مشاور وزیر جهاد با بیان اینکه سهم ایران در سفره غذایی کشورهای همسایه فقط دو درصد است، گفت: وزارت جهاد کشاورزی مصمم است که این سهم را افزایش دهد. علیرضا رضازاده شعار وزارت جهاد کشاورزی را برای دهه فجر جهاد کشاورزی، پشتیبانی از تولید، اقتدار غذایی اعلام کرد و گفت: در دهه فجر […]
مشاور وزیر جهاد با بیان اینکه سهم ایران در سفره غذایی کشورهای همسایه فقط دو درصد است، گفت: وزارت جهاد کشاورزی مصمم است که این سهم را افزایش دهد. علیرضا رضازاده شعار وزارت جهاد کشاورزی را برای دهه فجر جهاد کشاورزی، پشتیبانی از تولید، اقتدار غذایی اعلام کرد و گفت: در دهه فجر امسال، هزار و ۶۹۶ پروژه کشاورزی افتتاح میشود که اعتباری بیش از ۶ هزار میلیارد تومان برای این پروژهها پیش بینی شده است.رضا زاده دیپلماسی غذایی را راهبرد پنجم عنوان کرد و گفت: علیرغم ظرفیتهایی که در حوزه کشاورزی داریم سهم ما در سفره غذایی همسایگانمان ۲ درصد است در حالی که ما به راحتی میتوانیم در جنوب غرب آسیا و منطقه هاب اصلی محصولات غذایی و کشاورزی باشیم. بنابراین وزارت جهاد کشاورزی مصمم است که سهم ایران را در این زمینه افزایش دهد. اقدامات و رایزنیهای خوبی نیز در این حوزه انجام گرفته به عنوان مثال صادرات خاویار ایران به اتحادیه اروپا در هفتههای اخیر آغاز شده است. وی اضافه کرد: در این راستا قرارگاه دیپلماسی غذایی در وزارت جهاد کشاورزی شروع به کار کرده ضمن اینکه ذیل ستاد تنظیم بازار دولت، کارگروه تنظیم بازار محصولات کشاورزی ایجاد شده و از این پس این کارگروه در باره بازار محصولات کشاورزی تصمیم گیری خواهد کرد.
تابآوری شبکه گاز
بیشتر شده است
معاون وزیر نفت گفت: از ابتدای آذرماه تاکنون در مقایسه با پارسال، حدود یک میلیارد مترمکعب گاز بیشتر به بخش خانگی، تجاری و صنایع غیرعمده اختصاص یافته که نشاندهنده تابآوری بیشتر شبکه است. مجید چگنی اظهار کرد: این موضوع نشاندهنده افزایش سه درصدی این بخش است که با توجه به امکانات و تجهیزات در اختیار، برای جبران این افزایش مصرف، ضمن مدیریت مصرف در بخشهای صنعتی، باید از همه ظرفیتهای بخشهای تولید و انتقال استفاده شود. وی ادامه داد: استفاده از این ظرفیتها، ما را به ثبت رکوردهای جدیدی در مدیریت استفاده از تجهیزات رهنمون میسازد. مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران با بیان اینکه در دوم بهمن ماه امسال، مصرف گاز در بخش خانگی با عبور از مرز ۶۹۰ میلیون مترمکعب رکورد زد، گفت: این مقدار مصرف نشان میدهد که مدیریت مصرف بهویژه در بخش خانگی الزامهایی دارد که همه باید به آن پایبند باشیم، ضمن آن که هرچند با تلاش کارکنان صنعت گاز، زنجیره تأمین و توزیع گاز پایدار است، اما استمرار این شرایط، مستلزم همکاری هموطنان و مدیریت مصرف است. چگنی تصریح کرد: فراموش نکنیم این گاز اگر در منازل مصرف نشود و برای سوخت صنایع برود، باز هم منافع آن برای مردم است و ارزش افزوده بیشتری را برای آنان به ارمغان میآورد.
مجری طرح نیروگاه های بخاری شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی ایران گفت: دولت روسیه ۵ میلیارد یورو وام و خط اعتباری برای اجرای تعدادی از پروژههای مشترک با کشورمان اختصاص داده است. «بهنام خائفی نژاد» افزود: روسیه این وام دولتی را در چارچوب سندهای همکاریهای مشترک بین دو کشور مورد موافقت قرار داده است. وی ادامه داد: براین اساس مقرر شده دو کشور پروژههای مشترکی را تعریف کرده و از این محل تأمین اعتبار کنند. مجری طرح نیروگاههای بخاری گفت: تعدادی پروژه براین اساس تعریف شده که در حال حاضر ۳ پروژه به وزارت نیرو تعلق دارد. خائفی نژاد ادامه داد: نخستین پروژه از این محل نیروگاه سیریک در استان هرمزگان است که تلاش میشود ظرف مدت ۵ سال ۱.۲ میلیارد یورو از محل این وام برای پروژه جذب شود. وی افزود: پروژه بازتوانی نیروگاه رامین اهواز و نیز نیروگاه برقآبی گتوند دیگر پروژههایی است که در دستور کار قرار دارد. این مقام مسئول گفت: اجرایی شدن این پروژهها منوط به عملیاتی شدن نیروگاه سیریک بود که این موضوع از خردادماه امسال آغاز شده و انتظار میرود به زودی بقیه طرحها نیز عملیاتی شوند. خائفی نژاد ادامه داد: احتمال دارد در آینده نزدیک وزارت نیرو دو طرح دیگر برای استفاده از این وام دولتی روسیه معرفی کند.
حذف شد