سید محمود حسینیپور، با بیان این که مدیران باید قفل های توسعه استان را با نگاه وسیع و تلاش شبانه روزی باز نمایند، گفت: برای تخصیص بیشترین سهم مسکن به مازندران باید اهتمام ویژه صورت گیرد. به گزارش اداره ارتباطات و اطلاع رسانی راه و شهرسازی استان مازندران، سید محمود حسینیپور در جلسه شورای […]
سید محمود حسینیپور، با بیان این که مدیران باید قفل های توسعه استان را با نگاه وسیع و تلاش شبانه روزی باز نمایند، گفت: برای تخصیص بیشترین سهم مسکن به مازندران باید اهتمام ویژه صورت گیرد.
به گزارش اداره ارتباطات و اطلاع رسانی راه و شهرسازی استان مازندران، سید محمود حسینیپور در جلسه شورای عالی مسکن استان با عنوان اینکه فلسفه اصلی مسکن مهر خانوادههای محروم هستند، افزود: نباید ناگزیر به حذف متقاضیان طرح ملی مسکن بویژه قشر ضعیف بشویم چرا که اقدامی متعارض با فلسفه وجودی آن است. باید از طریق خیرین و بانک ها دست افراد کم بضاعت را بگیریم.
حسینیپور با اشاره به این که مدیران استانی می بایست با ارائه راهکارهای مطلوب و راستی آزمایی؛ از قشر ضعیف در این طرح حمایت ویژه صورت دهند، تصریح کرد: خدمت واقعی این است که خانواده هایی که وضعیت مالی خوبی ندارند و جز از طریق این طرح نمی توانند صاحب خانه شوند را مورد حمایت قرار دهیم.
نماینده عالی دولت در مازندران، با اشاره به این که طرح جهش مسکن یک پروژه ملی است و همه دستگاهها به ویژه شورا و شهرداریها باید در این راستا همکاری کنند، تصریح کرد: پروژههایی همچون مسکن که جنبه ملی دارند و توسط شخص رئیس جمهور پیگیری میشود، فرابخشی است و برای رفع موانع در اینگونه پروژهها باید انعطاف و همراهی ویژه اعمال شود.
وی تاکید کرد: پروژهها و طرحهای ملی باید از سوی مدیران حمایت شود و در اینگونه طرحها مدافع منافع استان باشند تا جایگاه خود در سطح ملی را حفظ کنیم و از برخی امتیازات محروم نمانیم و بیشترین سهم را از بخش مسکن باید استان مازندران دریافت نماید.
حسینیپور با اشاره به اینکه در بررسی قوانین ضمن رعایت قانون می بایست وسیعتر بیندیشیم تا بتوانیم به روند کار اجرایی سرعت دهیم و در بخش مسکن باید صاحب یک صدای واحد باشیم، گفت: برای این که این طرح مهم و اجتماعی به بهترین شکل در استان عملیاتی شود باید اهتمام ویژه داشته باشیم، چرا که مردم در این حوزه تحت فشار هستند و این طرح تنها راه برای صاحب خانه شدن است.
سید محمود حسینیپور با تاکید بر این که اقدامات پیشگیرانه سبب موفقیت در اجرای پروژه مسکن ملی میشود و لازم است دستگاهها برای تمهید امکانات مورد نیاز طرح مسکن ملی آمادگی داشته باشند، خاطرنشان کرد: در جانمایی طرحها تمامی جوانب بویژه زیرساخت ها و همه مقدمات مورد نیاز مورد ملاحظه قرار گیرد تا مردم در آینده به هیچ وجه با موانع و مشکلات خاص روبرو نشوند.
مقام عالی دولت در مازندران، تاکید کرد: عدالت در توزیع طرح مسکن ملی در شهرستان های استان بر اساس شاخصهای مختلف دیده شود.
دکتر سیدمحمد نظری مدیرکل راه و شهرسازی استان مازندران در جلسه شورای عالی مسکن با اشاره به تحقق برنامههای قانون جهش تولید مسکن و اجرای برنامه ی تولید حداقل یک میلیون واحد مسکونی در سال برای تامین مسکن اقشار متوسط و کم درآمد جامعه افزود: سهمیه استان مازندران در این طرح ۳۸ هزار واحد است که تاکنون بیش از ۳۶ هزار نفر در سامانه نهضت ملی مسکن ثبت نام نمودهاند.
در جلسه شورای عالی مسکن استان مقرر شد: درخصوص تامین زمین برای پروژههای طرح اقدام ملی مسکن، مجدداً تاکید شد کلیه فرمانداران شهرها پیگیری کنند تا موضوع تامین زمین از سوی دستگاههای مرتبط به نحو مطلوب و مناسب پیگیری تا مشکل تامین زمین حل و فصل گردد.
همچنین اداره کل محیط زیست میبایست حداکثر ظرف مدت یک هفته نسبت به پاسخ استعلام مربوط به اراضی منابع طبیعی اقدام نماید و پس از آن اداره کل منابع طبیعی نیز ظرف مدت ده روز نسبت به انتقال آن بهنام راه و شهرسازی اقدام نماید.
در این نشست مجدداً تاکید گردید کلیه دستگاههای اجرایی حداکثر ظرف مدت ده روز نسبت به انتقال اراضی ملکی خود به نام اداره کل راه و شهرسازی استان اقدام نماید، در غیر اینصورت به استناد قوانین و مقررات ابلاغی، اداره کل راه و شهرسازی اراضی دستگاههای اجرایی را بنام سازمان ملی زمین و مسکن مصادره نماید.
سازمان نظام مهندسی استان نیز ضمن تسریع در بررسی نقشههای اجرایی، نسبت به اعمال ۵۰ درصد تخفیف اقدام لازم بعمل آورد.
در پایان اداره کل منابع طبیعی شرق و غرب استان میبایست حداکثر ظرف مدت ۱۵ روز نسبت به تحویل اراضی واقع در محدوده حریم شهرها به اداره کل راه و شهرسازی استان اقدام عاجل بعمل آورد.
مدیرکل بنیاد مسکن گلستان خبر داد؛
پرداخت مابه التفاوت، در صورت افزایش تسهیلات ۱۰۰میلیونی
در صورت افزایش تسهیلات قرضالحسنه یکصد میلیون تومانی ساخت مسکن به ۲۰۰میلیون تومان، به همه متقاضیان، مابه التفاوت تکمیلی پرداخت میشود.
سیدمحمد حسینی مدیرکل بنیاد مسکن گلستان گفت: امسال تا کنون ۷۰۰میلیارد تومان برای ساخت ۷هزار واحد مسکونی تامین اعتبار شده و از مهر تا کنون ۵هزار متقاضی برای دریافت تسهیلات قرض الحسنه ۱۰۰میلیون تومانی به بانکها معرفی شدهاند.
حسینی افزود: در صورت افزایش تسهیلات قرضالحسنه ساخت مسکن روستایی به ۲۰۰میلیون تومان، به همه متقاضیان ساخت مسکن در روستاها و شهرهای با جمعیت کمتر از ۲۵هزار نفر که برای دریافت تسهیلات اقدام کرده اند و حتی عملیات ساختمانی را شروع کردهاند، مابه التفاوت تسهیلات تکمیلی پرداخت خواهد شد.
وی با اشاره به وجود یکصد هزار واحد مسکونی ناایمن در استان گلستان از مالکان واحدهای مسکونی غیرمقاوم خواست با مراجعه به بنیاد مسکن شهرستان خود و بهره مندی از تسهیلات قرضالحسنه نسبت به ساخت مسکن مقاوم اقدام کنند.