پاساژها مهمترین مراکز آسیب پذیر
پاساژها مهمترین مراکز آسیب پذیر

é گروه استان‌ها: فروریختن برج شماره ۲ متروپل در آبادان سبب شد تا موضوع ایمنی در ساختمان‌ها به تیتر یک رسانه‌ها تبدیل و در استان‌های مختلف این بحث بار دیگر داغ شود در البرز نیز این مساله مورد توجه قرار گرفت و لزوم ایمن سازی و تعیین تکلیف سازه‌های غیر استاندارد و غیر ایمن به […]

é گروه استان‌ها:
فروریختن برج شماره ۲ متروپل در آبادان سبب شد تا موضوع ایمنی در ساختمان‌ها به تیتر یک رسانه‌ها تبدیل و در استان‌های مختلف این بحث بار دیگر داغ شود در البرز نیز این مساله مورد توجه قرار گرفت و لزوم ایمن سازی و تعیین تکلیف سازه‌های غیر استاندارد و غیر ایمن به مطالبه مردم تبدیل شد.

شناسایی ۳۷۰۰ سازه با نقص ایمنی در کرج
رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در این باره اظهار کرد: تا پایان سال گذشته ۳ هزار و ۷۰۰ دستگاه سازه شامل مسکونی، تجاری و انباری با نقص ایمنی آتش‌نشانی در کرج شناسایی شد. از این تعداد در یک هزار و ۵۵۵ سازها اصلاً موارد ایمنی رعایت نشده است.
محمد جمشیدی بیان کرد: برای مالکان ۲ هزار و ۱۴۵ دستگاه دستورالعمل ایمنی صادر شده و مالکان یک هزار و ۵۵۵ دستگاه نیز اخطار ایمنی دریافت کرده‌اند.
رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج گفت: تجهیز ساختمان‌ها به سیستم اعلام و اطفای حریق از جمله مواردی است که سازندگان باید رعایت کنند.

é نقشه مصوب در اکثر سازه‌ها اجرا نمی‌شود
محسن خیری، رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان البرز در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: وظیفه مهندس ناظر در ساختمان این است که به محض اینکه تخلفی ایجاد شد به ویژه اگر تعللی در اجرای ساختمان ایجاد شد حتماً این امر را گزارش دهد. وی بیان کرد: این گزارش به شهرداری واصل می‌شود، اهرم بازدارنده نیز در اختیار شهرداری قرار دارد، شهرداری باید جلوی کار را بگیرد، سازمان نظام مهندسی ساختمان ابزار دیگری برای جلوگیری از تخلف ندارد و نقش کلیدی در این زمینه را شهرداری بر عهده دارد.
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان البرز تصریح کرد: در استان با مسأله‌ای به نام دونقشه‌ای بودن سازه‌ها مواجه هستیم، به صورتی که یک نقشه مصوب داریم و وقتی می‌خواهد به مجوز منتهی شود از آن استفاده می‌شود.
وی ادامه داد: به دلایل مختلف از جمله کم بودن سود، سازندگان و مالکان نقشه را تغییر می‌دهند که این اقدام واقعاً یک فاجعه است به صورتی که ۹۹ درصد ساختمان‌ها نقشه مصوب را اجرا نمی‌کنند.

é سازندگان بدون صلاحیت مشکل اصلی هستند
امین جواهری، مدیرکل امور شهرسازی شهرداری کرج نیز در واکنش به صحبت‌های رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان البرز اظهار کرد: بعد از اینکه شهرداری پروانه را صادر می‌کند یک وظیفه کلی بر عهده مهندسان ناظر آن ساختمان است که وظیفه دارد نقشه‌ای را که توسط مرجع صدور پروانه و طراح مورد تأیید قرار گرفته است در اجرا نظارت کنند.
وی بیان کرد: با اینکه مغایرت با پروانه را داریم اما بحث استحکام بنا نیز وجود دارد که ابن موارد باید مورد رسیدگی دقیق قرار گیرد.
مدیرکل امور شهرسازی شهرداری کرج در مورد ساخت سازها توسط افراد غیر متخصص خاطرنشان کرد: صاحب سرمایه کارفرما است و نمی‌تواند ساختمان را بسازد بلکه این بنا باید توسط سازنده ذی‌صلاح دارای پروانه اشتغال از راه و شهرسازی ساخته شود یعنی اینکه این صلاحیت را قانون به وی داده است.

