استفاده از ظرفیت خیرین راه و ترابری در جهت هم افزایی در ساخت و نگهداری راه‌های فرعی و روستایی
استفاده از ظرفیت خیرین راه و ترابری در جهت هم افزایی در ساخت و نگهداری راه‌های فرعی و روستایی

در سومین جلسه هم اندیشی معاونت ساخت و نگهداری راه‌های فرعی و روستایی با اعضای انجمن خیرین راه و ترابری، بر جلب مشارکت‌های مردمی در جهت هم افزایی در ساخت و نگهداری راه‌های فرعی روستایی تاکید شد. به گزارش روابط عمومی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، در این جلسه که مدیرکل راهداری و […]

در سومین جلسه هم اندیشی معاونت ساخت و نگهداری راه‌های فرعی و روستایی با اعضای انجمن خیرین راه و ترابری، بر جلب مشارکت‌های مردمی در جهت هم افزایی در ساخت و نگهداری راه‌های فرعی روستایی تاکید شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، در این جلسه که مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان آذربایجان غربی و چند از خیرین این استان حضور داشتند، احداث جاده مواصلاتی روستاهای کلهر-گرده بلیچ-موانا در شهرستان ارومیه که توسط خیر راهساز حاج میرزا نبی‌زاده با اعتباری در حدود ۶۰۰ میلیارد ریال انجام شده است و همچنین احداث جاده مواصلاتی روستای آلبلاغ شهرستان مهاباد که توسط خیر راهساز چیا قادرزاده و صلاح مام رمضانی با اعتباری در حدود ۵۰ میلیارد ریال انجام شده است، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در این نشست خداداد مقبلی معاون ساخت و نگهداری راه‌های فرعی و روستایی ضمن ابراز خرسندی از روند مشارکت خیرین راهساز در کشور و تقدیر و تشکر از خدمات این قشر اظهار داشت: امروزه کاری که خیرین در عرصه راهسازی و نگهداری راه انجام می‌دهند عملی مقدس و خدمتی بی نظیر است چرا که در جهت خدمت و کمک به مردم گام بر می‌دارند و مطمئنا خداوند اجر و پاداش عظیمی به انان عطا خواهد نمود.
در ادامه ارسلان شکری مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان آذربایجان غربی به ارائه گزارشی در خصوص خدمات انجام شده توسط خیرین حاضر در جلسه پرداخت و افزود: علاوه بر احداث جاده‌های مواصلاتی در شهرستان ارومیه و مهاباد توسط خیرین نبی‌زاده ، قادرزاده و رمضانی چند پل یک متری و یک پل ۱۲ متری از مسیر ارومیه به منطقه گردشگری مارمیشو توسط خیر نبی‌زاده، احداث شده است که مسیر منطقه مارمیشو را به سمت ارومیه ۱۱ کیلومتر نزدیک‌تر می‌کند و تعداد روستاهایی که در این مسیر وجود دارد بالغ بر ۲۰ خانوار پرجمعیت و از روستاهای مرزی بوده و نزدیک به مرز ایران و ترکیه هستند که با احداث این پل ها، توسعه گردشگری در این منطقه رونق پیدا خواهد کرد.
بر اساس این خبر در ادامه جلسه از مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان آذربایجان غربی و خیرین حاضر در جلسه با اهدای لوح تقدیر شد‌.
در ادامه جلسه نوروزی رییس هیئت مدیره انجمن خیرین نیز اظهار داشت: فلسفه وجودی تشکیل انجمن، در کنار هم قرار دادن همه انسان‌های خیراندیش بود تا بازویی توانمند برای سازمان ایجاد نمایند و با استفاده از این ظرفیت ایجاد شده و با همراهی و همدلی قدم‌های بزرگتری را در نیل به اهداف عالی در این حوزه بردارند.
‌ در ادامه جلسه هر یک از اعضا به ارائه نقطه نظرات خود در جهت ایجاد انگیزه و تشویق خیرین و گروه‌های مردمی در انجام کارهای جهادی و فرهنگ‌سازی در این حوزه پرداختند و در نهایت مقرر شد به منظور تشویق و ترغیب مردم و جذب توان دیگر خیرین راهساز با استفاده از ظرفیت رسانه‌های مختلف و با هدف به نمایش قرار دادن توان عملی و کارکردهای این حوزه، مستندهایی در این خصوص تهیه شود.
در این جلسه همچنین ضمن اشاره به اهمیت نقش سازمان در تشویق خیرین، به نقش پررنگ خیرین راهساز در استان‌ها تاکید شد و اذعان داشتد: نقشی که خیرین در استان‌ها ایفا می‌کنند بسیار عالی و پر رنگ است و مدیران موظفند با برنامه‌ریزی دقیق هر کجا نیاز بیشتری به کمک خیرین باشد، در راستای ارائه خدمات به این عزیزان، کارها را تسهیل نمایند.
شایان ذکر است که در جلسه موصوف بر اهمیت مشارکت مدیران و مردم با شوراها تاکید شد. گفتنی است در جلسه آتی از خیرین فعال استان هرمزگان برای حضور در جلسه دعوت به عمل خواهد آمد.

