اجلاس بین المللی «پیرغلامان و خادمان حسینی» در کرمانشاه آغاز به‌کار کرد
اجلاس بین المللی «پیرغلامان و خادمان حسینی» در کرمانشاه آغاز به‌کار کرد

کرمانشاه – الهه فرهادی آیین افتتاحیه اجلاس بین المللی تجلیل از پیرغلامان و خادمان حسینی، با حضور ۳۰۰ مهمان داخلی و خارجی از سراسر کشور و ۱۵ کشور خارجی، عصر اول شهریور به میزبانی کرمانشاه در کاروانسرای عباسی بیستون آغاز به کار کرد. افشین امیری؛ دبیر استانی نوزدهمین اجلاس تجلیل از پیرغلامان و خادمان حسینی […]

کرمانشاه – الهه فرهادی

آیین افتتاحیه اجلاس بین المللی تجلیل از پیرغلامان و خادمان حسینی، با حضور ۳۰۰ مهمان داخلی و خارجی از سراسر کشور و ۱۵ کشور خارجی، عصر اول شهریور به میزبانی کرمانشاه در کاروانسرای عباسی بیستون آغاز به کار کرد.

افشین امیری؛ دبیر استانی نوزدهمین اجلاس تجلیل از پیرغلامان و خادمان حسینی در آیین افتتاحیه این اجلاس با اشاره به تشکیل یازده کمیته برای برپایی این اجلاس گفت: خوشبختانه با همکاری تمامی مسئولین و دستگاه‌های استان در کوتاهترین زمان ممکن مقدمات برگزاری این اجلاس در استان فراهم شد.
امیری گفت: کرمانشاه امروز به همت رئیس سازمان صدا و سیما و حمایت‌های بی دریغ نماینده ولی فقیه در استان و آیت الله عراقی نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری و با تلاش‌های استاندار کرمانشاه میزبان برگزاری این اجلاس است.
امیری گفت: کرمانشاه دروازه کربلا است و از گذشته میزبان زوار امام حسین (ع) بوده و امروز هم افتخار دارد میزبان آیین تجلیل از پیرغلامان و خادمان حسینی باشد.
وی با تاکید بر لزوم ترویج نهضت عاشورایی و نهضت امام حسین(ع) گفت: یکی از اقشار اثرگذار در این زمینه مداحان اهل بیت(ع) هستند و قطعا تجلیل از آنها را برخود واجب میدانیم و امروز با افتخار در خدمت این بزرگواران در استان کرمانشاه هستیم.
وی افزود: در این اجلاس محفل شعری نیز در راستای برنامه‌های این اجلاس در تکیه
معاون الملک برگزار می‌شود.
دبیر استانی نوزدهمین اجلاس تجلیل از پیرغلامان و خادمان حسینی گفت: برگزاری روضه‌های خانگی درسراسر استان و نیز برگزاری مراسم عزاداری در مساجد و تکایا و حسینیه‌های سطح استان از شاخص‌ترین برنامه‌های این اجلاس در کرمانشاه است.
امیری اضافه کرد: تجلیل از مداحان وپیرغلامان ملی و بین المللی هم بخش دیگری از برنامه‌های این اجلاس در استان است.
وی تصریح کرد: در این اجلاس همچنین از کتاب پنج جلدی «تقویم آیین ماه‌های قمری» رونمایی می‌شود و تجلیل از شاعران اهل بیت(ع) و انقلاب، تجلیل از مفاخر ادبیات آیینی استان و تجلیل از خانواده مداحان مرحوم از دیگر برنامه‌های این اجلاس در استان است.
