آیت‌الله محمدی لایینی: جهاد اقتصادی فوریت دارد
آیت‌الله محمدی لایینی: جهاد اقتصادی فوریت دارد

قائم‌مقام مدیرعامل در گروه کارخانجات فذا: اشتغال، تولید و ایجاد فضای کسب و کار ضرورت امروز است   گزارش اختصاصی جمله مجموعه تولیدی فولادین ذوب آمل با نام اختصاری «فذا» در شهرستان آمل، مجموعه‌های تولیدی بسیاری دارد اما یکی از کارهای مهم این مجموعه تولیدی و اقتصادی، پیوست‌های فرهنگی و برنامه‎های مناسبتی و مذهبی است […]

قائم‌مقام مدیرعامل در گروه کارخانجات فذا: اشتغال، تولید و ایجاد فضای کسب و کار ضرورت امروز است

 

گزارش اختصاصی جمله

مجموعه تولیدی فولادین ذوب آمل با نام اختصاری «فذا» در شهرستان آمل، مجموعه‌های تولیدی بسیاری دارد اما یکی از کارهای مهم این مجموعه تولیدی و اقتصادی، پیوست‌های فرهنگی و برنامه‎های مناسبتی و مذهبی است که سالانه به‌طور مستمر انجام می‌شود از برگزاری مسابقات قرآنی، تبلیغ و ترویج سبک زندگی اسلامی ایرانی و میزبانی اجلاس ائمه جمعه استان که روز گذشته در این مجموعه برگزار شد.

