کمک‌ها کافی نیست
کمک‌ها کافی نیست

در استان سمنان کسانی هستند که حامی برای روزهای سخت و شرایط دشوار این روزگار ندارند و چشم امیدشان به حمایت‌های بهزیستی است. سازمانی که می‌تواند با عملکرد خود نقش مهمی در زندگی ۲۷ هزار نفر از شهروند استان سمنان ایفا کند. مطالبات معلولان اما بسیار است تا جایی که پیام‌های بسیاری به خبرگزاری مهر […]

در استان سمنان کسانی هستند که حامی برای روزهای سخت و شرایط دشوار این روزگار ندارند و چشم امیدشان به حمایت‌های بهزیستی است. سازمانی که می‌تواند با عملکرد خود نقش مهمی در زندگی ۲۷ هزار نفر از شهروند استان سمنان ایفا کند. مطالبات معلولان اما بسیار است تا جایی که پیام‌های بسیاری به خبرگزاری مهر استان سمنان در زمینه مسکن و مستمری معلولان رسیده است.

رایگان شدن قبض آب، برق، گاز برای مددجویان بهزیستی تصمیمی بود که دولتمردان برای حمایت از مددجویان این سازمان گرفتند تا به مددجویان این نهاد حمایتی بتوانند اندک کمکی کنند، مددجویانی که گاهی از عهده مخارج زندگی ساده خود هم بر نمی‌آیند چرا که هزینه‌هایشان بسیار بالا است و چه کسی است که نداند امروز تهیه دارو و پروتز و کپسول اکسیژن و… چقدر دشوار است.

é کمک‌ها کافی نیست
افزون بر این خدمت، مبلغی با عنوان مستمری به افراد حمایت شده بهزیستی پرداخت می‌شود تا آنها بتوانند هزینه‌های خود را مدیریت کنند. در این خصوص یکی از شهروندان استان با انتقاد از اینکه مبلغ مستمری پرداخت شده برای هزینه‌های جاری زندگی کافی نیست به خبرنگار مهر، گفت: مادر من از مددجویان بهزیستی به شمار می‌رود که پرونده وی را به خیریه ارجاع دادند، خیریه نیز از مادرم هیچ حمایتی نکرد و بهزیستی هرماه ۴۰۰ هزار تومان واریز می‌کند، آیا کسی می‌تواند با این مبلغ زندگی کند؟ مددجوی دیگری که در بهزیستی پرونده دارد به رایگان نشدن قبوض خدماتی اشاره کرد و برای خبرگزاری مهر استان سمنان نوشت: اعلام کرده بودند که هزینه قبض‌های خدماتی را از ما نمی‌گیرند اما همه را پرداخت می‌کنیم و مشخص نیست که دقیقاً دایره شمول آنچه موضوعاتی را مرتبط می‌شود. خانم محمدی با بیان اینکه میزان مستمری‌ها بسیار پایین است تا جایی که اصلاً شأن خانواده‌های دارای معلول یا تحت پوشش بهزیستی رعایت نمی‌شود، بیان داشت: واقعاً مشکلات برای خانواده‌های دارای معلول و همچنین خانواده مددجویان بهزیستی بسیار دشوار شده است.

خرج‌ها زیاد است
قربان علی زاده پدر یک معلول استان سمنان نیز درباره مشکلات به خبرنگار مهر، می‌گوید: من یک سوال از مسئولان بهزیستی دارم و آن اینکه با ۵۰۰ هزار تومان پرداختی چطور یک کپسول اکسیژن، ۳۶۵ هزار تومان دارو و ۴۵۰ هزار تومان پوشک برای یک ماه مصرف بخرم؟ همین یک سوال را اگر توانستند پاسخ دهند من نه تنها رضایت می‌دهم همین مستمری مرا هم قطع کنند، بلکه حاضرم پایم را هم اصلاً در بهزیستی نگذارم. این اظهارنظرها نشان می‌دهد که وضعیت برای معلولان اصلاً خوب نیست به خصوص در ماه‌های اخیر که یک پروتز یا ویلچر ساده هم سه میلیون تومان هزینه دارد. هزینه داروها هم بالا رفته و دولت در تلاش است تا شرایط را ساماندهی کند.
é مستمری‌ها یکسان
مدیرکل بهزیستی استان سمنان در پاسخ به خواسته شهروندان تحت پوشش استان مبنی بر کافی نبودن میزان مستمری‌ها، به خبرنگار مهر می‌گوید: پرداخت مستمری در سطح کشور به طور یکسان انجام می‌شود. و اگر کمکی به صورت موردی پرداخت شده جزو این مستمری محسوب نمی‌شود. محمود منطقی درباره میزان پرداختی این سازمان به خانوارهای تحت پوشش، توضیح داد: مستمری بر اساس تعداد خانوار پرداخت می‌شود که بر این اساس برای خانواده‌های یک‌نفره ۴۲۰ هزار تومان، دونفره ۵۵۲ هزار تومان، سه‌نفره ۸۴۰ هزار تومان، چهارنفره یک میلیون و ۸۰ هزار تومان و پنج‌نفره و بیشتر یک میلیون و ۳۲۰ هزار تومان مستمری ماهانه پرداخت می‌شود. وی با اعلام اینکه افرادی که شامل حمایت بهزیستی می‌شوند نباید برای قبض‌های خدماتی مبلغی پرداخت کنند، افزود: مددجویان برای اینکه از معافیت پرداخت هزینه‌های خدماتی برخوردار شوند باید اطلاعات خود را در سامانه https://sam.behzisti.net بارگذاری کنند.

