توجه خیرین کشور به محرومیت‌های البرز جلب شود
توجه خیرین کشور به محرومیت‌های البرز جلب شود

    استاندار البرز با بیان اینکه توجه خیرین کشور به محرومیت‌های استان جلب شود، گفت: باید با وحدت و انسجام، البرز را به استانی نمونه در کشور تبدیل کنیم. مجتبی عبداللهی در دیدار با جمعی از خیرین استان البرز که در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد، ضمن تقدیر از فعالیت‌های نوع دوستانه و […]

 

 

استاندار البرز با بیان اینکه توجه خیرین کشور به محرومیت‌های استان جلب شود، گفت: باید با وحدت و انسجام، البرز را به استانی نمونه در کشور تبدیل کنیم.

مجتبی عبداللهی در دیدار با جمعی از خیرین استان البرز که در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد، ضمن تقدیر از فعالیت‌های نوع دوستانه و خیرخواهانه خیرین استان، افزود: گره‌گشایی از مشکلات مردم، توفیقی است که نصیب خیرین شده است.

وی ادامه داد: اکنون در استان البرز بیش از گذشته به وجود خیرین نیازمندیم چراکه استان با مشکلات متعددی در زیرساخت‌های مختلف دارد که اهم آنها آموزشی و درمانی است.

عبداللهی گفت: با تلاش شبانه روزی درصدد هستیم که موجبات رضایتمندی و رفاه مردم شریف استان را فراهم کنیم و در این مسیر خطیر و دشوار که با محدودیت‌های اعتباری مواجه هستیم، به شدت نیازمند یاری خیرین هستیم.

وی افزود: امید است که خیرین فعال استان، توجه خیرین کشور را به سمت و سوی محرومیت‌های البرز جلب کنند تا بتوانیم در کنار یکدیگر گام‌های بلند تری را برداریم.

استاندار البرز گفت: باید در خصوص مسائل استان و ضعف‌ها و کمبودها، اطلاع رسانی دقیق‌تری بویژه از سوی خیرین و بزرگان شهر صورت گیرد تا کسانی که به دنبال اقدامات خیرخواهانه هستند، وارد عمل شوند.

وی افزود: خیرین در حوزه‌های مختلفی احساس مسئولیت کرده‌اند و فعالیت دارند.

نماینده سمنان، مهدی‌شهر و سرخه در مجلس:

۱۲ میلیارد ریال اعتبار به سرخه اختصاص یافت

نماینده سمنان، مهدی‌شهر و سرخه در مجلس با بیان اینکه ۱۲ میلیارد ریال اعتبار به سرخه اختصاص داده شد، گفت: این اعتبارات صرف پروژه‌های عمرانی روستایی این شهرستان خواهد شد.

عباس گلرو، با بیان اینکه نواقص و مشکلاتی در پروژه آبرسانی به سرخه وجود داشت که پیگیری‌هایی در این زمینه صورت گرفته است، تاکید کرد: برای تکمیل ایستگاه‌های تصفیه و پمپاژ خط انتقال آب به سرخه اقدامات لازم در دست اجرا است تا بتوانیم مشکلات این شهرستان را به خصوص در بخش‌های روستایی و آب شرب کاهش دهیم.

وی از اخذ مجوز گازرسانی به روستاهای سرخه خبر داد و بیان کرد: فراهم کردن زیرساخت‌های خدماتی در روستاها از جمله گاز، راه و اینترنت جز برنامه‌های استراتژیک در حوزه روستایی شهرستان سرخه است که امیدواریم مسئولان دولتی نیز در این راه اهتمام لازم را داشته باشند.

نماینده سمنان، سرخه و مهدی شهر در مجلس شورای اسلامی همچنین از برق رسانی به روستای قلعه جهان آباد، خبر داد و بیان کرد: اخذ مجوز احداث مرکز رشد فناوری در سرخه از دیگر اقداماتی است که در این شهرستان صورت می‌گیرد.

گلرو از اختصاص ۱۲ میلیارد ریال بودجه در اختیار نماینده برای اجرای پروژه‌های عمرانی روستاهای سرخه، نیز خبر داد و گفت: پیگیری پروژه‌های در دست اقدام در بخش‌های عمرانی شهرستان سرخه به خصوص زیرساخت‌های روستایی در اولویت است.

وی با بیان اینکه وجود معادن در دست بهره برداری در سرخه از جمله ظرفیت‌های خوب اقتصادی در این شهرستان مستعد محسوب می‌شود، گفت سهم عادلانه شهرستان سرخه از درآمد معدن داران باید دیده شود.

استاندار سیستان و بلوچستان مطرح کرد؛

اقتصاد دانش بنیان موتور محرک توسعه استان

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه جوانان مبتکر قهرمانان سیستان و بلوچستان هستند، گفت: لوازم بلااستفاده دستگاه های اجرایی باید در اختیار شرکت های دانش بنیان قرار بگیرد.

حسین مدرس خیابانی اظهار داشت: طبق تأکیدات رهبر معظم انقلاب و همینطور دستور ریاست محترم جمهور همه مدیران استان سیستان و بلوچستان باید حلقه مشاور از جوانان نخبه و دانشجویان داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه جوانان مبتکر قهرمانان سیستان و بلوچستان هستند، افزود: جوانان مستعد و نخبه این استان می‌توانند با تلاش خود زمینه‌ساز پر کردن شکاف تاریخی در خصوص محرومیت‌های آشکار و عاملی برای بالفعل کردن ظرفیت‌های مغفول آن باشند.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه این استان جوان‌ترین استان کشور است، ادامه داد: باید با برنامه ریزی، کار، تلاش و همت مجاهدانه این استعداد و ظرفیت را به یک فرصت بی نظیر تبدیل کرد.

وی با اشاره به اینکه در اقتصاد دانش بنیان تولید، توزیع و استفاده از دانش، منبع اصلی رشد و ایجاد ثروت است، گفت: از همین رو بارها و در جلسات مختلف به مدیران استان سیستان و بلوچستان تاکید شده که لوازم بلااستفاده دستگاه‌های اجرایی باید در اختیار شرکت‌های دانش بنیان قرار بگیرد.

مدرس خیابانی با تاکید بر اینکه موتور محرک اقتصاد دانش بنیان شرکت‌های دانش بنیان هستند، تصریح کرد: در حال حاضر یکی از نقاط ضعف اقتصاد استان سیستان و بلوچستان پایین بودن میزان خلاقیت و نوآوری و ضعف فناوری بنگاه‌های اقتصادی است که باید اصلاح شود.