مدیرکل دفتر فنی و امور مهندسی ساختمان سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: در حال حاضر، ۳۵ باب راهدارخانه، پاسگاه و قرارگاه پلیس راه در سطح راه‌های کشور در حال احداث است.

احمد جمشیدی اظهار کرد: به‌منظور تقویت زیرساخت‌های امنیتی و خدماتی به مسافران و کاربران جاده‌ای، عملیات احداث هفت باب پاسگاه و همچنین ۶ باب قرارگاه پلیس راه در برخی از استان‌های کشور در حال ساخت است.
وی خاطرنشان کرد: همچنین عملیات مرمت و بهسازی هفت باب قرارگاه و پاسگاه پلیس راه در سطح راه‌های کشور در حال انجام است.
مدیرکل دفتر فنی و امور مهندسی ساختمان سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای افزود: هم‌اکنون پنج راهدارخانه مرکزی استانی در استان‌های اصفهان، خراسان شمالی، قزوین، خوزستان و هرمزگان و ۱۰ راهدارخانه شهرستانی نیز در برخی از شهرستان‌های استان‌های چهارمحال و بختیاری، سیستان و بلوچستان، آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی در حال احداث است.
جمشیدی همچنین از احداث و تکمیل عملیات ساخت چهار باب راهدارخانه در استان‌های خراسان جنوبی، اصفهان و سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۴ خبر داد.