استمرار حيات صنعت هوايي كشور به داشتن نيروي انساني متبحر  و با تجربه است
استمرار حيات صنعت هوايي كشور به داشتن نيروي انساني متبحر  و با تجربه است

معاون، مديران كل و كارشناسان توسعه مديريت و منابع سازمان با كاپيتان محمد محمدي بخش رئيس سازمان هواپيمايي كشوري ديدار و گفت و گو كردند. در اين ديدار محمدي بخش با بيان اينكه استمرار حيات صنعت هوايي كشور به داشتن نيروي انساني متبحر  و با تجربه است گفت: توجه به اين مهم صنعت را از […]

معاون، مديران كل و كارشناسان توسعه مديريت و منابع سازمان با كاپيتان محمد محمدي بخش رئيس سازمان هواپيمايي كشوري ديدار و گفت و گو كردند.
در اين ديدار محمدي بخش با بيان اينكه استمرار حيات صنعت هوايي كشور به داشتن نيروي انساني متبحر  و با تجربه است گفت: توجه به اين مهم صنعت را از تهديدها مصونيت مي بخشد.
رئيس سازمان هواپيمايي كشوري افزود: طرح و برنامه هاي معاونت توسعه مديريت و منابع محدود به سازمان نيست، بلكه بايد مشرف و قابل ارائه به كل صنعت باشد و از بابت آموزش نيروي انساني براي تمامي بخش ها غني عمل كرد.
وي تصريح كرد: غفلت از اين موارد مي تواند ما را از اهدافمان دور كند بنابراين به جاي بعضي از مقررات زائد و دست و پاگير لازم است چابك سازي و زمينه براي مديريت بايسته سازمان و همچنين كل صنعت فراهم شود.
محمدي بخش همچنين به ضرورت داشتن نقشه را ه منسجم و سنجيده براي حركت رو به جلو در زمينه نيروي انساني و هدايت صنعت اشاره كرد و گفت: با توجه به موضوعات مطرح شده ترديدي ندارم كه اين توانايي ها قابل اجراست كه مي توان يكي از اين راهبردها را فرهنگ سازي و فراهم كردن زمينه جذب نخبگان در صنعت دانست.
محمدی بخش صنعت هوانوردی را صنعتی بسیار مهم و استراتژیک دانست و گفت: علی رغم سهم حدود ۲ الی ۳ درصدی صنعت حمل و نقل هوایی در جابه جایی مسافر، اما این صنعت همواره از نقش بسیار حیاتی و مهمی در اقتصاد کشور برخوردار است.
وی افزود: از کدام بخش از اقتصاد و توسعه بازرگانی کشور می توان نام برد که نقش حمل و نقل هوایی در آن پررنگ نباشد، از گردشگری و مراودات بازرگانی تا امداد رسانی.
محمدی بخش سازمان هواپیمایی کشوری را عالی ترین سطح تصمیم سازی و تصمیم گیری در صنعت هوانوردی برشمرد و گفت: صنعت حمل و نقل هوایی پیشانی نقطه تماس با دنیاست. به همین جهت باید هر آنچه را که در توان و دانش داریم در جهت رشد و پیشرفت این صنعت به کار گیریم.
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه صنعت حمل ونقل هوایی بازوی بی بدیل در توسعه اقتصاد کشور است، اظهارداشت: امروز بخش مهمی از مشکلات صنعت با اتکا به توان داخلی قابل رفع است و علاوه بر آن می توان با حمایت و تعامل با مجموعه دانش بنیان چشم اندازهای بسیار امیدوار کننده ای را در صنعت حمل و نقل هوایی رقم زد.
وی در ادامه برقراری ارتباطات حمل و نقل منطقه ای و فرامنطقه ای و دیپلماسی فعال در حوزه های مختلف را عامل اساسی در رشد و توسعه صنعت برشمرد و گفت: البته در کنار محورهای اشاره شده فرهنگ خودباوری، به عنوان موتور محرکه ای برای رسیدن به پویایی در صنعت بسیار مهم و تعیین کننده است.