برگزاری اولین نشست شورای راهبردی
و سیاست‌گذاری حراست سازمان راهداری
و حمل و نقل جاده‌ای
اولین نشست شورای راهبردی و سیاستگذاری دفتر مرکزی حراست سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با حضور برخی مدیران حراست استان‌ها با رویکرد شناسایی آسیب‌ها، تهدیدات و گلوگاههای فساد خیز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، دکتر هاشمی‌نیا، مدیر کل دفتر مرکزی حراست این سازمان هدف این نشست را تدوین تجارب و تبادل اطلاعات با مدیران حراست ادارات کل استا نها،دانست و اظهار داشت :آگاهی از دیدگاه های مدیران حراست استانها می تواند در خصوص نحوه حل مسائل و مشکلات پیش رو و در راستای کمک به پیشبرد اهداف سازمان برشمرد .
وی با اشاره به لزوم احصاء مشکلات و تهدیدات پیش رو در سازمان توسط مدیران حراست تاکید کرد و افزود:دستاوردها و تجارب گسترده دفتر مرکزی حراست بایستی به صورت هدفمند به بدنه مدیریتی سازمان اطلاع رسانی و منتقل گردد.
هاشمی‌نیا با تاکید بر ضرورت برنامه محور بودن مدیران حراست سازمان در استانها،تصریح کرد:باید مدیران حراست دارای برنامه راهبردی و عملیاتی مدون باشند و با حضور در کنار بدنه مدیریتی،با انعکاس نقاط قوت و ضعف سازمان، ضمن رعایت اولویت ها در پیشبرد بهتر امور ، برای رسیدن به اهداف کلان سازمان بیش از پیش، تاثیر گذار باشند.
بر اساس این گزارش در نشست، با توجه به برنامه پیش بینی شده، مشکلات، معایب، آسیب ها و گلوگاه‌های فساد خیز در حوزه معاونت حمل و نقل و دفاتر زیر مجموعه سازمان به تفصیل توسط شرکت کنندگان در جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مقرر گردید آسیب‌های موجود و راه‌های پیشگیری احصاء و به ریاست سازمان جهت بهبود شرایط، اطلاع رسانی گردد.
این گزارش حاکیست: مشکلات تأسیس و تمدید پروانه فعالیت شرکت‌های حمل و نقل( پدیده‌ای تحت عنوان تأسیس شرکتهای کاغذی)، نوسازی ناوگان و مشکلات مرتبط با آن، دخالت برخی افراد ذی نفوذ خارج از سازمان در امورات جاری، چگونگی اثر بخشی احکام صادره در کمیسیون‌های رسیدگی به تخلفات حمل و نقلی، بارهای ترافیکی و نحوه نظارت بر درآمد اضافه تناژ،مشکلات مرتبط با عوارض ده درصد تردد ناوگان خارجی و اعلام بار مجاری از جمله موضوعاتی بود که در نشست یاد شده توسط حاضرین مورد بحث و بررسی قرار گرفت.