آیت‌الله محمدباقر لائینی نماینده محترم ولی فقیه در استان مازندران در حاشیه این مراسم و ضمن بازدیدی از شرکت «فولادین ذوب آمل» گفت: مقام معظم رهبری فرمودند جهاد فرهنگی اولویت دارد ولی جهاد اقتصادی فوریت دارد، از این جهت جهاد اقتصادی اهمیت زیادی دارد و باید مورد توجه همگان باشد.
محمدی لایینی با بیان این‌که به فرموده مقام معظم رهبری داروی اصلی مشکلات کشور تولید است، عنوان کرد: وجود مراکزی که در راستای تولید کار می‌کنند، باید مورد توجه و حمایت ویژه قرار بگیرد.
وی با اشاره به این نکته که هدف‌گذاری شرکت فولادین ذوب آمل تولید با کیفیت است و فعالیت‌های زیادی در این خصوص انجام داده است، گفت: از مدیران استانی انتظار داریم ضمن تقدیر و تشکر از این مراکز به حمایت ویژه از آنان بپردازند.
نماینده ولی فقیه در مازندران با تاکید بر این‌که در شرکت فولادین ذوب آمل فعالیت اقتصادی در کنار فعالیت فرهنگی انجام می‌شود، تصریح کرد: برخی مزایای تولید استفاده می‌کنند، اما به محض گرفتن تسهیلات فعالیتی در این زمینه ندارند، اما این قبیل تولیدکنندگان که در حوزه تولید باعث ایجاد رونق اقتصادی و اشتغال‌زایی می‌شوند باید مورد توجه قرار بگیرند زیرا با اشتغال‌زایی که ایجاد می‌کنند چرخ‌های تولید کشور را به حرکت در می‌آورند که این جای تقدیر دارد.
در ادامه این برنامه بازدید «حسام اردشیر» قائم‌مقام مدیرعامل در گروه کارخانجات فولادیم ذوب آمل نیز گفت: از آیت‌الله لایینی، معلمی و بزرگواران همراه قدردانی می‌کنم که افتخار دادند و به این مجموعه تولیدی آمدند.
وی در معرفی شرکت فولادین ذوب نیز گفت: این مجموعه در زمینه تولید قطعات ریخته‌گری، ماشین‌کاری و مونتاژ اکثر خودروهای سواری مشغول به فعالیت است و غیر از صنایع خودرو، برخی قطعات مربوط به لوازم خانگی و صنایع مس و سنگ‌شکن را در دستور کار دارد و نیاز شرکت‌های بسیاری را تولید می‌کند.
حسام اردشیر افزود: در این کارخانه ۷۰۰ نفر مشغول کار هستند و در مرکز فاز دو ما در شهرک صنعتی امامزاده عبدالله نیز ۴۰۰ نفر اشتغال دارند و ۲۰۰ نفر نیز در سایت‌های مختلف مشغول به‌کار هستند و در مجموع حق بیمه برای ۱۵۰۰ نفر ماهانه پرداخت می‌شود و اساساً از سال ۸۵ که شروع فعالیت ما بود تا امروز نذر اشتغال‌زایی داریم و تلاش کردیم سالانه افراد بیشتری را
در مجموعه‌های خود به کار ‌بگیریم.
حسام اردشیر سپس به آموزه‌های دینی اشاره کرد و گفت: بالاترین مرتبه علم، «معرفت نفس» است و بعد از آن «محبت» است و پس از آن «تبعیت» مهم است و از همه بالاتر «اطاعت» است و اگر همه این موارد را کنار هم بگذاریم به مفهومی به نام «ولایت» می‌رسیم.
حسام اردشیر با اشاره به مفهوم ولایت‌پذیری و ولایت فقیه گفت: رهبر معظم انقلاب به ما دستور دادند در حوزه اقتصاد و تولید هر کاری که از دست هر کسی بر می‌آید انجام دهند و ما هم به اندازه وسع خودکوشیدیم.
وی با اشاره به حضور نماینده ولی فقیه و افراد همراه افزود: امروز خرسندیم که پذیرای کسانی هستیم که ولایت فقیه آنان را منصوب کرد و ما نیز مفتخریم که در مسیر توصیه‌های رهبری قرار داریم و در حوزه تولید و اقتصاد حرکت می‌کنیم.
وی با اشاره به اهمیت تولید و اشتغال و تأکیدات رهبر معظم انقلاب گفت: این امور شدنی است اگر همه دست در دست هم بگذاریم و همت کنیم.
قائم‌مقام مجموعه تولیدی فذا در ادامه گفت: در شهر آمل سه هزار نفر ماهانه بیمه بیکاری دریافت می‌کنند در حقیقت بابت کاری که انجام نمی‌دهند دولت ماهانه ۵ میلیون تومان به آنان پول پرداخت می‌کند و اگر سه هزار را در ۵ میلیون ضرب کنیم به رقم ۱۵ میلیارد تومان می‌رسیم که رقم سنگینی است در شرایطی که در همین شهرک، کارخانه‌هایی هستند که با رقم یک یا دو میلیارد، می‌توانند مشکلات خود را حل کنند و به مدار تولید برگردند و چندین نفر را مشغول به کار کنند.
اردشیر ادامه داد: همین آب طالبی که امروز میل کردید توسط بانوانی تولید شد که سرپرست خانوار هستند اما محدودیت‌هایی دارند و همین محدودیت‌ها به آنان اجازه نمی‌دهد سر کار بروند و ما مواد لازم را در منزل به آنان تحویل می‌دهیم و آنان در منزل تولید می‌کنند و ما محصول نهایی را دمِ در منزل از آنان تحویل می‌گیریم و به دست مصرف‌کننده می‌رسانیم.
این فعال بخش خصوصی ادامه داد: من از همه شما بزرگواران می‌خواهم از ظرفیت تریبونی که دارید استفاده کنید و در زمینه اشتغال، تولید و ایجاد فضای کار مطالبه‌گری کنید.
وی درخصوص پیوست فرهنگی این مجموعه نیز توضیح داد: برنامه‌های مختلفی در خصوص برنامه‌های قرآنی، حمایت از ازدواج و فرزندآوری کارکنان مجموعه را اجرایی و عملیاتی کردیم.