بهره برداری از دو طرح تولیدی در کارخانه چوب و کاغذ مازندران
بهره برداری از دو طرح تولیدی در کارخانه چوب و کاغذ مازندران

    صبح نهمین روز از ایام دهه مبارک فجر پروژه راه اندازی مجدد دستگاه گرانوله ساز کارخانه کود آلی مازندران در صنایع چوب و کاغذ مازندران با حضور فرماندار ساری و مدیرعامل صنایع چوب و کاغذ مازندران افتتاح گردید. محمدعلی نوبخت، فرماندار ساری در این مراسم یکی از مولفه‏ها و شاخصه های انقلاب اسلامی […]

 

 

صبح نهمین روز از ایام دهه مبارک فجر پروژه راه اندازی مجدد دستگاه گرانوله ساز کارخانه کود آلی مازندران در صنایع چوب و کاغذ مازندران با حضور فرماندار ساری و مدیرعامل صنایع چوب و کاغذ مازندران افتتاح گردید.
محمدعلی نوبخت، فرماندار ساری در این مراسم یکی از مولفه‏ها و شاخصه های انقلاب اسلامی ایران را حمایت از تولید و قشر مستضعف عنوان کرد و گفت: امروز به برکت جمهوری اسلامی، علی‏رغم تمامی تحریم‏های ناجوانمردانه دشمن، صنایع چوب و کاغذ مازندران پا برجا و استوار در حال فعالیت است.
او گفت: یکی از برنامه های دولت مردمی حمایت از تولیدات داخلی است و وظیفه خود میدانیم تا حامی تولیدات داخلی علی الخصوص صنعت کاغذسازی که یکی از نیاز های اساسی در کشور است باشیم. امید نیک نژاد مدیر عامل صنایع چوب و کاغذ مازندران نیز در این مراسم یکی از برنامه های این شرکت را تولید ۸ هزار کاغذ تحریر تا پایان سال اعلام کرد و گفت:تا به این لحظه حدود حدود ۳ هزار و ۲۰۰ تن از این تعهد اجرایی شده است. دکتر نیک نژاد با بیان اینکه طرح استفاده مجدد از ضایعات (اور سایز) واحد تولید خرده چوب بر اساس ظرفیت ۱۷۵هزار تنی کاغذ بنا نهاده شده است گفت:با راه اندازی این طرح، سالانه حدود هفت هزار و ۹۰۰تن انواع چیپس تولید می‌شود.
او ادامه داد: NSSC برای تولید خمیر در خط که برای ۹ هزار و ۳۰۰ تن انواع گونه‌های چوبی، میتواند ۲۶۰ میلیارد ریال صرفه جویی ارزی داشته باشد.
مدیر عامل شرکت چوب و کاغذ مازندران گفت: خط تولید کود گرانوله گوگرد این شرکت نیز که پس از ۱۰سال دوباره به خط تولید باز گشت برای تولید کود آلی با ترکیب کربن آلی ۱۹درصد، ماده آلی ۳۲ درصد و گوگرد عنصری هشت درصد تعریف شده است.
نیک نژاد افزود: با اجرای طرح ساخت و راه اندازی دستگاه گرانوله ساز کارخانه کود آلی شرکت چوب کاغذ مازندران در مرحله نخست، سه هزار و ۶۵۰ تن کود گرانوله تولید و ۵۰ میلیارد ریال مازاد بر ارزش افزوده محصول اولیه تولید و روانه بازار می‌شود.