بازگشت برد پیت به هالیوود با فیلم «شهر گمشده»
بازگشت برد پیت به هالیوود با فیلم «شهر گمشده»

برد پیت بازیگر مطرح سینمای هالیوود پس از مدتی دوری از سینما با فیلم سینمایی «شهر گمشده» بار دیگر به سینماهای هالیوود باز خواهد گشت. در خلاصه داستان «شهر گمشده» آمده است: یک نویسنده رمان عاشقانه (بولاک) همراه مدل جلدش (تیتوم) وارد یک ماجرای آدم‌ربایی و ماجراجویی جنگلی درباره یک جنایت می‌شود. این فیلم توسط […]

برد پیت بازیگر مطرح سینمای هالیوود پس از مدتی دوری از سینما با فیلم سینمایی «شهر گمشده» بار دیگر به سینماهای هالیوود باز خواهد گشت.
در خلاصه داستان «شهر گمشده» آمده است: یک نویسنده رمان عاشقانه (بولاک) همراه مدل جلدش (تیتوم) وارد یک ماجرای آدم‌ربایی و ماجراجویی جنگلی درباره یک جنایت می‌شود. این فیلم توسط ایرون نی و آدام نی کارگردانی شده‌است و فیلم‌نامه آن توسط ست گوردون نوشته شده‌است. ساندرا بولاک، چنینگ تیتوم، پتی هریسون، اسکار نونز و دنیل ردکلیف به ایفای نقش می‌پردازند.
در اکتبر سال ۲۰۲۰ اعلام شد که ساندرا بولاک به گروه بازیگران فیلم شهر گمشده دی، فیلمی به کارگردانی ایرون و آدام نی با فیلم‌نامه‌ای از ست گوردون و دنا فاکس ملحق شده‌است. همچنین بولاک وظیفه تهیه‌کنندگی فیلم را برعهده دارد و همچنین فیلم توسط شرکت پارامونت پیکچرز توزیع خواهدشد. در دسامبر سال ۲۰۲۰، چنینگ تیتوم به گروه بازیگران فیلم پیوست. در مارس ۲۰۲۱، پتی هریسون و دنیل ردکلیف نیز به گروه بازیگران پیوستند.
در آوریل ۲۰۲۱، برد پیت و اسکار نونز نیز به گروه بازیگران پیوستند، اما پیت در این فیلم تنها حضوری افتخاری دارد. فیلم‌برداری اصلی این فیلم در ماه مه سال ۲۰۲۱ آغاز شد و محل فیلم‌برداری آن در جمهوری دومینیکن بود.
در اکتبر سال ۲۰۲۱، اعلام شد که نام فیلم از شهر گمشده دی، به شهر گمشده تغییر یافته‌است و برنامه‌ریزی شده تا در ۲۵ مارس سال ۲۰۲۲ منتشر شود. قبل از اعلام تغییر نام، این فیلم قرار بود در ۱۵ آوریل سال ۲۰۲۲ پخش شود.

 

تجسمی

برگزاری بزرگترین نمایشگاه تاریخ از آثار یوهانس ورمیر

بزرگترین نمایشگاه تاریخ از آثار «یوهانس ورمیر»، سال آینده با بیش از ۲۳ اثر در موزه ملی آمستردام برگزار می‎‌شود.
موزه ملی آمستردام در نظر دارد در سال ۲۰۲۳ میلادی بزرگترین نمایشگاه تاریخ از آثار یوهانس ورمیر را برپا کند. در حال حاضر رکورد بزرگترین نمایشگاه از آثار این هنرمند مشهور هلندی در اختیار موزه مائریتشویس لاهه است که در سال ۱۹۹۶ با ۲۳ نقاشی از او برگزار کرد.
تاکو دیبیتس (Taco Dibbits)، مدیر کل موزه ملی آمستردام، می‌گوید امید دارد متولیان موزه بتوانند برای این نمایشگاه ۲۴ اثر یا حتی بیشتر دست و پا کنند. از آنجایی که ورمیر هنرمند کم کاری بود و در مجموع تنها حدود ۳۵ اثر در کارنامه خود دارد، تلاش برای قرض گرفتن هر کدام از این آثار کار چندان راحتی نخواهد بود.
موزه ملی آمستردام که ۴ اثر از ورمیر در مجموعه خود دارد، از زمان تاسیس خود در قرن نوزدهم تا به امروز تاکنون هیچ نمایشگاه انفرادی از این هنرمند برگزار نکرده است. دیبیتس دلیل این امر را تمرکز موزه ملی آمستردام روی رامبرانت می‌داند چون این موزه نقاشی مهمی چون گشت شبانه (۱۶۴۲) را در مجموعه خود دارد.
از جمله آثاری که موزه ملی آمستردام برای این نمایشگاه بزرگ قرض خواهد کرد، می‌توان به دختری که در کنار پنجره باز نامه می خواند (۵۹- ۱۶۵۷)، زن ترازو به دست (۱۶۶۴)، بانویی که با خدمتکار خود یک نامه می‌نویسد (۱۶۶۷) و جغرافی‌دان (۱۶۶۹) اشاره کرد. نمایشگاه بزرگ ورمیر از ۱۰ فوریه تا ۴ ژوئن سال ۲۰۲۳ (۲۱ بهمن ۱۴۰۱- ۱۴ خرداد ۱۴۰۲) در موزه ملی آمستردام برگزار خواهد شد. آنچه می‌تواند نقطه عطف این نمایشگاه باشد.

