهای لازم برای راحتی و رفاه مسافران در این بازه انجام شده است.
حسینیان با تاکید بر لزوم رعایت دستورالعملهای مقابله با کرونا گفت: تمام دستورالعملهای منتشر شده از سوی ستاد مقابله با کرونا در فرودگاههای کشور رعایت میشوند و این موضوع در ایام اربعین نیز کماکان ادامه خواهد داشت.
وی افزود: زائران ارعین حسینی باید دو دوز واکسن دریافت کرده و کارت واکسن را به همراه داشته باشند. همچنین همراه داشتن نتیجه منفی تست PCR که حداکثر ۷۲ ساعت پیش از سفر انجام شده باشد، اجباری است. مشاور اجرایی مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران در انتها گفت: طبق مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا حضور همراهان و مستقبلین در فرودگاههای کشور ممنوع است، لذا از زوار اربعین درخواست داریم به تنهایی به فرودگاه مراجعه کنند و از همراهان این عزیزان نیز خواهش داریم که از مراجعه به فرودگاه خودداری کنند.