کارگروه شناسایی بناهای ناایمن در البرز تشکیل می‌شود
مجتبی عبداللهی، استاندار البرز در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: حادثه تأسف‌بار متروپل تلنگری به مسئولان بود تا برای پیشگیری از بروز چنین حوادثی اقدام عاجل کنند.
وی بیان کرد: در این راستا سازمان نظام مهندسی و شهرداری‌های استان باید از انفعال در زمینه ساخت و سازها خارج شوند و اقدامات نظارتی خود را صدچندان کنند تا شاهد بروز اتفاقات ناگوار نباشیم.
استاندار البرز تصریح کرد: به دنبال تشکیل کارگروهی هستیم تا بناهای ناایمن مسکونی، اداری و سالن‌های پرجمعیت استان را شناسایی کنند.
وی متذکر شد: همچنین از این به بعد هیچ شهرداری حق این را ندارد که پروژه‌ای را برخلاف نقشه تأییدشده نظام مهندسی اجرایی کنند.

é لیست ساختمان‌های ناایمن البرز اعلام شود
حسین فاضلی هریکندی، رئیس کل دادگستری البرز در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: فروریختن متروپل نشان داد در صورتی که رصد منظم ساخت و سازها و بررسی مستمر ایمنی در صورت کار قرار بگیرد قطعاً بسیاری از این حوادث صورت نخواهد گرفت.
وی بیان کرد: دادگستری کل استان البرز نیز در راستای مأموریت محول شده از سوی قوه قضائیه درخواست اعلام لیست تمامی ابنیه غیر ایمن در استان را کرده است، همچنین زمان نظارت و پیگیری استانداری برای ایمن‌سازی و رفع خطر از ابنیه را کرده‌ایم.
رئیس کل دادگستری البرز تصریح کرد: دادن تذکرات قانونی، پیگیری و اعمال نظارت قانونی لازم از سوی استانداری برای رفع خطر از تمامی ساختمان‌های ناایمن و اعلام آن به سازمان‌های ذی‌ربط برای ایمن‌سازی از دیگر موارد مکاتبه دادگستری با استانداری بود.
وی متذکر شد: این آمادگی را داریم تا با استفاده از ظرفیت اداره کل بازرسی البرز اقدامات پیشگیرانه را انجام دهیم.

é ساختمان‌های ناایمن در کرج برای ایمن‌سازی تخلیه و پلمب می‌شود
غفور قاسم‌پور، فرماندار کرج نیز با بیان اینکه پاساژهای قدیمی این شهر مستعد حوادث بروز غیرمترقبه هستند، اظهار کرد: پاساژها از مراکز شهری به شمار می‌روند که به خاطر نوع فعالیتشان پذیرایی جمعیت زیادی هستند، بنابراین به دلیل گذشت سال‌های زیاد از ساخت برخی از آنها پیش‌بینی ایمن‌سازی پیش از بروز حوادث غیرمترقبه به امری ضروری تبدیل شده است.
وی بیان کرد: از شهرداران شهرهای اقماری شهرستان کرج می‌خواهم که بر ضوابط و اصول فنی و مهندسی در سازه‌ها نظارت جدی داشته باشند.
فرماندار کرج ادامه داد: همچنین با شناسایی ساختمان‌های ناایمن، اخطارها و هشدارهای لازم را نسبت به اصلاح و ایمن‌سازی ساختمان‌ها و اماکن تحت حوزه استحفاظی صادر شود.
وی با اشاره به ضرورت شناسایی ساختمان‌های ناایمن شهر کرج متذکر شد: اگر به هر عنوان ساختمانی در این کلانشهر امکان ایمن‌سازی نداشت باید تخلیه و پلمب شود.
حادثه متروپل آبادان نماد رعایت نشدن ایمنی در ساختمان است اما نباید دیگر شاهد چنین حوادثی باشیم و این مسئولیت پذیری مسئولان و قانونمندی شهروندان را می‌طلبد.