در ادامه استاندار کرمانشاه با اشاره به رسالت سنگین مداحان و پیرغلامان حسینی گفت: مداحان باید عاشورای امروز و شمر زمانه را به مردم و جوانان معرفی کنند.
بهمن امیری مقدم با اشاره به حضور ۳۰۰ مهمان داخلی و خارجی؛ با تقدیر از تمام پیرغلامان و خادمان حسینی، به مسئولیت سنگین این قشر از جامعه اشاره کرد و افزود: مداحان و پیرغلامان باید ضمن بیان وقایع عاشورای سال ۶۱ هجری قمری، عاشورای امروز را برای مردم و جوانان تبیین کنند.امیری مقدم گفت: همه روزها عاشورا و همه جا کربلاست و مداحان باید زمان شناسی و دشمن شناسی را به جوانان یاد دهند.
استاندار کرمانشاه اظهارداشت: آمریکا و رژیم صهیونیستی شمر زمانه ما هستند و باید چهره پلید آنها بر همگان آشکار شود.
امیری مقدم گفت: شمر و حرمله امروز داعش است که با پشتوانه استکبار جهانی در حال قتل عام مسلمانان است.
استاندار کرمانشاه تاکید کرد: مداحان امام شناسی را هم باید در دستور کار قرار دهند تا مردم نسبت به حقایق آگاه شوند، چرا که تاریخ مکررا در حال تکرار است.
امیری مقدم گفت: بطور مثال در همین زمانه برخی تا دیروز در صف اول انقلاب بودند اما امروز در مقابل ارزش‌های انقلابی و اسلامی و در کنار دشمنان ملت ایستاده و موضع گیری می‌کنند.
وی افزود: این وظیفه مداحان و شاعران حسینی است که مردم و جوانان را با عاشورای زمان خود آشنا کنند.
استاندار کرمانشاه گفت: امروز همه رسالت‌های مختلفی دارند، برخی رسالت «حسینی» دارند و برخی «زینبی» و هرکس باید به رسالت خود آگاه شده و بدان عمل کند.
استاندار کرمانشاه رسالت اصلی همه را «جهاد تبیین» عنوان کرد و افزود: امروز رهبر انقلاب «جهاد تبیین» را واجب عینی عنوان کرده که بر همگان واجب است و هیچ شک و شبهه‌ای در آن نیست.
امیری مقدم در ادامه با اشاره به برپایی مقدمات برگزاری نوزدهمین اجلاس تجلیل از پیرغلامان و خادمان حسینی در کوتاهترین زمان ممکن گفت: حدود دو ماه و نیم است که پرچم اجلاس تحویل استان شده، اما در همین مدت کوتاه توانسته‌ایم تمام مقدمات آن را فراهم کنیم.
استاندار کرمانشاه گفت: همه به عشق امام حسین (ع) پای کار آمده و در مدتی کوتاه استان را برای میزبانی از پیرغلامان و خادمان حسینی مهیا کرده‌اند.
وی به بازگشایی مرز خسروی هم اشاره کرد و افزود: تمام مقدمات در استان و نیز در مرز خسروی برای میزبانی زوار اربعین فراهم شده و امیدواریم امسال با حضور زوار حسینی، کرمانشاهیان بتوانند همانند گذشته میزبان شایسته زوار باشند.
گفتنی است؛ اختتامیه این اجلاس هم روز پنجشنبه (سوم شهریور) در مسجد عمادالدوله کرمانشاه برگزار می‌شود.

