مشتریان بانکپاسارگاد میتوانند در صورت مفقود شدن و یا سرقت کارتهای نقدی خود، در اسرع وقت نسبت به غیرفعال و مسدود کردن آنها اقدام کنند. به گزارش روابطعمومی بانکپاسارگاد، دارندگان کارتهای نقدی بانکپاسارگاد برای جلوگیری از هرگونه سوءاستفاده پس از مفقود شدن کارت، میتوانند از طرق مختلف مانند بهرهمندی از امکان مسدود کردن کارت […]
مشتریان بانکپاسارگاد میتوانند در صورت مفقود شدن و یا سرقت کارتهای نقدی خود، در اسرع وقت نسبت به غیرفعال و مسدود کردن آنها اقدام کنند.
به گزارش روابطعمومی بانکپاسارگاد، دارندگان کارتهای نقدی بانکپاسارگاد برای جلوگیری از هرگونه سوءاستفاده پس از مفقود شدن کارت، میتوانند از طرق مختلف مانند بهرهمندی از امکان مسدود کردن کارت در سایت بانک، غیرفعال کردن کارت در سامانههای موبایلی بانکپاسارگاد (سامانههای همراهبانک پاسارگاد و پرداختهمراه پاسارگاد)، دستگاههای خودپرداز (با استفاده از عملیات بدون کارت)، سامانه بانکداریمجازی بانکپاسارگاد، تماس با مرکز مشاوره و امداد بانک به شماره ۸۲۸۹۰، شرکت پرداخت الکترونیکپاسارگاد به شماره ۲۳۵۰۵ در طول شبانهروز و مراجعه به نزدیکترین شعبه بانکپاسارگاد نسبت به غیرفعالکردن کارت خود در اسرع وقت اقدام کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید به سایت بانک به آدرس www.bpi.ir مراجعه کرده و یا با مرکز مشاوره و اطلاعرسانی بانکپاسارگاد به شماره ۸۲۸۹۰ و سامانه ارتباط با مشتریان در سایت این بانک ارتباط برقرار کنید.
ستون ۲
پایان نوستالژی «کاربن» در بانک ملی ایران
قدمت ۹۰ ساله بانک ملی ایران باعث شده که بسیاری از داشته های آن ارزش تاریخی پیدا کرده و به نوستالژی تبدیل شوند.
مشتریان بانک از سالها پیش برای تکمیل فرم های چند برگی از «کاربن» استفاده می کردند، اما با تحولات پی در پی، این فرم ها جای خود را به اسناد بدون کاربن دادند.
با وجود این تحولات، برخی شعب دارای قدمت بانک، همچنان این نوستالژی را برای مشتریان تداعی می کنند؛ جالب این که هنوز برخی مشتریان قدیمی بانک تاکید دارند که از اسناد دارای کاربن استفاده کنند.
این ها همه در حالی است که اقدامات بانک ملی ایران در راستای ارائه محصولات حوزه بانکداری دیجیتال و نیز توسعه بانکداری اینترنتی، بسیاری از مشتریان را اساسا از حضور در شعب بی نیاز کرده است.
با این روند، به زودی «کاربن» و اسناد چند برگی نیازمند به آن از شعب بانک به طور کامل حذف خواهند شد و شاید بتوان آنها را فقط در موزه بانک ملی ایران جست و جو کرد.
ستون ۳
آمادگی بانک قرض الحسنه مهر ایران برای کمک به بهبود اقتصاد کشور
عیسی امامی، عضو هیأت مديره بانک قرض الحسنه مهر ايران با توجه به اهميت جذب منابع و افزايش سهم بانک از بازارهاي هدف بر آمادگي بانک قرض الحسنه مهر ايران به منظور کمك به بهبود اقتصاد كشور تأكيد كرد.
عیسی امامي عضو هيات مديره بانک قرض الحسنه مهر ايران در جريان بازديد از شعب استان کردستان و در جمع همکاران بيان داشت: پيشبرد برنامه هاي ترسيمي و دستيابي به اهداف تعيين شده در هر استان نيازمند شناسايي دقيق ظرفيت هاي اقتصادي مناطق و شهرستان هاي گوناگون است.
وی همچنین در سفر به استان کردستان از شعب دهگلان، بیجار، شهدای سنندج و دواير مختلف ستادي بازديد کرد و از نزديک با روند اقدامات همکاران آشنا شد.
عضو هیأت مدیره بانک قرض الحسنه مهر ایران در این بازديد ها با اشاره به اهميت جذب منابع و افزايش سهم بانک از بازارهاي هدف اظهارداشت: با جذب بيشتر منابع قرض الحسنه پايدار مي توان ميزان ارائه خدمات متنوع بانک به مشتريان را ارتقاء داد و توجه همکاران به معرفي طرح «همياران مهرايران» مي تواند فتح بابي براي نيات خير خيرين جامعه باشد.
امامی افزود: همکاران ما باید بروزترین اطلاعات مالی و بانکي را داشته تا بتوانند به خوبي پاسخگوي نيازمندي ها و سوالات مراجعين باشند، تسلط کارکنان بر اصول مشتري مداري و اخلاق حرفه اي بانكداري يكي از مهمترين محورهاي مورد توجه در بانك قرض الحسنه مهر ايران به شمار مي آيد كه بايد سرلوحه تمامي امور قرار گيرد.