تحقیقات به دست آمده نشان میدهد طلاق بر سیستم ایمنی بدن کودکان تاثیر میگذارد و خطر ابتلا به برخی بیماری ها را افزایش میدهد. پدیده طلاق پدیده ای است که متأسفانه آمارش نه تنها در مملکت ما، بلکه در تمام جهان رو به افزایش است . مشکلاتی از قبیل فقر، عدم درک متقابل ، دخالت […]
تحقیقات به دست آمده نشان میدهد طلاق بر سیستم ایمنی بدن کودکان تاثیر میگذارد و خطر ابتلا به برخی بیماری ها را افزایش میدهد.
پدیده طلاق پدیده ای است که متأسفانه آمارش نه تنها در مملکت ما، بلکه در تمام جهان رو به افزایش است . مشکلاتی از قبیل فقر، عدم درک متقابل ، دخالت خانواده ، اعتیاد، ازدواج مجدد و غیره عواملی هستند که این آمار را بالا می برندکاشت مو
نتایج یک مطالعه نشان می دهد که طلاق پرکشمکش والدین به سیستم ایمنی بدن کودکان آسیب مادام العمر وارد می کند، به طوری که این کودکان در دهه های آتی زندگی سه برابر بیشتر دچار سرماخوردگی می شوند.
تجربه های استرس آور در سال های اول زندگی بر فیزیولوژی و فرآیندهای التهابی بدن تاثیر می گذارد به طوری که خطر کاهش سلامتی و ابتلا به بیماری های مزمن را افزایش می دهد.
این مطالعه نشان می دهد که عامل این موضوع ‘خشونت’ میان پدر و مادر است، درحالیکه همکاری میان والدین پس از جدایی از کودکان در برابر برخی ضربه ها و صدمات طلاق محافظت می کند.
بر اساس نتایج این مطالعه، پدر و مادرهایی که با هم صحبت نمی کنند، ممکن است بیشتر مستعد استفاده از کودک به عنوان یک میانجی باشند و یا تلاش می کنند که از کودک برای جبهه گرفتن در برابر والد دیگر استفاده کنند.
این رفتارها به نوبه خود با افزایش پریشانی و سازگاری ضعیف در میان جوانان ارتباط دارد.
پیش از این نیز یک مطالعه نشان داده است، بزرگسالانی که جدایی رابطه پدر و مادر خود را تجربه کرده اند، بیشتر احتمال دارد از ضعف سلامت روانی، احتمال بیشتر ابتلا به بیماری روانی و ضعف ارتباط گیری با دیگران در بزرگسالی گله مند باشند.
کودکانی که پدر و مادرهای آنها از هم جدا می شوند، بیشتر احتمال دارد که به آسم مبتلا شوند و یا به دلیل ابتلا به بیماری های عفونی در بیمارستان بستری شوند.
همچنین احتمال ابتلا به سرطان و کوتاهی عمر در بزرگسالانی که پدر و مادر طلاق گرفته دارند، در قیاس با افرادی که والدین آنها با هم زندگی کرده اند، بیشتر است.