مسایل استان خوزستان باید به طور ویژه دیده شود
مسایل استان خوزستان باید به طور ویژه دیده شود

رئیس قوه قضاییه گفت: مسائل استان خوزستان باید به طور ویژه دیده شود و با اقدامات متعارف و مرسوم نمی‌توان مشکلات آب، مسائل زیست محیطی و فرهنگی و اقتصادی مردم این منطقه را حل کرد و تلاش ما این است با یک نسخه خاص به طور فوق‌العاده به این مسائل توجه کنیم. حجت‌الاسلام‌والمسلمین غلامحسین محسنی […]

رئیس قوه قضاییه گفت: مسائل استان خوزستان باید به طور ویژه دیده شود و با اقدامات متعارف و مرسوم نمی‌توان مشکلات آب، مسائل زیست محیطی و فرهنگی و اقتصادی مردم این منطقه را حل کرد و تلاش ما این است با یک نسخه خاص به طور فوق‌العاده به این مسائل توجه کنیم.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای در جلسه شورای عالی قوه قضاییه با اشاره به سالروز شهادت بسیجی شهید حسین فهمیده افزود: شهید فهمیده با اقدامی ایثارگرانه، مخلصانه و به موقع دل‌های بسیاری از جوانان را به حقیقت و فرهنگ ایثار و شهادت متوجه کرد و نه تنها خودش در تاریخ ماندگار گردید بلکه راه او در دفاع از اسلام و وطن و ارزش‌ها برای همه به ویژه جوانان الگو شد.
وی با اشاره به سالروز «شهادت آیت الله قاضی طباطبایی»، از وی به عنوان انسانی وارسته و خیرخواه که عمر خود را وقف تبلیغ دین و تعلیم و تربیت کرد و در این راه به فیض شهادت نائل آمد یاد کرد و گفت: زندگی شهید قاضی طباطبایی و قاتلان و حامیان قاتلان او عبرت آموز است که ببینند این شهید عزیز در چه جایگاهی قرار گرفته و آن‌ها به چه وضعیتی دچار شده است.
رئیس دستگاه قضا همچنین با اشاره به سالروز تسخیر لانه جاسوسی به دست دانشجویان مسلمان خط امام در ۱۳ آبان ۵۸ که به عنوان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی نام گذاری شده، اظهار داشت: در روز ۱۳ آبان تعدادی از دانشجویان آگاه با الهام گرفتن از ذات انقلاب اسلامی و نوری که حضرت امام(ره) از اسلام و قرآن و حضرت صاحب الامر (عج) گرفته بودند، به طور خودجوش انقلاب دوم را رقم زدند.
رئیس قوه قضاییه با اشاره به نامگذاری ۱۴ آبان به عنوان «روز فرهنگ عمومی» اظهار داشت: اصل انقلاب اسلامی یک انقلاب فرهنگی بود و زیرساخت قدرت، اقتدار و استقلال هم مسائل فرهنگی است.
محسنی اژه‌ای افزود: بسیاری از بزرگان مسئله فرهنگ را از جمله مولفه‌ها و الزامات قدرتِ نظام و ملت می‌دانند، ولی می‌توان گفت فرهنگ زیرساخت همه مولفه‌ها از جمله اقتصاد، امنیت و علم و تکنولوژی است.
وی با بیان اینکه اگر فرهنگ اسلامی و دینی ما ارتقاء یابد علم و معرفت ما هم افزون می‌شود و امنیت بهبود می‌یابد، خاطرنشان کرد: تعالی فرهنگ عمومی تنها با الزامات قانونی و مقررات حکومتی به وجود نمی‌آید و نیازمند فرهنگ سازی و همیاری رسانه‌ها، صاحبان قلم و خطابه است.
محسنی اژه ای افزود: اگر فرهنگ صحیح عمومی اسلامی داشته باشیم بسیاری از مسائل اقتصادی هم خود به خود بهتر می‌شود و بسیاری از مشکلات و مفاسد با ارتقای فرهنگ عمومی حل و ریشه کن خواهد شد.
رئیس قوه قضاییه با اشاره به سفر کاری ۱۸ ساعته خود و همکارانش به استان خوزستان در هفته گذشته و بررسی میدانی مشکلات این استان اظهار داشت: استان خوزستان دارای مواهب غنی الهی است، اما به خاطر برخی ضعف‌ها مردم گرفتار مشکلاتی شدند که حقیقتاً مستحق آن نیستند و دشمن هم به دنبال سوءاستفاده از این ضعف‌هاست.
محسنی اژه‌ای تأکید کرد: مسائل استان خوزستان باید به طور ویژه دیده شود و با اقدامات متعارف و مرسوم نمی‌توان مشکلات آب، مسائل زیست محیطی و فرهنگی و اقتصادی مردم این منطقه را حل کرد و تلاش ما این است با یک نسخه خاص به طور
فوق‌العاده به این مسائل توجه کنیم. در بخش دوم نشست شورای عالی قوه قضاییه، رئیس قوه قضاییه با اشاره به مشکل ایجاد شده در جایگاه‌های سوخت از صبوری مردم تقدیر کرد و با هشدار نسبت به نقشه‌های دشمن در حوزه سایبری که ریشه در شکست و عدم موفقیت در توطئه‌ها و اهداف قبلی آن‌ها دارد، به مسئولان ذیربط تاکید کرد که در این زمینه هوشیاری و مراقبت لازم را مبذول دارند.
وی در واکنش به گزارش محمدباقر الفت در خصوص صلح و سازش بین دو طایفه در استان خوزستان پس از چند سال نزاع خونین ( با ۲۰ کشته و چندین نفر زخمی و …) که در جریان سفر استانی اخیر صورت گرفت، از این اقدام به عنوان دستاوردی کم نظیر یاد کرد که با عنایت خداوند متعال و تلاش‌های مسئولان استانی، علما، ریش سفیدان و متنفذین محلی و مردم استان خوزستان رخ داده است.
رئیس عدلیه بر نقش موثر پایداری این قبیل مصالحه‌ها در حصول صلح و سازش در پرونده‌های مشابه تاکید کرد و گفت: تعداد زیادی از این پرونده‌ها در عدلیه موجود است که پایداری در این مدل باعث می‌شود مشکل آنها هم به صلح و سازش بیانجامد.