در نشست ویدئو کنفرانسی آموزشی، تخصصی معاونت برنامهریزی، مسائل و مشکلات حوزه برنامهریزی مطرح شد و برحمایت حراست سازمان در حوزه برنامهریزی به منظور جلوگیری از تخلفات احتمالی تاکید شد. به گزارش روابط عمومی سازمان راهداری و حمل ونقل جادهای، در این نشست که با حضور معاون برنامهریزی سازمان، مدیر کل دفتر مرکزی حراست، […]
در نشست ویدئو کنفرانسی آموزشی، تخصصی معاونت برنامهریزی، مسائل و مشکلات حوزه برنامهریزی مطرح شد و برحمایت حراست سازمان در حوزه برنامهریزی به منظور جلوگیری از تخلفات احتمالی تاکید شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان راهداری و حمل ونقل جادهای، در این نشست که با حضور معاون برنامهریزی سازمان، مدیر کل دفتر مرکزی حراست، مدیران زیرمجموعه معاونت برنامهریزی،کارشناسان ستادی و مدیران حراست استانهای تابعه به صورت ویدئو کنفرانسی با هدف بیان مسائل، مشکلات، آسیبها و انتظارات برگزارشد.
محمد تیموری معاون برنامهریزی سازمان با اشاره به نقش نظارتی ویژه حراستها، خواستار تعامل بیشتر ادارات برنامه و بودجه، فناوری اطلاعات، مدیریت راهها، فنی و نظارت و پیمان رسیدگی استانها با ادارات حراست شده تا با شناسایی مشکلات پیش رو، از وقوع تخلفات احتمالی جلوگیری گردد.
معاون برنامهریزی سازمان با تاکید بر وظایف و مسئولیتهای حوزه معاونت برنامهریزی گفت: انجام امور طبق مستندات قانونی و جلوگیری از اعمال سلیقههای شخصی و غیر قانونی یکی از اولویتهای معاونت برنامهریزی است.
وی خاطر نشان کرد: پیگیری رؤسای برنامه و بودجه استانها در پرداخت حقوق معوقه پرسنل راهدار و شرکتی از اهمیت ویژهای برخوردار است که امیدواریم به زودی حقوقهای معوقه پرداخت شود. تیموری با اشاره به اتفاقات اخیر در فضای سایبری خواستار توجه بیشتر به امنیت فضای سایبری شد و افزود: مورد دیگر نظارت واحدهای نظارت و فنی استانها بر مفاد قرارداها در آغاز، حین و پایان پروژهها است.
تیموری توجه ویژه به کاهش هزینههای سازمانی و جلوگیری از ایجاد هزینههای غیر ضروررا نیز از وظایف نظارتی حوزه برنامه و بودجه دانست و افزود: همکاران واحدهای حراست استانها بایستی در این زمینه کنترل بیشتری داشته باشند.
در این نشست، محمد رضا هاشمینیا، مدیر کل دفتر مرکزی حراست سازمان راهداری و حمل ونقل جادهای با اشاره به وظایف معاونت برنامهریزی سازمان در نظارت بر تهیه، تنظیم و اجرای برنامههای میانمدت و بلندمدت سازمان، نظارت بر تهیه و تدوین بودجه جاری، بهبود و گسترش فناوری اطلاعات و تبادلات الکترونیکی، سامانههای سازمان، امنیت شبکه و… ، بر نقش و جایگاه ویژه این معاونت تأکید نمود و آمادگی حراست را برای انتقال تجربیات و نیز اطلاع رسانی نقاط ضعف و قوت حمل و نقل به بدنه مدیریتی سازمان و نیز انعکاس مسایل پیش رو به مراجع بالا دستی دفتر مرکزی حراست اعلام داشته واظهارامیدواری کرد: خروجی این جلسات به حل مشکلات پیش رو و پیشبرد اهداف سازمان کمک نماید.
در این نشست مدیران زیر مجموعه معاونت برنامهریزی نیز به ارائه مطالبی شامل عدم استفاده از پیمانکارانی که با آنان قطع همکاری شده است، جدیت بر جذب مناسب بودجههای استانی از طریق اختیارات شورای فنی استان، تأکید بر تأمین اعتبارات لازم پروژهها قبل از تصویب و ابلاغ تعهدات جدید، عدم پرداخت اعتبار به پروژههایی که پیشرفت فیزیکی نداشتهاند، تأکید بر جذب نیروهای مورد نیاز استانها در حوزه آی تی و آی تی اس، واجرایی کردن دستور العمل استقرار و بهره برداری سامانههای جادهای تاکید کردند.
در این جلسه برخی از کارشناسان دفتر مرکزی حراست و مدیران حراست استانها نیز اعلام نظر کردند که اهم آن شامل، نظارت فناوری استان بر عملکرد پیمانکاران پشتیبانی و الزام آنها به مستند سازی وقایع صورت گرفته، لزوم پیاده سازی استاندارد امنیت شبکه ISMS در شبکه سازمان و ادارات کل تابعه، استعلام وضعیت حراستی شرکتهای حوزه یIT وITS وپرسنل مقیم قبل از انعقاد قرارداد، لزوم حل مشکل کمبود نیروی حفاظت فیزیکی و پرسنل حفاظت IT در حراستهای استان است .