نماینده مجلس ششم معتقد است رد فوریت طرح شفاف سازی نمایندگان که مورد تایید هر سه فراکسیون مجلس بود، نشان دهنده نوعی از هم گسیختگی در فراکسیون های مجلس شورای اسلامی است. علی تاجرنیا نماینده مجلس ششم گفت: رد طرحی که سران فراکسیون های اصولگرا و اصلاح طلب در پی نتیجه بخشی آن بودند، نشان […]

نماینده مجلس ششم معتقد است رد فوریت طرح شفاف سازی نمایندگان که مورد تایید هر سه فراکسیون مجلس بود، نشان دهنده نوعی از هم گسیختگی در فراکسیون های مجلس شورای اسلامی است.

علی تاجرنیا نماینده مجلس ششم گفت: رد طرحی که سران فراکسیون های اصولگرا و اصلاح طلب در پی نتیجه بخشی آن بودند، نشان می دهد که ساختار فعلی انتخابات کارآمدی لازم را ندارد و کسانی با جریانات سیاسی به مجلس راه می یابند، خیلی زود و راحت، حاضر به پذیرش مسئولیت ها و تعهدات تشکیلاتی خود نیستند. این برای پارلمانی که می خواهد تاثیرگذار باشد به شدت آسیب زاست و رفتارهای نمایندگان را غیرقابل پیش بینی و غیرقابل اعتماد می کند.

عضو حزب اتحاد ملت تاکید کرد: سازوکار نمایندگی مجلس در کشور ما، عمدتا نقش واقعی قوه مققنه یعنی قانونگذاری و نظارت نیست. از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی هر چه جلوتر آمدیم، به دلیل نوع سیاستگذاری ها در حوزه نظارتی، نمایندگان محافظه کاری که به دنبال مناسباتی دیگر هستند، به مجلس راه یافته اند. برخی از نمایندگان در بدو ورود به مجلس برای دوره های آینده خود کار می کنند و این مسئله آن ها را وادار می کند که رفتاری مذبذب و غیرشفاف داشته باشند.

تاجرنیا افزود: طرحی که فوریت آن در مجلس رد شد، حداقل انتظاری است که از نیروهای سیاسی جامعه می رود. یک مطالبه حداقلی است تا مردم بدانند نمایندگان آن ها در مجلس به چه طرح و شخص و برنامه ای رای می دهند و یا نمی دهند. به نظر من ، آن روز که فوریت طرح رای نیاورد، به نوعی روز سرشکستگی مجلس بود و نشان داد که نمایندگان برای دفاع از مصوبات خود ضعیف هستند. این موضوع از چشم مردم پنهان باقی نخواهد ماند و در گذر زمان مردم به اصلاح تصمیمات و نظرات خود اقدام خواهند کرد.

این فعال سیاسی تاکید کرد: من بیش از همه نهادهای نظارتی را مسئول می دانم که با برخی رفتارهای فراقانونی، کسانی را می توانند عصاره فضائل ملت باشند را به حاشیه می رانند و کسانی امکان حضور در کورس انتخابات و رای مردم را پیدا می کنند که تابع باشند. این موضوع با روح پارلمان که روح پرسشگری و نظارت و انتقاد است، در تعارض قرار دارد./ایرنا