é ثبت نام اینترنتی
مدیرکل بهزیستی استان سمنان با بیان اینکه تاکنون ۱۷ هزار و۶۳۲ مددجو در این سامانه ثبت نام کرده‌اند، اظهار کرد: افراد متقاضی همچنین می‌توانند با مراجعه به مددکار خود در بهزیستی و یا با استفاده از اینترنت برای ثبت نام اقدام کنند تا از ماه بعد مشمول معافیت پرداخت قبض آب، برق، گاز شوند. به گفته مسئولان استان سمنان به خصوص مدیرکل بهزیستی استان سمنان خانواده‌های دارای معلول و مستمری بگیر می‌توانند در سایت بهزیستی کشور ثبت نام کرده و از طرح رایگان شدن قبوض برخوردار شوند. هر چند خانواده‌های معلولان استان معتقد هستند که این طرح هم پروسه طولانی دارد و هم کفاف مشکلات را نمی‌دهد چرا که تنها بخش کوچکی از هزینه‌های یک زندگی پر خرج تقبل می‌شود. مسکن معلولان نیز دیگر موضوعی است که بارها و بارها از سوی مخاطبان خبرگزاری مهر استان سمنان مورد بحث و مطالبه قرار گرفته است که البته در مجال دیگری به موضوع مسکن معلولان در استان خواهیم پرداخت.

 

 

 

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی پارسیان:
ظرفیت بندر تخصصی مواد معدنی و پتروشیمی کشور به ۴٫۵ میلیون تن می‌رسد

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی پارسیان گفت: ظرفیت تخلیه و بارگیری بزرگترین بندر تخصصی صنایع معدنی و پتروشیمی کشور به ۴٫۵ میلیون تن در سال رسید.
به گزارش روابط عمومی منطقه ویژه اقتصادی پارسیان، سید علی اصغر علامه ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن هفته‌ دولت و گرامیداشت یاد و خاطره‌ شهیدان باهنر و رجایی بیان داشت: هفته دولت فرصتی برای نمایش دستاوردهای دولت مردان و تلاش‌های انقلاب اسلامی در راستای خدمات رسانی به مردم و محرومیت‌زدایی در مناطق محروم است.
وی عنوان کرد: دولت مردان تلاش می کنند تا با بهره گیری از ظرفیت‌های موجود داخلی شرایط مناسب اقتصادی، صنعتی را برای افزایش شاخص‌های اقتصادی و رفاه اجتماعی و معیشتی مردم شریف ایران اسلامی فراهم کنند. در این سال‌ها کوشش شد تا در شهرستان پارسیان غربی‌ترین نقطه از استان هرمزگان ظرفیت‌های صنعتی و نفتی به یک فرصت در راستای محرومیت زدایی تبدیل شود.
علامه خاطرنشان کرد: در این راستا ظرفیت بندری مناسبی در شهرستان پارسیان وجود داشت که با سرمایه‌گذاری سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران بندری با ظرفیت تخلیه و بارگیری ۴۰ میلیون تن مواد اولیه و محصولات تولیدی در افق بلند مدت با هدف واردات مواد اولیه و صادرات محصولات تولیدی در منطقه ویژه اقتصادی پارسیان و مناطق ویژه همجوار در استانهای بوشهر، فارس و سایر نقاط کشور فراهم شود.
وی با بیان اینکه اسکله شماره پنج بندر پارسیان سال ۱۳۹۹ مورد بهره برداری قرار گرفت، بیان داشت: اسکله شماره پنج با هدف تخلیه و بارگیری مواد اولیه آلومینیوم جنوب مورد بهره برداری قرار گرفت. ظرفیت این اسکله ۱٫۲ میلیون تن مواد فله است.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی پارسیان با تاکید بر اینکه احداث پروژه بندر در منطقه ویژه اقتصادی پارسیان یک طرح ملی است، تصریح کرد: اسکله‌های شماره هفت و هشت این بندر با ظرفیت تخلیه و بارگیری ۳ میلیون تن کالا آماده بهره برداری است که ان‌شاءالله شاهد افتتاح رسمی این پروژه خواهیم بود.
وی اعتبار احداث اسکله‌های هفت و هشت را ۳۰ میلیون یورو عنوان کرد.

