مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گلستان با اشاره به ضرورت نوسازی و مقاومسازی ۱۰۰ هزار خانه روستایی در این استان گفت که این اداره کل از ظرفیت ساخت سالانه بیش از ۱۰ هزار خانه برخوردار است که رسیدن به این هدف به استقبال متقاضیان و حمایت بانکها احتیاج دارد. سیدمحمد حسینی، بیان کرد: سهمیه سالانه […]
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گلستان با اشاره به ضرورت نوسازی و مقاومسازی ۱۰۰ هزار خانه روستایی در این استان گفت که این اداره کل از ظرفیت ساخت سالانه بیش از ۱۰ هزار خانه برخوردار است که رسیدن به این هدف به استقبال متقاضیان و حمایت بانکها احتیاج دارد.
سیدمحمد حسینی، بیان کرد: سهمیه سالانه در نظر گرفته شده این اداره برای ساخت خانه بین پنج تا پنج هزار و ۵۰۰ واحد است.
وی تاکید کرد که برای نوسازی و مقاوم سازی خانه های فرسوده و ناایمن روستایی برنامه ۱۰ ساله پیش بینی شده و تلاش می کنیم با اجرای این برنامه تا پایان سال ۱۴۱۰ همه خانه های غیرمقاوم گلستان نوسازی شود.
گلستان پیشرو نوسازی خانه های روستایی
حسینی گفت: شاخص نوسازی خانه روستایی گلستان ۵۷ درصد و میانگین کشوری آن ۵۰ درصد است که نشان می دهد گلستان در نوسازی خانه های روستایی پیشتازی می کند.
وی ادامه داد: شاخص نوسازی خانه های روستایی گلستان در سال ۹۵ حدود ۴۴ درصد بود که این رقم با نوسازی بیش از ۳۰ هزار خانه غیرمقاوم در سال های اخیر ۱۳ درصد بیشتر شد.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گلستان اضافه کرد: از ابتدای اجرای طرح نوسازی خانه های روستایی کشور در سال ۸۴ تاکنون بیش از ۸۵ هزار خانه روستایی در گلستان مقاوم شد.
گلستان ۹۳۳ روستای بالای ۲۰ خانوار دارای طرح هادی دارد و ۴۷ درصد از جمعیت یک میلیون و ۸۶۹ هزار نفری این استان روستایی هستند.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گلستان گفت: بیشتر خانه های ناایمن روستایی استان در مناطق شمالی قرار دارند که فرهنگ سازی برای ترویج فرهنگ نوسازی این واحدها ضروری است.
به گفته وی گنبدکاووس، آق قلا و کلاله به ترتیب بیشترین آمار خانه های ناایمن روستایی گلستان را دارند.
حسینی همچنین به گسترش ساخت خانههای بدون سازه استاندارد در روستاهای با جمعیت غالب اهل تسنن گلستان اشاره کرد و گفت که آنان اعتقاد به دریافت تسهیلات بانکی ندارند.
وی با اشاره به این که خط قرمز این اداره کل کیفیت و رعایت فنی ساخت خانه و مقاوم در برابر حوادث پیشبینی نشده است ادامه داد: کارشناسان این اداره کل در صورت مشاهده این نوع ساخت و سازها، به صاحبان خانهها هشدار فنی داده و عواقب آن را متذکر میشوند.
وی همچنین از فعالیت ۱۴۰ دفتر فنی در ۱۴ شهرستان با استفاده از ۲۶۰ کارشناس معماری و عمران خبر داد و گفت: این کارشناسان به عنوان ناظران فنی در روستاهای استان بر ساخت و سازها نظارت دارند .