 

 

استاندار البرز:
مردم به ضرورت تزریق دوز سوم و چهارم واکسن کرونا آگاه شوند

استاندار البرز گفت: ضرورت دارد که اطلاع رسانی گسترده‌ای در خصوص لزوم تزریق دوزهای سوم و چهارم واکسن کرونا صورت گیرد.

مجتبی عبداللهی در جلسه قرارگاه اجتماعی استان البرز که در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد، ضمن تسلیت سالروز شهادت امام محمد باقر (ع) با اشاره به گزارش دانشگاه علوم پزشکی استان اظهار کرد: ضرورت دارد که اطلاع رسانی گسترده‌ای در خصوص لزوم تزریق دوزهای سوم و چهارم واکسن کرونا صورت گیرد. وی ادامه داد: مراجعات به مراکز درمانی با گلایه از علائم کرونا، افزایش یافته بنابراین مردم باید در راستای رعایت دستورالعمل‌های مقابله با این بیماری اهتمام داشته باشند.
عبداللهی با بیان اینکه اهداف بزرگی در این قرارگاه دنبال می‌شود، تصریح کرد: با توجه به گزارش‌های ارائه شده و برنامه‌هایی که اجرا شده و در دستور کار قرار دارد، بر این باور هستم که ظرف یک سال آینده شاهد تحولات شگرفی در مناطق هدف باشیم. استاندار البرز افزود: همچنان تاکید دارم که باید موضوعات اجتماعی را به صورت بنیادی شناسایی و حل کرد بنابراین مسئولان کمیته‌های ذیل این قرارگاه باید در این زمینه فعالیت ویژه ای داشته باشند.
وی گفت: نیروهای اجتماعی استان به خصوص در فرمانداری‌ها باید دوره‌های نوین آموزشی را بگذرانند و با اهداف این قرارگاه نهایت همراهی را داشته باشند.

é مراکز ویژه مشاوره باید در تمامی شهرستان‌های البرز راه اندازی شوند
عبداللهی افزود: مراکز ویژه مشاوره باید در تمامی شهرستان‌های استان راه اندازی شوند، چراکه مرکزی مانند سراج در مناطق کمتر برخوردار عملکرد و برنامه‌های قابل قبولی دارند.
وی گفت: در خصوص استقرار اعضای حوزه علمیه و طلاب در دبیرستان‌های دخترانه و پسرانه استان باید طرح و برنامه دقیقی ارائه شود به این دلیل که نوجوانان می‌توانند از موضوعات دینی و احکام آگاه شوند.
استاندار البرز افزود: حضور مشاوری مجرب در دبیرستان‌ها به ویژه در مدارس دخترانه باید پیش بینی شود و عملکرد مشاوران مدارس مورد نظارت و ارزیابی قرار گیرد.

é خانواده‌های زندانیان مهمترین جامعه هدف قرارگاه اجتماعی
وی تصریح کرد: خانواده‌های زندانیان مهمترین جامعه هدف ما در قرارگاه اجتماعی محسوب می‌شوند از این رو باید شناسایی شوند و وضعیت آنها مورد بررسی قرار گیرد.
عبداللهی خاطرنشان کرد: خانواده‌های نیازمند و آسیب دیده باید به مدیران محله‌ها و کمیته‌های قرارگاه هدایت شوند تا برای ساماندهی آنها اقدام شود. وی متذکر شد: با توجه به تفاهم نامه‌ای که اخیراً با بنیاد علوی داشته ایم، می‌توانیم از این ظرفیت نیز بهره برداری بسیاری داشته باشیم.