 

با حضور استاندار هرمزگان؛
چهار پروژه آبرسانی بندرلنگه به بهره‌برداری رسید

در مراسمی با حضور استاندار هرمزگان، مدیرعامل آبفا و فرماندار بندرلنگه، پروژه‌های آبرسانی شهرستان بندرلنگه با تحت پوشش قرار دادن جمعیتی بالغ بر ۱۰ هزار و ۲۰۰ نفر به بهره برداری رسید.
مهدی دوستی استاندار هرمزگان در این مراسم با بیان اینکه پروژه‌های زیادی با اعتبارات بالا برای بهره‌برداری در هفته دولت پیش بینی شده است ولی آنچه برای حضور در مراسم افتتاحیه مهم است حضور در جمع مردم است که این عامل باعث شده تا شخصا برای افتتاح این پروژه‌ها در جمع مردم بیایم.
وی با بیان اینکه بهره‌برداری از پروژه‌ها نتیجه زحمات مجموعه‌ای از مدیران، معاونین کارشناسان و بخش خصوصی است، تصریح کرد: ما به تکرار این اتفاقات نیاز داریم و برای بهره‌مندی بیشتر مردم باید مراحل بعدی را نیز شروع کنیم تا مردم از وضعیت کمبود آب خارج شوند. وی افزود: ما در استان هرمزگان از روز اول شروع کاری با شعار آب و آرامش وارد صحنه خدمت به مردم شدیم تا استان از وضعیت کمبود آب خارج شود. استاندار هرمزگان از رشد ۱۰۰ درصدی اعتبارات آبرسانی خبر داد و گفت: بخشی از این اقدامات با مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) و بخشی دیگر در قالب طرح‌های جداگانه در حال انجام است که امیدواریم شروعی برای گسترش چنین اقداماتی باشد. عبدالحمید حمزه‌پور مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان نیز در این مراسم با بیان اینکه دستیابی به آب پایدار و با کیفیت حق مردم است، افزود: همزمان با هفته دولت و با حمایت دولت مردمی و به ویژه استاندار هرمزگان ۴ پروژه آبرسانی در شهرستان بندرلنگه تکمیل که امروز وارد مدار بهره برداری شد.
وی تصریح کرد، با هدف پایداری و تامین نیاز آبی بندرلنگه چهار پروژه آب شیرین کن یکهزار متر مکعبی ناهنگ، ساخت مخزن ۱۰۰ متر مکعبی و خط انتقال مجتمع ناهنگ، ساخت مخزن ۱۰۰ متر مکعبی و خط انتقال روستای نخل میر، بازسازی و اصلاح خط انتقال و شبکه توزیع روستای کنخ با اعتباری بالغ بر ۲۹۵ میلیارد ریال تکمیل که با حضور استاندار هرمزگان مورد بهره برداری قرار گرفت. به گفته حمزه‌پور، با تکمیل این پروژه‌ها شش روستا از نعمت آب شرب پایدار بهره مند شدند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان در ادامه به تکمیل آب شیرین کن مجتمع ناهنگ اشاره کرد و افزود: آب مجتمع ناهنگ تا پیش از این از طریق چاه‌ها تامین می شد که با تکمیل این پروژه و شیرین سازی آب تامینی، مردم آب با کیفیت و پایدارتری نسبت به گذشته از طریق شبکه آبرسانی دریافت می کنند. وی در تشریح جزئیات این پروژه افزود: این آب شیرین کن ظرفیت شیرین سازی یک هزار متر مکعب در شبانه روز دارد. حمزه‌پور ابراز امیدواری کرد، بهره برداری از این پروژه‌ها بر افزایش بهره‌مندی مردم تاثیرگذار بگذارد و بتوان در آینده با تکمیل سایر پروژه‌ها شاهد افزایش سطح برخورداری روستاها از آب شرب باشیم.