 

 

استاندار همدان:
مجوز سهمیه بندی آب همدان صادر نشده بود

استاندار همدان گفت: اگر می‌خواستیم آب را پیشتر سهمیه‌بندی کنیم، باید مقامات عالیه کشوری و وزارت نیرو موافقت می‌کردند در صورتی که مجوز این اقدام را ندادند.
علیرضا قاسمی فرزاد در جلسه مدیریت بحران آب استان همدان گفت: قرار بود طبق برنامه‌ریزی، پروژه انتقال آب به شهر همدان، پایان مردادماه تکمیل شود، اما در طول ۱۷ سال گذشته فقط ۴۰ درصد از این پروژه انجام شده بود، این در حالی است که در طول ۴ ماه گذشته، عمده کارها انجام شده است.
وی ادامه داد: تأخیری که در این پروژه صورت گرفت، بیشتر به خاطر تجهیزات بود. زیرا تجهیزات مورد نیاز این پروژه، در کشور تنها توسط یک شرکت تولید می‌شود.استاندار همدان خاطرنشان کرد: از طرفی نیز با توجه به بحران کم‌آبی در کشور و تقاضاهای بسیار بالای تجهیزات، تأمین همه این درخواست‌ها توسط شرکت، زمان‌بر شد. بنابراین در پروژه تأخیر صورت گرفت.به گزارش خبرگزاری مهر، قاسمی فرزاد تصریح کرد: دلیل حضور وزیر نیرو به استان به منظور بازدید از طرح‌آبرسانی آب به شهر همدان نیز همین مساله آماده نشدن تجهیزات بود که عامل تأخیر در پروژه عنوان و دستور اکید داد تا این پروژه هرچه سریع‌تر تکمیل شود.
وی با بیان اینکه طبق پیش‌بینی‌های انجام شده، قرار بود سد اکباتان طبق میزان مصرف متوسط سال گذشته، تا پایان شهریور ماه سال جاری مصارف شهروندان را تأمین کند؛ اضافه کرد: به دلیل افزایش گرما و حضور مسافران در همدان و دلایل دیگر، میزان مصرف از ۱۸۰۰ لیتر در ثانیه به حدود ۲۲۰۰ لیتر تا ۲۳۰۰ لیتر بر ثانیه افزایش یافت.قاسمی فرزاد گفت: ما نمی‌توانیم آب را به روی مردم قطع کنیم، برخی از شهروندان پرسشی را مطرح کردند که چرا از همان ابتدا آب سهمیه‌بندی نشد تا این مشکل پیش نیاید، باید گفت اگر می‌خواستیم آب را سهمیه‌بندی کنیم، باید مقامات عالیه کشوری و وزارت نیرو موافقت می‌کردند در صورتی که مجوز این اقدام را ندادند.
استاندار همدان در ادامه افزود: از طرف دیگر، از نظر فنی و مهندسین متخصص، اگر سهمیه بندی یا قطعی آب تأثیر موثر و مناسبی داشته باشد، می‌بایست حداقل بین ۸ الی ۱۰ ساعت آب قطع شود.وی خاطرنشان کرد: برخی نیز بر این باور بودند که اگر روزانه ۲ الی ۳ ساعت آب را قطع می‌شد، این مشکل پیش نمی‌آمد. در صورتی که این اقدام، مؤثر نیست و جز ایجاد مشکلات روحی و روانی برای شهروندان، هیچ اثر بخشی در کاهش مصرف و یا ذخیره آب نداشت.استاندار همدان ادامه داد: از اقداماتی که برای مدیریت بحران آب در نظر گرفته شد، این بود که به‌سرعت ورود و برخی از چاه‌های کشاورزی را با هماهنگی کشاورزان به شبکه آبرسانی پمپاژ و وصل کردیم.
قاسمی فرزاد با بیان اینکه از نظر فنی، امکان انتقال آب چاه‌های کشاورزان، به برخی از نقاط شهر وجود نداشت، اما با احداث خط ۱۵ کیلومتری، رینگ شهری تکمیل می‌شود و می‌توانیم به هر نقطه دیگری که خواستیم آب را انتقال دهیم؛ افزود: همان‌طور که وزیر نیرو تاکید داشت، در چند هفته آینده این اتصال انجام، و مشکل آب شرب نیز حل خواهد شد و طی توافقاتی که با کشاورزان کردیم، روز به روز میزان انتقال آب به شبکه آبرسانی همدان در حال افزایش است.
وی با بیان اینکه از مردم تقاضا می‌شود، الگو مصرف را رعایت و از استفاده بی‌رویه آب پرهیز کنند؛ گفت: صبوری و همکاری مردم شریف همدان در شرایط کم‌آبی، قابل تقدیر و تشکر است.
استاندار همدان ادامه داد: در مناطقی که قطعی آب بیشتر است، با تانکر به صورت مستمر آبرسانی انجام می‌شود و طی این چند روز، با افزایش تعداد تانکرها، امروز بالغ بر ۵۰ تانکر برای مناطق و محلات مختلف که قطعی آب داشتند، آبرسانی انجام می‌شود.
قاسمی فرزاد با بیان اینکه از طریق اداره صمت میزان قابل توجهی آب معدنی سفارش داده شده و در بازار توزیع می‌شود؛ افزود: شهروندان همدان می‌توانند، با شماره‌های اعلام شده توسط آبفا و تعزیرات، کسانی را که در این شرایط کم آبی مصرف بی رویه دارند، گزارش کنند.وی یادآور شد: با مساعدت و دستور رئیس جمعیت محترم هلال احمر کشور، یک میلیون بطری آب معدنی اختصاص یافت که در مناطق مختلف شهر همدان که آب کمتری دارند، توزیع می‌شود.استاندار همدان گفت: جمعیت هلال احمر نیز بالغ بر ۶ هزار ظروف پلاستیکی به صورت دبه‌های شیردار در اختیار هلال احمر استان قرار داد که فعلاً یک هزار عدد از آنها دریافت و پس از دریافت مابقی، با آب بهداشتی در مناطق مختلف به صورت رایگان توزیع خواهند شد اقدامات دیگری نیز در حال انجام است و امیدواریم با این مجموعه فعالیت‌ها و تکمیل پروژه بتوانیم به وضعیت ثابتی در حوزه آب همدان دست پیدا کنیم.