 

 

 

بازدید نماینده مردم کرمانشاه از شرکت توزیع نیروی برق استان

éکرمانشاه – الهه فرهادی
دکتر محمد رشیدی؛ منتخب مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی با حضور در ستاد شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه از نحوه خدمات رسانی به مشترکین برق استان کرمانشاه و فعالیت‌های این شرکت بازدید کرد.

در این جلسه که با حضور کلیه معاونان و مدیران برگزار شد، مهندس مرادی مدیرعامل این شرکت با اشاره به بررسی شاخص‌های عملکردی شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه، وصول مطالبات و تلفات انرژی برق در شهرستان‌های مختلف استان را مورد بررسی قرار داد.
مهندس مرادی با بیان اینکه بیش از ۸۱۵ هزار مشترک برق در استان کرمانشاه وجود دارد، اظهار کرد: خوشبختانه تمامی شهرهای استان داری برق مطمئن و پایدار هستند و بیش از ۹۹ درصد روستاهای استان نیز برقدار هستند. همچنین ۲۲۱ روستا از محل اعتبارات عوارض برق اصلاح و بهینه سازی شده‌اند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه با اشاره به اینکه بیش از ۸۰ درصد مشترکین ما مشترکین خانگی هستند، تصریح کرد: خوشبختانه با مدیریت پیک بار در تعرفه‌های اداری، کشاورزی، صنعتی و همکاری مردم و رسانه‌ها، تاکنون هیچگونه اعمال مدیریت بار با برنامه درخصوص مشترکین خانگی اعمال نشده است.
وی در خصوص اقدامات انجام شده در راستای مدیریت بار برق در استان، تشریح کرد: یک در میان کردن چراغ‌های معابر داخل شهر، خاموش کردن معابر بین شهری (اداره راه)، اجرای برنامه‌های تبلیغاتی مدیریت مصرف از طریق رسانه و جراید از جمله اقدامات این شرکت جهت مدیریت پیک بار بوده است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان کرمانشاه با اشاره به مکاتبه با ادارات کل استان جهت صرفه جویی در مصرف برق و به مدار آورن دیزل ژنراتورها، افزود: همکاری مشترکین صنعتی و کشاورزی، تغییر ساعت شروع و خاتمه کار ادارت و پایش مصرف مشترکین ازجمله دیگر اقدامات این شرکت درخصوص مدیریت بار شبکه برق بوده است.
در ادامه، دکتر محمد رشیدی منتخب مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی با ابراز رضایت از عملکرد وزارت نیرو و شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه، در تابستان سال جاری گفت: عملکرد مناسب مدیران و کارکنان در صنعت برق کشور موجب عدم اعمال خاموشی به خصوص در مشترکین خانگی و در نهایت باعث رضایتمندی مردمی شده است. عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در حوزه مدیریت مصرف انرژی باید آگاه سازی و فعالیت‌های فرهنگی مورد توجه قرار بگیرد، افزود: باتوجه به اینکه آب و برق جز نیازهای اولیه مردم است، وزارت نیرو در خط مقدم قرار دارد و باتوجه به فشارهای اقتصادی و تحریمی، وزارت نیرو خوب توانسته نیازهای مردم ازجمله آب و برق را تامین کند و این مهم جز با سخت کوشی پرسنل وزارت نیرو بخصوص مدیران و کارکنان شرکت توزیع برق استان کرمانشاه میسر نمی شد.
نماینده مردم کرمانشاه ضمن شنیدن چالش‌ها و پیشنهادات مدیران شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه بر همکاری و تعامل دوطرف برای حل چالش‌های پیش روی صنعت برق و بخصوص برق کرمانشاه تاکید کرد و گفت: استان کرمانشاه به عنوان منطقه مرزی کشور باید مورد توجه خاص قرار بگیرد.
وی در پایان این جلسه، با اشاره بر وصول مطالبات به موقع از سوی شرکت توزیع برق استان کرمانشاه بر اصلاح شبکه برق و مدیریت پیک بار تاکید کرد.
در ادامه، دکتر محمد رشیدی منتخب مردم کرمانشاه به همراه مدیرعامل و مدیران شرکت توزیع برق استان کرمانشاه از مرکز حوادث و اتفاقات برق(۱۲۱) و امور دیسپاچینگ به عنوان مرکز کنترل ولتاژ و بار شبکه و نظارت بر خاموشی‌ها بازدید کردند.

