«تمامیکودکان مبتلا به سرطان در سراسر ایران که در بیمارستانهای دولتی و دانشگاهی دارای بخش خون و آنکولوژی اطفال درمان میشوند، تحت حمایت محک قرار دارند و هزینههای مربوط به خدمات درمانی وحمایتی آنها، توسط کارشناسان مددکاری در این مؤسسه پیگیری و مطابق درصد حمایتی پرداخت میشود.» بهناز آسنگری، مدیر واحد خدمات حمایتی محک پس […]
«تمامیکودکان مبتلا به سرطان در سراسر ایران که در بیمارستانهای دولتی و دانشگاهی دارای بخش خون و آنکولوژی اطفال درمان میشوند، تحت حمایت محک قرار دارند و هزینههای مربوط به خدمات درمانی وحمایتی آنها، توسط کارشناسان مددکاری در این مؤسسه پیگیری و مطابق درصد حمایتی پرداخت میشود.» بهناز آسنگری، مدیر واحد خدمات حمایتی محک پس از بیان این جمله میگوید: «این موضوع ریشه در دغدغه دیرباز محک برای یکپارچه سازی خدمات و توزیع عادلانه آن به همه کودکان مبتلا به سرطان در سراسر کشور دارد و در برنامه راهبردی محک نیز قرار گرفته که همچنان برای توسعه آن تلاش میشود.»
مدیر واحد خدمات حمایتی محک همچنین در پاسخ به سؤالی درخصوص خدمات ارائه شده توسط این واحد میگوید: «بخش مددکاری در زیر مجموعه واحد خدمات حمایتی، پیگیری امور درمانی و رفاهی کودکان مبتلا به سرطان در تمام کشور را بر عهده دارد. تشکیل پرونده، پرداخت هزینههای دارو و درمان، پرداخت هزینههای غیر درمانی، مشاورههای تخصصی مددکاری اجتماعی جهت تسهیل سازگاری کودک و خانواده با شرایط جدید از زمان
تشخیص و در طی روند درمان، ایجاد شناخت نسبت به بیماری و فرآیند درمان، افزایش امید، توانبخشی، بهبود و ارتقا توانایی کارکردهای خانواده، آگاه سازی کودک و خانواده در راستای کنترل بحران، پیگیری اموری مانند تحصیل، رفت و آمد به مراکز درمانی در صورت نیاز، بیمه درمانی، هزینه انواع پروتز، کمک هزینه تغذیه و پیگیری امور سکونت در صورت نیاز به حضور در تهران برای درمان، توانمندسازی کودکان جهت افزایش کیفیت زندگی، مهارت آموزی و بازگشت به زندگی عادی در جامعه، تسهیل گری در ارتباط بین بیمار و کادر درمان و… به کودک و خانواده او کمک میکند تا با دغدغه کمتری روزهای سخت درمان را پشت سر بگذارند. در بخش روانشناسی نیز ارائه خدمات روانشناسی، روانسنجی، مشاوره، ارجاع به روانپزشک و خدمات سوگ درمانی بخش مهم دیگری از خدمات است. این خدمات به صورت حضوری، غیرحضوری و آنلاین به کودکان مبتلا به سرطان و خانوادههای آنها ارائه میشود.»
آسنگری در پایان میگوید: «محک در طی ۳۰ سال گذشته بیش از ۳۹ هزار کودک مبتلا به سرطان از جای جای نقاط کشور را، تحت حمایت قرار داده است و تلاش کرده چتری به وسعت همه ایران برای کودکان مبتلا به سرطان و خانوادههایشان باشد.
نگاه
دوست ؟؟
نوشین علیپور
دلم خواست برای هر حرف «دوست» یک کلمه پیدا کنم، این جوری شد:
دال: دویدن/ واو: وسط/ سین:سرما/ ت: تا
دوست یعنی دویدن وسط سرما تا ….. تا کجا؟ تا به تو برسه .
یعنی کنارت باشه، یعنی بدونی کنارته.
یعنی اگه نمیتونه کاری برات انجام بده، میتونه سنگ صبورت که باشه.
