![](https://jomlehonline.ir/wp-content/themes/aban/img/none.png)
ارائه نکردن خدمات به زبان و ذائقه چینی ها در هتل های ایران باعث شده که گردشگران چینی به جای اقامت در هتل، خانه های ارزان اجاره کنند. چون اکثر هتل ها زبان چینی سرویس نمی دهند. رئیس جامعه تورگردانان ایران با بیان این مطلب می گوید: به عنوان کسی که بازار گردشگری چین را […]
ارائه نکردن خدمات به زبان و ذائقه چینی ها در هتل های ایران باعث شده که گردشگران چینی به جای اقامت در هتل، خانه های ارزان اجاره کنند. چون اکثر هتل ها زبان چینی سرویس نمی دهند.
رئیس جامعه تورگردانان ایران با بیان این مطلب می گوید: به عنوان کسی که بازار گردشگری چین را راه اندازی کرده معتقدم، دلیل کاهش گردشگران چینی بعد از دوره فزونی، به دلایل مختلفی از جمله عدم توجه به خواست و ذائقه چینی ها در ارائه خدمات به خصوص به زبان آنها از فرودگاه تا هتل است.
ابراهیم پورفرج افزود: به دلایل متعدد از بهار امسال شاهد کاهش محسوس گردشگران چینی هستیم از جمله اینکه تعداد رستوران ها با غذای چینی در ایران کافی نیست؛ آنها عادات غذایی خود را دارند به طور نمونه قبل از صبحانه باید آب گرم بخورند.
پورفرج تصریح کرد: اگر میهمان نوازی از چینی ها را با آشنایی به فرهنگ و مطابق خواست آنها تقویت کنیم، ما می توانیم با یک برنامه ریزی میان مدت تعداد گردشگران چینی در کشورمان را به ۱۰ میلیون نفر برسانیم درحالیکه هم اکنون مجموع گردشگران خارجی در ایران حدود ۵ میلیون نفر در سال است.
رستورانی از جنس نمک
رستوران ها همیشه به زیباترین شکل و البته هنرمندانه ترین طرح ها طراحی میشوند تا هم در اشتهای مشتریها تاثیر داشته باشند و هم اینکه خاطره ساز خوبی در اذهان باشند.
جدیدترین مدل طراحی رستوران در شیراز دیده شده که سازههای آن از جنس نمک است که انتخاب آن به دلیل گندزدایی و بهداشتی بودن و به هدف معماری سبز تهیه شده است. در واقع با گازهایی که نمک از خود منتشر میکند هوای آلوده محیط را به طور طبیعی گندزدایی میکند و این یکی از جالبترین و کم هزینهترین راههای بهداشتی کردن محیط این رستوران است.
از آنجا که معدن نمک و دریاچه نمک در نزدیکی محل ساخت و ساز این پروژه یعنی رستوران نمک بوده است مدیر پروژه تصمیم بر آن گرفته که سازهها را کاملا از نمک قرار دهد که البته برای زیبایی و جلوگیری از یک نواختی از نمک اشکال مختلفی نظیر پودر نمک، سنگ و لایههای فشرده را در بنا بکار برده اند.
طراحی داخلی به صورت مدرن و سنتی است. لایههای داخلی با الهام گیری از غارهای نمک ساخته شده است که با دخالت دادن تمدن امروزی در آن کاری کردهاند که بخش های مختلف رستوران، بدون هیچ مشکلی برای مشتریها و مالکین مورد استفاده باشد.
طراحی پیچشی پلهها هم بسیار جالبند. صندلیها و دستگیرهها و کف پلهها را از ذوب کردن قوطیهای نوشابه آلومینیومی مغازههای اطراف تهیه کردهاند که بسیار جالب است. میزها از جنس سنگ نمکاند اما صندلیها آلومینیومیاند.