 

 

استاندار آذربایجان‌غربی:
وعده بدون نتیجه به مردم آذربایجان غربی نمی دهیم
استاندار آذربایجان غربی گفت: در سفرهای شهرستانی، وعده بدون نتیجه به مردم نمی دهیم و یک تیم کاری، پیگیر به نتیجه رسیدن اقدامات در راستای وعده های داده شده در این سفرهاست.
محمدصادق معتمدیان در جمع مردم روستاهای یاریم‌قیه از توابع بخش بازرگان شهرستان ماکو، حضور خدمتگزاران مردم در روستاها، شهرها و بخش‌ها را نشان دهنده عزم جدی دولت برای حل مسائل و مشکلات مناطق مرزی و عقب افتاده دانست و افزود: امروز با همه ظرفیت مدیریتی آذربایجان غربی در شهرستان ماکو هستیم تا در خدمت مردم باشیم و برای بهبود شرایط زندگی آنان کمک کنیم که البته در این سفر نیز نظیر سفرهای پیشین، دنبال وعده‌ای نیستیم که عملی نشود.
وی با یادآوری شرایط اقتصادی کشور از جمله تحریم‌ها و فشارهای مالی، خاطرنشان کرد: مشکلات جدی هستند ولی ما نیز مصمم هستیم تا برای بهبود شرایط همه توان خود را به کار گیریم و در راستای رفع محرومیت از مناطق محروم و کمتر برخوردار بسیار جدی بوده و در صدد هستیم شرایط مناطقی را که به هر دلیلی زیرساخت‌ها در آنها فراهم نشده، بهبود بخشیم.
استاندار آذربایجان غربی همچنین با تاکید بر اینکه با یک سفر، همه مشکلات حل نمی‌شود، افزود: مسئولان آذربایجان غربی، نمایندگان و مدیران بخش‌های مختلف در تلاش هستند تا زمینه رضایت مردم را فراهم کنند و مردم بدانند که بهترین لحظات ما زمان خدمت به مردم بوده و بدترین لحظات ما هم مشاهده ناامیدی مردم از بهبود مشکلات است.
معتمدیان با تاکید بر رفع مشکل آب شرب مردم روستاهای یاریم قیه علیا، سفلی و وسطی، تصریح کرد: افتتاح طرح در پایان چهار ماه، مطالبه جدی مدیریت استان است.

استاندار ایلام:
۶۲ میلیارد تومان اعتبار بین دهیاری‌های ایلام توزیع شد
استاندار ایلام گفت: در سال جاری ۶۲ میلیارد تومان اعتبار بین دهیاری های ایلام توزیع شده است.
حسن بهرام نیا در همایش روز دهیار، نگاه دولت سیزدهم را به روستاهای کمتر توسعه یافته عنوان کرد و گفت: در سال جدید اجرای طرح هادی روستایی در ۲۲۰ روستا با اعتباری افزون بر ۱۷۰ میلیارد تومان هزینه شده است که این میزان برابر با اعتبارات ۱۶ سال گذشته است.
وی با عنوان این مهم که سمت و سوی مصوبات استان نیز متوجه روستاها است، بیا کرد: ۵۰۷ میلیارد تومان برای آبرسانی به ۱۲۸ روستاها هزینه می‌شود که با رایزنی‌های انجام شده ۵۰ میلیارد تومان افرایش یافت وتعداد روستاها نیز افزایش می‌یابد.
استاندار ایلام با اشاره به اینکه در قالب ماده ۳۸ حدود ۶۲ میلیارد تومان بین کل دهیاران تقسیم شده است، اضافه کرد: طی سال جاری نیز مجوز ۴۰ دهیاری جدید در استان ایلام اخذ شده است.
وی از معکوس شدن روند مهاجرت روستائیان خبر داد و گفت: با اقدامات انجام شده در حوزه روستایی ۶ روستا در استان مهاجرت معکوس داشته‌اند و تلاش می‌کنیم این روند در باقی روستاها صورت پذیرد.

