رزمایش زمستانی ترافیکی۱۴۰۰ با حضور وزیر راه و شهرسازی و دیگر مسئولان کشوری در دانشگاه علوم انتظامی امین، برگزار شد. دیروز اول آذرماه مراسم رزمایش زمستانی ۱۴۰۰ پلیس راهور ناجا با حضور رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی، اشتری فرمانده ناجا، هادیانفر رییس پلیس راهور، امانی رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، مسئولان […]
رزمایش زمستانی ترافیکی۱۴۰۰ با حضور وزیر راه و شهرسازی و دیگر مسئولان کشوری در دانشگاه علوم انتظامی امین، برگزار شد.
دیروز اول آذرماه مراسم رزمایش زمستانی ۱۴۰۰ پلیس راهور ناجا با حضور رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی، اشتری فرمانده ناجا، هادیانفر رییس پلیس راهور، امانی رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، مسئولان اورژانس، هواناجا، سازمان امداد و نجات، امداد خودرو و سازمان آتشنشانی در دانشگاه علوم انتظامی امین، برگزار شد.
گفتنی است، رزمایش زمستانی ترافیکی هر ساله با آغاز فصل سرما به منظور هماهنگی تمامی دستگاهها از جمله سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای و سایر دستگاههای مسئول برای آمادگی برای سفرهای برونشهری و کاهش تصادفات جادهای برگزار میشود.
صفایی، مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی اعلام کرد؛
تردد سالانه ۵۰ هزار فروند کشتی در بنادر ایران
علیاکبر صفایی، مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه سالانه حدود ۵۰ هزار فروند کشتی در بنادر کشور تردد میکنند و اساس حرکت کشتیها، دریانورد است، تصریح کرد: علیرغم تحریمهای ظالمانه و حداکثری اعمال شده؛ کشتیهای خارجی به بنادر ایران تردد میکنند اما در عین حال باید شاهد فعالیت و پویایی کشتیرانی ایران باشیم، چرا که در غیر این صورت ابزار قدرت استراتژیک دریایی را از دست میدهیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه بیش از ۹۰ درصد تجارت در دنیا امروزه از طریق حمل و نقل دریایی است، بیان کرد: کنترل دریا از اهمیت بسیار بالایی برای کشور برخوردار است و باید اشراف کاملی روی دریاهای خود داشته باشیم، همچنین توجه به مقوله دریا، تحولات دریانوردی، تحولات حوزه کشتیرانی و حمل و نقل دریایی از دیگر مواردی است که تحت هیچ شرایطی نباید از آن غافل شویم.
صفایی با تاکید بر اینکه توجه ویژه به مقوله تولید در کشور، امری بسیار ضروری است، عنوان کرد: در بنادر کشور باید به تجار داخلی و خارجی و نیز جذب بار بسیار توجه کنیم و با فعال کردن ظرفیت خالی بنادر، زمینه اشتغال را فراهم کنیم.
وی ادامه داد: در عین حال یکی از برنامههای سازمان بنادر و دریانوردی، همکاری و تعامل اثرگذار با تجار، فعالان اقتصادی بخش خصوصی و نیز اعضای اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران است.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای مازندران :
خدمات مطلوب راهداران باعث ایمنی جادهها میشود
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای مازندران در حاشیه رزمایش سراسری طرح زمستانی این استان گفت: با خدمات مطلوب راهداران، جادهها ایمن میشود.
به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهر سازی (مازندران)، عباسعلی نجفی در رزمایش مشترک طرح زمستانه جهت اعزام ماشين آلات راهداري، گشتهاي پليس راه و گروههاي امدادي همچون هلال احمر، اورژانس به محورهاي كوهستاني و گردنههاي برفگير استان كه با حضور مسئولین استانی در فرماندهي نيروي انتظامي استان برگزار شد، ضمن قدرداني از زحمات همه دست اندركاران در خصوص ايمني راهها در فصل زمستان عنوان کرد: با توجه به اینکه بیش از۹۰ درصد حمل و نقل بار و مسافر کشور از طریق حمل و نقل جادهای انجام میشود بنابراین مسئولیت سنگینی بر عهده اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان قرار دارد.
وی خاطر نشان کرد : در طول ۱۰۴۰۰ كيلومتر راه اصلي، فرعي و روستايي مازندران ۲۲ راهدارخانه فعاليت كرده كه ۳۵۰ نفر از راهداران سخت كوش در قالب ۳۳ اكيپ راهداري زمستاني و با ۲۵۰ دستگاه ماشين آلات راهداري شامل بلدوزر، گريدر، لودر، كاميون، نمك پاش، دستگاه برف خور و دستگاه آب نمك پاش و سواري كمك دار ويژه ( گشت راهداري ) در ۳۷۰۰ كيلومتر از راههاي برفگير و كوهستاني استان و۱۳ گردنه بطول ۷۰۰ کیلومتر گردنه برف گیر به انجام فعاليت هاي راهداري زمستاني مشغول فعالیت هستند.
مدير كل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مازندران تجهيز راهدارخانهها به وسايل و امكانات مورد نياز ـ استفاده حداقلي از نمك براي جلوگيري از آسيب رساندن به ابنيه فني راه را ضروري دانست و افزود : در سايه حضور فعال و پر رنگ و چشمگير راهداران در محورهاي برفگير استان به همراه اقدامات ايمني اداره كل و فرهنگ سازي و رعايت قوانين و مقررات از سوي رانندگان عزيز انشاءا… ما امسال شاهد كاهش تصادفات و فوتيهاي ناشي از آن در سطح راههاي استان باشيم.
نجفی در خاتمه ضمن اشاره به آمادگي كامل اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای مازندران درعمليات راهداري زمستاني سال جاري افزود : ذخيره سازي نمك به ميزان كافي، تجهيز ماشين آلات راهداري زمستاني، هماهنگي و تعامل بسيار مطلوب با دستگاههاي ذيربط از جمله پليس راه، هلال احمر و اورژانس و …. از جمله اقدامات درخور توجه اين اداره كل در طرح عمليات راهداري زمستاني امسال است.
مديركل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مازندران ضمن اشاره به نقش و جايگاه راهدار و برقراري امنيت عبور و مرور در جادهها افزود: راهدار با وجود مشكلات و خطر مرگ در سخت ترين شرايط كاري به استقبال خطر مي رود و به تنها چيزي كه فكر ميكند خدمات ارزندهاي است كه به يادگار مي ماند.
گفتنی است: مسافرين و رانندگان محترم ميتوانند جهت كسب اطلاعات از آمار و ارقام تردد در محورهاي استان و كشور همچنين آگاهي از آخرين وضعيت راهها و انسدادها يا محدوديتهاي احتمالي تردد و شرايط جوي به سايتwww.141.irمراجعه نموده و يا با تلفن گوياي ۱۴۱ تماس حاصل کنند.