نقش بی بدیل حمل و نقل در توسعه امنیت ملی
نقش بی بدیل حمل و نقل در توسعه امنیت ملی

مدیر کل دفتر حمل و نقل مسافر سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در مراسم گرامیداشت هفته حمل و نقل، رانندگان و راهداری آذربایجان غربی از نقش حمل و نقل در توسعه امنیت ملی خبر داد. به گزارش روابط عمومی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، داریوش باقرجوان مدیر کل دفتر حمل و […]

مدیر کل دفتر حمل و نقل مسافر سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در مراسم گرامیداشت هفته حمل و نقل، رانندگان و راهداری آذربایجان غربی از نقش حمل و نقل در توسعه امنیت ملی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، داریوش باقرجوان مدیر کل دفتر حمل و نقل مسافر این سازمان در مراسم گرامیداشت هفته حمل و نقل، رانندگان و راهداری در استان آذربایجان غربی با شرکت معاون عمرانی استاندار، مدیرکل راهداری و‌ حمل و نقل جاده‌ای، مدیرکل راه و شهرسازی، مدیرکل فرودگاه‌های استان و نماینده مردم شهرستان ارومیه در مجلس شورای اسلامی و جمعی دیگر از مسئولان استانی و شهرستانی و صنوف حمل و‌نقل جاده ای گفت : آذربایجان غربی با وجود مرزهای پنجگانه نقش مهمی در حوزه حمل و نقل جاده‌ای، جاده های گسترده و مناسبات اقتصادی با کشورهای همسایه و نیز وجود کریدورهای مهم که از این استان می‌گذرد، دارد.
وی افزود : توسعه حمل و نقل علاوه بر توسعه اقتصادی، نقش بی بدیلی در توسعه امنیت ملی دارد چرا که کشورهای همسایه با توسعه حمل و نقل و زیرساخت های آن مسیرهای دسترسی خود را از میان گذرگاه های کشور ما انتخاب کرده و درنتیجه مناسبات سیاسی ، امنیتی و اقتصادی متقابل رشد می‌کند.
باقر جوان اظهار کرد : سال جاری، سال خوبی از جهت فعالیت حمل و نقلی در کشورمان بود چراکه تاکنون شاهد افزایش ۳۵ درصدی در مراودات و ترانزیت مرزی بوده ایم. وی ضمن تقدیر از راهداران برای توسعه و بهبود زیر ساخت های حمل و نقل جاده ای افزود: در این فرصت باید یاد راهدارانی که با تمام توان در خدمت توسعه زیر ساخت ها و امنیت حمل و نقل مجاهدت می‌کنند و در این راه شهید خدمت می شوند را نیز گرامی بداریم. باقر جوان گفت : بستر برای توسعه حمل و نقل و توسعه زیر ساخت های آن فراهم است و از سرمایه گذاران بخش خصوصی دعوت می شود تا برای سرمایه گذاری در این حوزه اقدام کنند. این مقام مسئول ضمن اشاره به خسارت‌هایی که در دوران بیماری کرونا متوجه بخش حمل و نقل جاده ای مسافر شد، افزود : لازم است از شرکت‌ها و رانندگان این بخش که با وجود ضرر ها و مشکلات همچنان دست از تلاش و فعالیت برنداشتند، تقدیر و تشکر شود.
وی گفت : تمام تلاش سازمان برای بازسازی و نوسازی ناوگان حمل و نقل جاده ای بوده و در همین راستا اولویت استفاده از توان تولیدات بخش داخلی است که با حمایت دولت و دستگاه‌های ذیربط بتوان از ظرفیت آن برای نوسازی ناوگان حمل و نقل جاده ای بهره برد.
باقر جوان اذعان کرد : کاهش هزینه های حمل و نقلی نقش مهمی در پایین آمدن قیمت تمام شده برای مصرف کننده خواهد داشت و باید تدابیری اتخاذ گردد تا با افزایش یارانه بیشتر به بخش حمل و نقل جاده ای موجبات این‌امر فراهم گردد. معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان غربی هم در این مراسم گفت : توسعه حمل و نقل با مدیریت بهینه نقش اساسی در توسعه اقتصادی و ایجاد اشتغال و نیز تولید ثروت در کشور خواهد داشت. وی افزود : استان آذربایجان غربی با دارا بودن ۵ پایانه مرزی و به عنوان تنها استان در همسایگی کشور ترکیه و با توجه به تفاهم نامه ها و روابط اقتصادی و مطرح بودن بعنوان دروازه ورود به کشورهای اروپایی نقش ارزشمندی در حمل و نقل زمینی دارد که لزوم توجه به زیرساخت های حمل و نقل را در این استان دوچندان می کند. رحمانی ادامه داد : در سال جاری ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای فصل توسعه حمل و نقل جاده ای استان اعتبار در نظر گرفته شده که در توسعه راهها علی الخصوص راههای منتهی به پایانه های مرزی و توسعه زیرساخت های پایانه های مرزی استفاده خواهد شد.
وی با تاکید بر آنالیز دقیق در آمد ها و هزینه ها حمل و نقل برای برنامه ریزی توسعه این صنعت از فعالیت چشمگیر رانندگان و صاحبان شرکت‌های بخش حمل و نقل کالا و مسافر و تعامل آنها با سیاست های دولت تقدیر کرد.
رحمانی ادامه داد : با تمهیدات اندیشیده شده از ظرفیت مرزها برای اورهال ماشین آلات سنگین دستگاهای اجرایی استان مخصوصا بخش حمل و نقل و راهداری استفاده خواهد شد و اولین مرکز تخصصی اورهال ماشین آلات سنگین کشور در استان دایر می شود.