معاون وزير راه و شهرسازی با اشاره به عملكرد سازمان مجری ساختمانها و تأسيسات دولتی و عمومی، گفت: اين سازمان در بخش تأمين زيرساختهای عمرانی بخش درمانی كشور، ۲۳۷ بيمارستان را در سالهای گذشته ساخته و تحويل وزارت بهداشت و درمان داده است. به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، علی نبيان در نشست مجمع […]
معاون وزير راه و شهرسازی با اشاره به عملكرد سازمان مجری ساختمانها و تأسيسات دولتی و عمومی، گفت: اين سازمان در بخش تأمين زيرساختهای عمرانی بخش درمانی كشور، ۲۳۷ بيمارستان را در سالهای گذشته ساخته و تحويل وزارت بهداشت و درمان داده است.
به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، علی نبيان در نشست مجمع عمومی اين سازمان كه با حضور مهدی نورايی، سرپرست مركز امور مجامع وزارت راه و شهرسازی برگزار شد، افزود: نتيجه همكاری مهندسان سازمان مجری با پيمانكاران و مشاوران كشور تأمين فضای لازم برای ۲۴ هزار و ۴۳۹ تخت بيمارستانی بوده است.
مديرعامل سازمان مجری ساختمانها و تأسيسات دولتی و عمومی ادامه داد: از زمانی كه شيوع كرونا در كشور آغاز شده تاكنون (۸ دی ۱۴۰۰) سيزده بيمارستان با مجموع ظرفيت دو هزار و ۴۹۸ تخت تكميل و به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي تحويل داده شده است. معاون وزير راه و شهرسازی با اشاره به ۶۷ پروژه عمرانی سازمان مجری ساختمانها و تأسيسات دولتی و عمومی در سال ۱۴۰۰، اظهار كرد: از اين تعداد ۴۱ پروژه با ۶۷۰ هزار و ۵۴۰ مترمربع به ساخت بناهای درمانی اختصاص دارد كه حاكی از اهميت تأمين زيرساختهای عمرانی بخش بهداشت و درمان كشور است. نبيان با بيان اينكه سازمان مجری در ساخت پروژههای ورزشگاهی نيز تجربه ويژهای دارد كه ساخت ورزشگاه ۵۰ هزار نفری اهواز يكی از آنهاست، گفت: امسال نيز ۶ پروژه ورزشگاهی با ۱۴۳ هزار و ۲۶۰ مترمربع زيربنا در ميان پروژههای ورزشی سازمان مجری قرار داشت. مديرعامل سازمان مجري ساختمانها و تأسيسات دولتی و عمومی افزود: در بخش تأمينی و تربيتی نيز ۱۰ پروژه با ۳۵۲ هزار و ۵۶۱ مترمربع زيربنا توسط اين سازمان ساخته خواهد شد. به گزارش سازمان مجری ساختمان ها و تاسیسات عمومی و دولتی معاون وزير راه و شهرسازي به سابقه سازمان مجری در اجرای پروژههای ويژه نيز اشاره كرد و گفت: مصلای بزرگ امامخمينی(ره) تهران يكی از همين پروژهها است كه سازمان مجری در اجرای فضايی به وسعت ۳۲۷ هزار مترمربع با سازههای پيچيده، ۸۰ درصد پيشرفت فيزيكی داشته است.
مديرعامل سازمان مجري ساختمان ها و تأسيسات دولتي و عمومي با بيان اينكه در سال ۱۴۰۰ بودجه سازمان مجري ساختمانها و تأسيسات دولتی و عمومی از هزار و ۹۷۶ ميليارد تومان به دو هزار و ۸۷۶ ميليارد تومان افزايش يافت، افزود: تاكنون هزار و ۳۴۲ ميليارد تومان از بودجه در قالب اسناد خزانه و بخشی نيز به صورت نقدی تخصيص داده شده است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان مازندران خبرداد؛
اعطای تسهیلات ساخت به متقاضیان خودمالک
در طرح نهضت ملی مسکن
امکان استفاده از تسهیلات ساخت در طرح نهضت ملی مسکن برای متقاضیان خودمالک استان مازندران فراهم شد.