مدیرعامل آب و فاضلاب ایلام:
مصرف آب در ایلام ۲ برابر میانگین کشوری است
مدیرعامل آب و فاضلاب ایلام گفت: در حال حاضر مصرف آب در ایلام ۲ برابر میانگین کشوری است.
پرویز ناصری اظهار کرد: ۵۱ درصد مشترکین بیش از دو برابر نیاز خود آب مصرف می‌کنند که این زنگ خطری برای دامن زدن به تنش آبی در استان است.
وی افزود: برای مقابله با قطعی آب و کم آبی استان ضروری است شهروندان در مصرف آب صرفه جویی کنند.
ناصری اضافه کرد: این روزها پروژه‌های جهاد آبرسانی به روستاهای محروم استان ایلام برای رفع مشکلات تامین آب روستاها آغاز شده است.
مدیر شرکت عامل آب و فاضلاب استان ایلام ادامه داد: تاکنون ۱۰ مجتمع پروژه‌های آبرسانی در استان آغاز شده و بیش از ۱۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وضعیت آبی استان ایلام نسبت به سال گذشته ۴۲ درصد و نسبت به بلند مدت ۴۶ درصد کاهش بارش داشته است.

معاون استاندار آذربایجان شرقی:
دستگاه‌های دولتی باید الگوی مصرف برق را رعایت کنند
معاون اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه در ایام اوج مصرف برق قرار گرفته‌ایم، از شرکت‌های برق خواست تا موضوع رعایت الگوی مصرف برق در دستگاه‌های دولتی را پیگیری کنند.
محمد کلامی در جلسه مدیریت برق صنایع استان آذربایجان شرقی، اظهار داشت: همراهی همه اقشار جامعه و دستگاه‌های اجرایی، لازمه عبور از چالش مصرف برق در پیک دوم فصل تابستان است. وی خاطرنشان کرد: امسال علاوه بر اقدامات مدیریتی منطبق بر دستورالعمل‌ها، توجه جدی به فرهنگ‌سازی و تبیین ابعاد و اهمیت مدیریت مصرف برق و الگوسازی برای گروه‌های مختلف جامعه مد نظر است. کلامی گفت: امسال با تعامل نسبتاً خوب دستگاه‌های اجرایی و همراهی مناسب مشترکان بخش‌های مختلف، شاهد اجرای سیاست‌های ابلاغی مدیریت مصرف از سوی وزارت نیرو در استان و کاهش حداکثری تبعات و عوارض افزایش مصرف برق در ایام گرم سال هستیم.
وی با تاکید بر اینکه در سال جاری نسبت به سال‌های قبل آسیب بسیار کمتری از بابت کمبود برق به صنایع استان وارد شده، افزود: در مقایسه با سایر استان‌ها در وضعیت بسیار بهتری قرار داریم.
کلامی همچنین وحدت و هماهنگی سه مجموعه برق استان را از نقاط قوت مدیریت مصرف برق در استان دانست و بر مدیریت مصرف برق در مجموعه‌های حساس از جمله بیمارستان‌ها، ایستگاه‌های پمپاژ آب، شبکه مخابرات و سایر مراکز حساس تاکید کرد.