 

 

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی خبر داد؛
تخصیص ۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای ساماندهی گلزار شهدای استان در سفر ریاست جمهوری

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان‌شرقی از تخصیص ۲۰ میلیارد تومان از اعتبارات سفر رئیس جمهوری به ساماندهی گلزار شهدای استان آذربایجان‌شرقی خبر داد و گفت: رسیدگی و ساماندهی گلزار شهدای استان از سال‌جاری آغاز و تا پایان دولت سیزدهم به پایان‌ می‌رسد.
به گزارش ملیحه عبدالعلی‌زاده خبرنگار ما از تبریز، جواد ابوالفتح‌زاده در نشست خبری و هم اندیشی افزود: یکی از برنامه‌های اولویت دار بنیاد شهید و امور ایثارگران استان رسیدگی به وضعیت کلی گلزارهای شهدا در تمامی شهرها و روستاها است که طی سالجاری این طرح شروع می‌شود و تا سه سال آینده ادامه خواهد داشت. وی تعداد گلزارهای شهدای آذربایجان شرقی را یکهزار و ۱۶۶ مورد اعلام کرد و گفت: از این تعداد ۲ هزار و ۸۲۶ مورد در مناطق روستایی قرار داشته و بقیه در مراکز شهری است که در آنها تعداد ۹ هزار و ۵۹۰ شهید گلگون کفن انقلاب اسلامی، هشت سال دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم، آرمیده‌اند. وی اجرای جدی طرح سپاس از خانواده‌های معظم شهدا توسط مدیران شهرستانی بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی را خواستار شد و تاکید کرد: در اسفند سالجاری باید شاهد اجرای ۱۰۰درصدی این طرح در سطح شهرستان‌ها باشیم. مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی، تجلیل و تکریم ایثارگران توسط مسئولان ستادی و شهرستانی بنیاد شهید را در همین راستا، یک تکلیف و یک وظیفه توصیف و اظهار کرد: باید در شهرستان‌ها و ستاد استانی، ارتباط با ایثارگران تقویت شود چراکه این ارتباطات می‌تواند به احصای بهترِ مشکلات این قشر و برنامه ریزیِ شایسته برای رفع آنها منجر شود. ابوالفتح‌زاده با اشاره به رسالت‌های مهم بنیاد شهید و امور ایثارگران در راستای تکریم و تعظیم خانواده شهدا و جامعه ایثارگری، یادآور شد: احیا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، زنده نگه داشتن یاد و نام شهدا و آثار آنها، اعتلای معرفت و تعهد جامعه در قبال جامعه ایثارگری و تلاش برای جذب امکانات عمومی و دولتی برای رفاه و معیشت خانواده‌های تحت پوشش از جمله رسالت‌های این نهاد است.

 

 