 

 

مدیرعامل برق منطقه‌ای مازندران و گلستان مطرح کرد؛
تولید ۲۵۶ مگاوات برق نیروگاه‌های کوچک مازندران و گلستان
مدیرعامل برق منطقه‌ای مازندران و گلستان با بیان اینکه تلاش داریم ۳۰ درصد پیک بار را از طریق نیروگاه‌های پراکنده و کوچک تامین کنیم، گفت: تاکنون ۲۵۶ مگاوات برق در این واحدها تولید شد.
کوروش موسوی تاکامی  در نشست با خبرنگاران با اشاره به راه اندازی بزرگترین ترانسفورماتور قدرت سه فاز ایران در بابل اظهار داشت: این ترانسفورماتور به دست متخصصان داخلی ساخته شد و از زنجان به بابل منتقل و نصب شده است.
وی با بیان اینکه پست شهدای مدافع حرم در مرکز استان نصب شد، گفت: همچنین پست کامل ۲۳۰- ۶۰ کیلوولت بهشهر نیز راه اندازی شد و این طرح توانست برق بهشهر، کردکوی تا آق قلا را تأمین کند.
وی با عنوان اینکه در ابتدای سال به مردم استان وعده دادیم، خاموشی را تجربه نکنند، افزود: خوشبختانه تاکنون خاموشی برق در استان نداشتیم و تلاش این است که ۳۰ درصد شبکه پیک بار گلستان و مازندران را با نصب تولیدهای پراکنده تأمین کنیم.
موسوی با اظهار اینکه بزرگترین تولیدکننده برق از واحدهای مقیاس کوچک هستیم، افزود: در سال جاری توانستیم ۲۵۶ مگاوات برق از نیروگاه‌های پراکنده و کوچک برق تولید کنیم و این درحالی که ظرفیت نیروگاه‌های نصب شده ما چهار هزار مگاوات بوده و امسال توانستیم پنج هزار مگاوات نیاز مصرف استان‌های مازندران و گلستان را تأمین کنیم.
مدیرعامل برق منطقه‌ای مازندران و گلستان یادآور شد: ما نیاز به مدیریت بار و تعریف الگوهای مصرف و تقویت شرکت‌های دانش بنیان داریم و باید شرکت‌های دانش بنیان اشتغال آفرین باشند و این شرکت‌ها در حوزه ساخت تجهیزات و بومی سازی ورود کنند.
وی یادآور شد: همچنین با ارائه الگوی مصرف بهره‌وری را افزایش دهیم و اکنون الگوی مصرف ۴۰۰ کیلووات ساعت و برای مشترکان خانگی ۵۷۵ کیلووات است و با رعایت الگوی مصرف می‌توان بهره وری را افزایش داد.
وی با اشاره به افتتاح ۱۲ پروژه کلیدی هفته دولت در استان مازندران میزان سرمایه گذاری این طرح‌ها را در استان هزار میلیارد تومان ذکر کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان مطرح کرد؛
تزریق ۵ میلیون دُز واکسن کرونا در گیلان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به شرایط سخت این استان در ابتدای شیوع ویروس کرونا گفت: با همکاری سپاه و گروه‌های جهادی ۵ میلیون دُز واکسن کرونا در گیلان تزریق شده است.ارسلان سالاری در همایش گرامیداشت روز پزشک در سالن اجتماعات الزهرا (س)رشت اظهار کرد: ایران در بخش پزشک پروری به خودکفایی رسیده است.وی با اشاره به نقش پزشکان در ایجاد آرامش روانی و امید به زندگی در جامعه افزود: کشور در حوزه درمان و سلامت حرف‌های زیادی برای گفتن دارد و استمرار این روند می‌تواند گشایش‌هایی زیاد ایجاد کند.رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به شرایط سخت کرونایی در گیلان به تشریح اقدامات و تلاش‌های جامعه پزشکی و جبهه درمان استان در این ایام پرداخت و بیان کرد: زمانی بیش از ۱۰۰ هزار بیمار کرونایی در بیمارستان‌های گیلان بستری بودند و شرایط بسیار حساس و بحرانی بود اما با تلاش کادر درمان، بسیجیان و گروه‌های جهادی از این مشکلات و شرایط بحرانی عبور کردیم.سالاری با اشاره به تزریق ۵ میلیون دُز واکسن کرونا در گیلان اضافه کرد: با کمک سپاه قدس، گروه‌های جهادی و جامعه پزشکی، گیلان در واکسیناسیون رتبه نخست کشور را کسب کرد.