معرفی بهترین روستاهای گردشگری سال ۲۰۲۱
سازمان جهانی گردشگری در خلال مجمع عمومی خود که در اسپانیا برگزار شد، فهرست بهترین روستاهای گردشگری را که شامل ۴۴ روستا از کشورهای مختلف می‌شود، اعلام کرد.
در مجمع عمومی سازمان جهانی گردشگری (UNWTO) در مادرید، بهترین روستاهایی که گردشگری را برای ایجاد فرصت و پیشبرد توسعه پایدار پذیرفته‌اند، معرفی شدند. ابتکار بهترین دهکده‌های گردشگری توسط UNWTO برای پیشبرد نقش گردشگری در حفاظت از روستاها، همراه با مناظر طبیعی، تنوع زیستی و فرهنگی و ارزش‌ها و فعالیت‌های محلی آن‌ها، از جمله خوراک‌شناسی محلی، راه‌اندازی شد.
در سال ۲۰۲۱، در مجموع ۴۴ روستا از ۳۲ کشور در سراسر پنج قاره جهان به رسمیت شناخته شدند. معیار انتخاب این روستاها حفظ منابع طبیعی و فرهنگی خود و همچنین اقدامات مبتکرانه و متحول‌کننده و تعهد به توسعه گردشگری در راستای توسعه گردشگری روستایی بوده است که از اهداف توسعه پایدار (SDGs) به شمار می‌رود. این ابتکار، روستاهایی را که متعهد به تبدیل گردشگری به یک محرک قوی برای توسعه و رفاه مردم خود هستند، به رسمیت می‌شناسد. روستاها توسط یک هیئت مشورتی مستقل بر اساس مجموعه‌ای از معیارها که ۹ حوزه را پوشش می‌دهند، ارزیابی شدند: حفظ منابع فرهنگی و طبیعی، ترویج و صیانت از منابع فرهنگی، پایداری اقتصادی، پایداری اجتماعی، پایداری زیست‌محیطی، ظرفیت گردشگری و توسعه و یکپارچه‌سازی زنجیره ارزش بهترین روستاهای گردشگری از نظر سازمان جهانی گردشگری: روستاهایی به رسمیت شناخته می‌شوند که نمونه برجسته‌ای از مقصد گردشگری روستایی با دارایی‌های فرهنگی و طبیعی شناخته‌شده هستند که ارزش‌ها، محصولات و سبک زندگی روستایی و جامعه‌محور را حفظ و ترویج می‌کنند و تعهد روشنی به نوآوری و ابتکار دارند. پایداری در تمام جنبه‌های آن – اقتصادی، اجتماعی و زیست‌محیطی – در این روستاها احساس می‌شود. برنامه ارتقای بهترین دهکده‌های گردشگری توسط این سازمان: برنامه ارتقا برای تعدادی از روستاها که به طور کامل معیارهای دریافت تقدیرنامه را ندارند نیز امتیازاتی ارائه می‌دهد. این روستاها از سوی سازمان جهانی گردشگری و همکاران آن در زمینه بهبود حوزه‌های ذکرشده در فرآیند ارزیابی، حمایت خواهند شد. شبکه بهترین دهکده‌های گردشگری توسط UNWTO: این شبکه فضایی برای تبادل تجربیات و شیوه‌های موثر، فرصت‌ها و یادگیری را فراهم می‌کند که شامل نمایندگان روستاهایی خواهد بود که به عنوان «بهترین دهکده گردشگری توسط UNWTO» شناخته شده‌اند، روستاهای شرکت‌کننده در برنامه ارتقاء، و همچنین کارشناسان، شرکای بخش دولتی و خصوصی که در ترویج گردشگری برای توسعه روستایی فعالیت خواهند داشت.