یعنی همدلی که می تونه بکنه.
یعنی دوست واقعی تاریخ شروع داره، اما تاریخ انقضا نداره، یعنی نامحدود،
دوستی که بعد بیست و چند سال میدونی که هست میدونی که حواسش به توئه بی هیچ چشم داشتی، باید بگی خداروشکر بابت بودنت.
ذهنمون اشتباهی نره، دارم از دوست هم جنس صحبت می کنم، یه هو نزنیم جاده خاکی که آره بابا تو راست میگی. فلانی ده سال عاشقه … نه حرفم و سخنم با دوستان واقعی نه عشاق.
این نوع دوستی ها می دانید کدامند؟ همانی که می گویند بیگانه اگر وفا کند خویش من است.
استادم می گفت اگر از این دوستان حتی یک نفر هم داشته باشی برای یک عمر کفایت می کند.
چند وقت که دارم به اطراف نگاه می کنم دقیق تا ببینم آیا حداقل و حداکثر عدد یک رو می بینم یا نه. خوشحال شدم که عدد یک بود و بالیدم به خودم و با خودم به فکر فرو رفتم که هر کدام از ما چند تا دوست واقعی داریم یا بهتر بگم اصلا ما دوست واقعی چند نفر هستیم؟ همیشه از دیگران توقع نداشته باشیم، ما کدام خصوصیت دوست واقعی را داریم به کدام موردی که توقع داریم از دوستان مان عمل می کنیم.
در این روزگار سخت دوست تر باشیم و یادی بکنیم از دوستانی که بودند و اکنون فقط یادشان هست و خاطره شان.
درس تاریخ
پايان كنفرانس سران در تهران
سران آمريكا، شوروي و انگلستان يکم دسامبر سال ۱۹۴۳ به مذاكرات مهم چهار روزه خود در تهران پايان دادند. آنان ژنرال دوگل رهبر فرانسه آزاد را به اين كنفرانس دعوت نكرده بودند زيراكه ميان دوگل و چرچيل صميميت قلبي وجود نداشت. دوگل سال بعد، در آذرماه، به تنهايي از تهران و مسكو ديدن كرد. در كنفرانس تهران، رهبران آمريكا و انگلستان تسليم نظر استالين شدند كه در ماه می ۱۹۴۴ در غرب اروپا، يك جبهه زميني مشترك بر ضد آلمان به وجود آورند تا از فشار آلمان در جبهه شرق (خاک شوروي) كاسته شود . اصرارچرچيل به تقسيم آلمان پس از جنگ و دادن قسمتي از آن به لهستان پذيرفته شد [کاری که در پایان جنگ جهانی اول صورت گرفت؛ استخوان لای زخم] و با خواست استالين كه اسلاوهاي اروپا (ازلهستان تا يوگوسلاوي) در حيطه نفوذ شوروي قرار گيرند موافقت شد و استالين به روزولت قول داد كه پس از پايان كار آلمان، در خاور دور برضد ژاپن وارد جنگ شود تا بارجنگي آمريكا در آن منطقه كاهش يابد. بخشی از مذاکرات تهران و تصمیمات سران سه قدرت محرمانه بود. گفته شده است که در کنفرانس تهران، سران سه دولت طرح قبلی متفقین را که پس از پایان جنگ، امور ایران به یک هیئت مدیره تا تعیین تکلیف نظام حکومتی و رئیس کشور در یک رفراندم سپرده شود رد کردند و در نتیجه قانون اساسی به همان صورت باقی ماند و همچنین محمدرضاشاه پهلوی. دلیل طرح قبلی که بلافاصله پس از اشغال نظامی ایران به میان آمده بود ناخرسندی شدید متفقین از رضاشاه بود که به آلمان (دولت هیتلر) نزدیک شده بود. «گذشت زمان = تاريخ» نشان داد كه اجراي آن قسمت از تصميمات كنفرانس تهران كه مربوط به منطقه اسلاو نشين بود، پس از جنگ با كارشكني آمريكا و انگلستان رو به رو شد و چرچيل شوروي را كشور «پشت پرده آهنين» لقب داد.