پاسخ قاطعانه سپاه پاسداران به دشمن
پاسخ قاطعانه سپاه پاسداران به دشمن
همانطور که پیش‌بینی می‌شد همانند قبل دشمن آمریکایی و صهیونی نقض عهد نموده و در این مدت بارها پیمان شکنی کردند و این‌بار نیز با حمله به جنوب کشورمان نشان دادند که نباید به آنها اعتماد کرد و تنها زبان زور می‌فهمند.

براساس فرمایش‌های رهبر شهید انقلاب، اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا یک اختلاف ذاتی و حل‌نشدنی است، زیرا هدف نهایی آمریکا بلعیدن ایران و بازگرداندن سلطه پیشین است و صرفاً به تسلیم کامل ملت ایران رضایت می‌دهد. در این چارچوب، مذاکره تحت تهدید، نه یک توافق دیپلماتیک که یک تحمیل و دیکته قلمداد می‌شود و پذیرش آن نشانه تهدیدپذیری است که پایانی ندارد. از منظر ایشان بدعهدی و خلف وعده ماهیت ثابت طرف آمریکایی است و این دیدگاه ثابت شده است.

حمله به جنوب کشورمان نقض آشکار تفاهم نامه مشترک است
روابط عمومی سپاه اعلام کرد: رژیم پیمان‌شکن آمریکا مانند همیشه دست به نقض تعهدات خود زد و به بهانه‌ی ممانعت از تردد یک کشتی متخلف از مسیر غیرمجاز در تنگه هرمز به حمله هوایی به سواحل جمهوری اسلامی ایران اقدام کرد.
در پی این نقض تعهد نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پاسخ به این تجاوز نقاط استقرار ارتش تروریستی آمریکا در منطقه را مورد اصابت قرار داد. براساس بند ۵ تفاهم‌نامه اسلام‌آباد ترتیبات کنترل عبور و مرور در تنگه هرمز با جمهوری اسلامی ایران است؛ لکن آمریکا با تحریک جهات مختلف در صدد تخلف از این تعهد بود که پاسخ لازم داده شد و من‌بعد چنین خواهد بود و در صورت تکرار تجاوز، پاسخ ما گسترده‌تر است.

اختلافات ایران و آمریکا بر سر تنگه هرمز
در همین راستا الجزیره ادعا کرد اختلاف تهران واشنگتن بر سر تنگه هرمز بالا گرفت. اکنون شاهد آن هستیم که ایران و ایالات متحده در تفسیر مفاد یادداشت تفاهم با یکدیگر اختلاف دارند؛ اختلافی که به‌طور فزاینده تنگه هرمز را به اصلی‌ترین نقطه اختلاف میان دو طرف تبدیل کرده است. دو بیانیه اخیر ازجمله بیانیه سپاه مبنی بر نقض ماده ۵ یادداشت تفاهم درباره بازگشایی تنگه هرمز و همچنین بیانیه وزارت خارجه مبنی بر نقض ماده ۱ یادداشت تفاهم درباره توقف فوری درگیری‌ها، شواهد این مدعا هستند.

عبور از تنگه هرمز تنها با هماهنگی ایران امکان پذیر است
اما آمریکا و تمام کشورهایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند، باید بدانند که عبور از این آبراه حیاتی تنها با احترام به اقتدار و خطوط ترسیم‌شده ایران امکان‌پذیر است. در همین راستا امروز تنگه هرمز تحت مدیریت هوشمند نیروهای مسلح، به ویژه نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قرار دارد و با هرگونه تخطی از دستورالعمل‌ها و مسیرهای پیش‌بینی‌شده، با قاطعیت برخورد خواهد شد. در پیام رهبر معظم نیز آمده است: «ایران اسلامی با شکر عملی نعمت، اعمال مدیریت بر تنگه هرمز، منطقه خلیج فارس را ایمن خواهد کرد و بساط سوءاستفاده‌های دشمن متخاصم را از این آبراه برخواهد چید. قواعد حقوقی و اعمال مدیریت جدید تنگه هرمز، آسایش و پیشرفت را به نفع همه ملت‌های منطقه رقم خواهد زد و مواهب اقتصادی آن، دل ملت را شاد خواهد کرد».

تأیید حمله به ایران توسط ترامپ
دونالد ترامپ، رئیس دولت تروریستی آمریکا بار دیگر با نقض مجدد تفاهمنامه حمله تجاوزکارانه این رژیم به خاک ایران را تائید کرد. او با ادعای پوچ نقض عهد توسط ایران گفت: هواپیماهای آمریکایی سایت‌های ذخیره‌سازی(انبارها) موشک، پهپادهای ایران و همچنین سایت‌های رادار ساحلی را بمباران کردند. رئیس دولت تروریست آمریکا در توجیه این اقدام تجاوزکارانه مدعی شد که این اقدام در پاسخ به نقض مجدد توافقنامه آتش‌بس توسط ایران صورت گرفته است.
سازمان تروریستی سنتکام نیز رسما حمله تجاوزکارانه جدید به اهدافی در خاک ایران را تائید کرد. طبق ادعای این سازمان تروریستی این اقدام در پاسخ به هدف قرار گرفتن یک نفت‌کش تجاری صورت گرفته است.

برخورد قاطعانه و بی درنگ با متجاوزان
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانه‌ای اعلام کرد: مردم عزیز و شرافتمند ایران اسلامی؛ فرزندان غیرتمند شما در نیروهای دریایی و هوافضای سپاه طی عملیات مشترک موشکی و پهپادی در ساعت ۲ الی ۳ بامداد یک‌شنبه هفتم تیر ماه، با پرتاب موشک‌های بالستیک و پهپاد به سوی هشت زیرساخت مهم ارتش کودک‌کش آمریکا در پایگاه علی‌السالم کویت و ناوگان پنجم دریایی در بندر سلمان بحرین آنها را منهدم کردند و تجاوزهای اخیر آمریکا را با قاطعیت پاسخ دادند.
دشمن متجاوز که نقض عهد و پیمان شکنی در ذات او است، به بهانه مقابله نیروی دریایی سپاه با کشتی متخلف، به پنج پست ساحلی جمهوری اسلامی حمله کرده بود. بر اساس تفاهم نامه اسلام آباد ترتیبات کنترل عبور و مرور در تنگه هرمز با جمهوری اسلامی است و من‌بعد با کشتی‌های متخلف قوی‌تر از گذشته برخورد خواهد شد و برخورد با تجاوز احتمالی دشمن به هر بهانه‌ای که باشد ولو به اهداف کم اهمیت، پاسخی خردکننده خواهد داشت . دشمن بداند نقض آتش بس خلاف بند یک تفاهم نامه اسلام آباد است و توقف کلی روندها را در پی خواهد داشت.
وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز در بیانیه‌ای با اشاره به نقض مجدد تفاهم خاتمه جنگ توسط آمریکا در بامداد روز یکشنبه ۷ تیر ۱۴۰۵ تاکید کرد که این حملات وحشیانه نشان می‌دهد که رژیم آمریکا کمترین ارزش و اعتباری برای تعهدات خود قائل نیست و عهدشکنی بخشی از ماهیت این رژیم است.
در پایان باید گفت ملت شریف ایران بداند فرزندان این مرز و بوم چه در نیروهای مسلح و چه در دیپلماسی کوچکترین مماشاتی با دشمنان این مرز و بوم نخواهند داشت و با قدرت خواسته به حق ملت را فریاد می‌زنند و پیگیری آن خواهند بود. حال تحقق این خواسته‌ها چه از راه دیپلماسی باشد و چه از راه نظامی.