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کاشان در جلسه شورای سلامت:
اورژانس هوایی ضرورتی برای حوزه سلامت منطقه کاشان است
جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان کاشان در سالن جلسات شهید خدمت دکتر محمد زارع واقع در ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: اورژانس هوایی ضرورت برای حوزه سلامت شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر کورش ساکی در شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان کاشان که در در سالن جلسات شهید خدمت دکتر محمد زارع واقع در ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد، افزود: این دانشگاه علیرغم هزینه‌های بالای تهیه و تجهیز بالگرد هوایی برای انتقال مصدومان سوانح، پیگیر اختصاص اورژانس هوایی برای کاشان است.
وی، حوادث ترفیکی و آمار مصدومان و فوتی‌های را در این منطقه نگران کننده برشمرد و تصریح کرد: استفاده از بالگرد برای امدادرسانی به مردم یکی از وظایف اصلی اورژانس به‌حساب می‌آید و تاثیر این امدادرسانی در زمان‌های طلایی برای نجات عضو یا جان مصدومان در کنار مأموریت‌های عملیاتی مشهود است.
سرپرست دانشگاه در پایان، توجه بیشتر و دقیق تر ارگان‌ها و ادارات شهرستان به دستور کارهای جلسه را خواستار شد.
دکتر مهدی دلاوری رئیس مرکز بهداشت و معاون بهداشتی دانشگاه نیز در این جلسه، در خصوص دستور کار جلسه و مصوبات جلسه قبل، به ویژه موضوع‌های لزوم ساماندهی و بهسازی مخروبه‌ها، جمع آوری صحیح زباله، ساماندهی سگ‌های ولگرد و همچنین لزوم تامین اعتبار لازم به منظور کنترل و مبارزه با عوامل بیماری سالک در منطقه مطالبی را بیان کرد. مهندس حسین صالحی دبیر دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه نیز، در خصوص وضعیت اجرای مصوبات جلسه قبل مطالبی را عنوان نمود که مورد بحث گفتگو و تبادل نظر قرار گرفت.
فرماندار ویژه شهرستان کاشان در این نشست، در خصوص بررسی آخرین وضعیت واکسیناسیون کرونای شهرستان، وضعیت مخروبههای محل تجمع زباله‌ها و …، حیوانات بدون صاحب، استخرهای ذخیره آب و شنا و بندهای خاکی و اقدامات انجام شده در جهت پیشگیری از عامل بیماری التور و ناگ سخنانی را بیان کرد.
دکتر محمد شریف زارعی، حوادث ترافیکی در سطح شهرستان به ویژه در آزاد راه و جاده برزک را نگران کننده دانست و گفت: بیشتر ماموریت‌های برون شهری اورژانس و آتش نشانی به این محورها بوده است.
وی تاکید کرد: نقاط حادثه خیز شهرستان و مسیرهای برون شهری با همکاری نهادهای عضو شورای هماهنگی ترافیک شناسایی و در حال رفع است.
زارعی اظهار داشت: موضوع جمع آوری داروهای مازاد منازل مردم که توسط تنها مرجع قانونی هلال احمر جمع‌آوری شده و پس از تفکیک، به مرکز استان جهت استفاده در مواکب تعیین شده در مراسم پیاده روی اربعین حسینی ارسال می‌شود.
دکتر مسعود دهقانی رئیس مرکز بهداشت شهرستان کاشان نیز در این جلسه، در خصوص بیماری التور و عوامل و شرایط ایجاد بیماری، موارد ابتلا به بیماری در کشور و در کاشان، حدود انتظارات در خصوص آمادگي در برابر
بیماری‌های منتقله ازآب وغذا (وبا) و پیشگیری از سوانح و حوادث غرق شدگی، مکان‌های آبی پرخطر در غرق شدگی در منطقه سخنانی را عنوان کرد.
مهندس حسین صالحی دبیر دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه نیز، در خصوص وضعیت اجرای مصوبات جلسه قبل مطالبی را عنوان نمود که مورد بحث گفتگو و تبادل نظر قرار گرفت.
این نشست با حضور سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان کاشان، سرپرست دانشگاه، معاون بهداشتی دانشگاه، رئیس اداره سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری ویژه کاشان، رئیس مرکز بهداشت شهرستان کاشان، مسئول اداره روابط عمومی دانشگاه و جمعی از مسئولین شهرستان و دانشگاه تشکیل گردید.

به مناسبت هفته دولت انجام شد؛
افتتاح ۱۱۶ پروژه اشتغال زایی ازمحل تفاهم‌نامه اداره کل کار و صندوق کارآفرینی امید گلستان
۱۱۶ پروژه اشتغال زایی ازمحل تفاهم نامه اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی و صندوق کارآفرینی امید گلستان در به صورت متمرکز در روستای توسکاستان گرگان افتتاح شد.
حسینعلی خواجه مظفری مدیرکل و رییس شورای هماهنگی دستگاههای تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان گلستان در حاشیه این مراسم در محل بوم گردی عمارت توسکا گفت: این ۱۱۶ طرح با سرمایه گذاری ۴۲۴میلیارد ریال و میزان تسهیلات پرداختی ۳۵۳ میلیارد ریال در شهرستان گرگان افتتاح و به بهره برداری رسیده است.
وی افزود: این تسهیلات از محل منابع تفاهم نامه صندوق کارآفرینی امید و اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان گلستان با اشتغال زایی ۲۰۰ نفر در یک سال گذشته در شهرستان گرگان پرداخت شده است.
خواجه مظفری بیان داشت: بوم گردی عمارت توسکا با اشتغال ۳ نفر و اعتبار ۳ میلیارد ریال از محل منابع تفاهم نامه صندوق کارآفرینی امید و اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان گلستان به صورت نمادین افتتاح و به بهره برداری رسید.