به گزارش اداره ارتباطات و اطلاع رسانی راه و شهرسازی استان مازندران، دکتر سید محمد نظری گفت: متقاضیان خودمالک استفاده از تسهیلات ساخت در طرح نهضت ملی مسکن می توانند با مراجعه به سامانه saman.mrud.ir از تسهیلات این طرح (در شهر ساری۳۵۰میلیون و سایر شهرها ۳۰۰میلیون) برای ساخت واحدهای خود بهره مند شوند. دکتر نظری مدارک مورد نیاز برای دریافت این تسهیلات را پروانه ساختمان و سند مالکیت ملک اعلام کرد.
به گفته وی مالکان این اراضی می توانند به ازای هر واحد تسهیلات ذکرشده را اخذ کنند و در مرحله فروش اقساطی افراد مورد نظر را برای اخذ کارت قسط به بانک عامل معرفی کنند.
مدیرکل راه و شهرسازی استان مازندران تاکید کرد: افرادی که برای فروش اقساطی معرفی می شوند نیازی به دارا بودن شرایط ماده یک آئین نامه قانون ساماندهی مسکن نیستند.
معاون عمرانی استانداری استان مرکزی:
بررسی طرح مسکن ملی در روستاها و شهرهای کوچک ضرورت دارد
معاون عمرانی استانداری استان مرکزی گفت: اجرای طرح مسکن ملی نباید روستاها و شهرهای کوچک را خالی از سکنه کندبنابر این بررسی نحوه اجرای طرح در این مناطق ضرورت دارد.
مهدی زندوکیلی در جلسه بررسی مشکلات مسکن ملی ساوه در فرمانداری ساوه گفت: در خصوص طرح جهش مسکن و مسکن مهر تفاوتی وجود ندارد هدف همه این طرحها حل مشکل مسکن در کشور است. دولت در این راستا مسئولیت حمایتی دارد تا بخشی از نیاز مسکن برطرف شود، در این طرحها اصل بر تقاضا است و باید بررسی شود چقدر تقاضا وجود دارد تا بر اساس تقاضا موجود تمهیدات ساخت مسکن انجام گیرد.
وی افزود: براساس جمعیت کشور سهمیهای به استان داده شده است و پروژههایی که سالهای قبل شروع شدهاند نیز مشمول تسهیلات جهش تولید مسکن میشوند. معاون عمرانی استانداری استان مرکزی تصریح کرد: سهم استان مرکزی در طرح جهش ملی مسکن برای ۴ سال ۶۱ هزار و سهم ساوه ۱۴ هزار واحد است. ادارات راه و شهرسازی مکلف هستند بر اساس ثبت نامها و تقاضای مسکن تمهیدات لازم را برای تأمین زمین و ساخت شروع کنند. این برنامه صرفاً برای یک شهر و منطقه نیست بلکه باید در نقاط مختلف استان که متقاضی وجود دارد اجرایی شود.
زندوکیلی گفت: نباید این طرح باعث شود زمینه مهاجرت از روستاها و شهرهای کوچک به شهرهای بزرگتر فراهم شود بلکه باید طرح مسکن ملی در شهرهای کوچک و روستا به صورت ویژهتر بررسی شود و حمایت بیشتری صورت بگیرد که روستاها و شهرهای کوچکتر خالی از سکنه نشود چرا که با توجه به آمایش سرزمینی تبعات خوبی برای کشور ندارد. وی افزود: ۲ تقاضا در این مورد وجود دارد؛ تقاضای واقعی و تقاضای مؤثر. در تقاضای واقعی همه ثبت نام میکنند بدون اینکه صلاحیت آنها بررسی شود و متأسفانه در سالهای گذشته این اتفاق افتاده که باید بررسی شود چه کسانی تا کنون از امکانات دولت استفاده نکردند و فاقد مسکن هستند. در همینراستا با در نظر گرفتن این مؤلفهها باید تمهیداتی اندیشیده شود.
معاون عمرانی استانداری استان مرکزی تصریح کرد: با شناسایی زمینهای مازاد دولت در شهرها مشکل حل نمیشود اصل موضوع این است زمین برای هر شهر تأمین شود. در ساوه مشکل زمین نداریم، شهرداری، واحدهای صنعتی و سایر دستگاهها زمینهای حوزه خود را معرفی کنند که کار ثبت نام و شناسایی متقاضیان انجام شود.
- نویسنده : معاون وزیر راه و شهرسازی مطرح کرد؛