وی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب مبنی بر اینکه در این بیانیه راهبردی به نیروی انسانی مستعد و کارآمد با زیربنای عمیق و اصیل ایمانی و دینی به عنوان مهم‌ترین ظرفیت امیدبخش کشور اشاره شده اضافه کرد: پزشکان قشری متعهد و فرهیخته هستند که در بحران‌ها مایه دلگرمی مردم بوده و قطعاً این قشر نخبه جامعه در ریل‌گذاری بیانیه گام دوم انقلاب نقش اساسی دارند.
سالاری ادامه داد: در دوران همه‌گیری ویروس کرونا جامعه پزشکی استان گیلان در کنار سایر نیروهای بهداشت و درمان، ایثار را مشق کردند و درصحنه‌های سخت و جانکاه، جانانه ایستادند.
وی روزهای سخت شیوع کرونا را تجلی واقعی مفهوم سوگند پزشکی برشمرد و افزود: فرشتگان سفیدپوش حوزه سلامت درحرکتی جهادی همانند دوران دفاع مقدس از آسایش خود و خانواده گذشتند و در خط مقدم نبرد نابرابر ایستادند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به تعاملات این دانشگاه با سازمان نظام پزشکی استان در دوران کرونا گفت: تهیه، تأمین و توزیع تجهیزت حفاظتی برای سازمان نظام پزشکی گیلان، کمک‌های انجمن پزشکان عمومی رشت با هماهنگی نظام پزشکی، تخصیص حدود ۲۰۰۰ دز واکسن آنفلوانزا به‌نظام پزشکی استان در سال ۱۳۹۹، دسترسی به بانک اطلاعاتی پزشکان نظام پزشکی توسط اداره نظارت درمان، ارجاع موارد شکایت از عملکرد پزشکان به‌نظام پزشکی و دریافت بازخورد از آنان و بسیاری دیگر از موارد اقدامات دانشگاه به جامعه پزشکان در نظام پزشکی بوده است.سالاری اضافه کرد: جذب ۱۱۴ عضو هیئت‌علمی جدید در سه فراخوان اخیر، افزایش تعداد پست‌های هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از ۴۳۰ به ۶۵۵ پست، اعضای هیئت‌علمی جذب‌شده در قالب تعهدات ۸۰ نفر، اعضای هیئت‌علمی جذب‌شده در قالب قرارداد ۷ نفر و تبدیل وضعیت ۵۳ نفر از اعضای هیئت‌علمی تنها چند مورد از این نوع اقدامات بوده است.
سالاری با اشاره به اقدامات دانشگاه علوم پزشکی گیلان در بخش پزشکان فول تایم بیان کرد: قبل از سال ۹۸ تعداد کل پزشکان فول تایم ۹۴ پزشک بود اما امروز به ۲۵۵ پزشک افزایش‌یافته است.
وی ادامه داد: پرداخت مطالبات پزشکان فول تایم ازجمله حق‌الزحمه مقیمی و پزشکان مشمول تا پایان سال گذشته تصویب و اعمال افزایش ۱۰ درصد پلکان اول پزشکان فول تایم از تیرماه سال گذشته، پیشنهاد افزایش مبلغ پرداخت ودیعه مسکن و اجاره‌بها در امسال و یا پرداخت کارانه پزشکان فول تایم تا پایان سال گذشته از دیگر اقدامات است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به بخشی از اقدامات تحولی، زیرساختی، بنیادی و توسعه‌ای نظام سلامت گیلان طی سه سال اخیر افزود: ساماندهی حوزه سلامت و برطرف کردن مشکلات موجود عزمی جهادی می‌خواهد و این مسیر پرفرازونشیب با سرعت و شتاب روزافزون ادامه دارد.