منیژه نوری، در گفت و‌گو با خبرنگار جمله، هدف از برگزاری نمایشگاه صنایع دستی به صورت گروهی را حمایت از هنرمندان صنایع دستی کشور برشمرد و گفت: هدف از برگزاری نمایشگاه، حمایت از آثار هنرمندان صنایع دستی کشور است که این نمایشگاه به صورت گروهی برگزار شده و مجموعه این آثار حاصل دسترنج و تلاش […]

منیژه نوری، در گفت و‌گو با خبرنگار جمله، هدف از برگزاری نمایشگاه صنایع دستی به صورت گروهی را حمایت از هنرمندان صنایع دستی کشور برشمرد و گفت: هدف از برگزاری نمایشگاه، حمایت از آثار هنرمندان صنایع دستی کشور است که این نمایشگاه به صورت گروهی برگزار شده و مجموعه این آثار حاصل دسترنج و تلاش پانزده هنرمند صنایع دستی است که به مدت یک هفته در این نمایشگاه به معرض دید علاقه مندان گذاشته شده است. این کارشناس ارشد هنرهای اسلامی افزود: هنر بیزیست با هنری که ما امروز در نمایشگاه برقرار کرده ایم بسیار متفاوت است و عزیزان هنرمند آثار صنایع دستی با نگاه خستگی ناپذیر و مملو از عشق، آثار خود را روانه این نمایشگاه کرده اند که به هیچ وجه صرفا و مطلق با نگاه و انگیزه سودآوری نبوده است و این تفکر زیبا جایگاه این نمایشگاه را دوچندان کرده است. وی شناساندن آثار صنایع دستی کشور را به جهانیان دغدغه اصلی خود برشمرد و اظهار کرد: دغدغه من به عنوان یک هنرمند آثار صنایع دستی این است که هنرم به جهانیان نه از بابت صرفا ارائه کارهای شخصی بلکه به عنوان شناساندن آثار صنایع دستی کشورم عرضه شود تا این هنر فاخر و والای ایرانیان به دید جهانیان برسد تا از این طریق صنعت توریست و گردشگری هم رونق پیدا کند. و این نیازمند فرهنگسازی و برنامه ریزی از سوی مسئولین مربوطه کشور است. نوری تاکید کرد: وجود چنین نمایشگاه‌هایی می‌تواند به بهتر دیده شدن آثار صنایع دستی در کشور کمک شایانی کند و همینکه افراد و خانواده‌ها با شخصیت‌های متفاوت اعم از هنری و غیر هنری پا به نمایشگاه‌ها می‌گذارند و حال خوبی نسبت به صنایع دستی کشورشان پیدا می‌کنند خود اتفاق بسیار خجسته ای است.

 

تصاویری از رقص محلی اقوام ایرانی در گرمسار

چهارمین جشنواره ملی فرهنگی ورزشی اقوام و عشایر ایرانی با حضور ۱۵ تیم از استان های کردستان، لرستان، اردبیل، آذربایجان غربی، خراسان شمالی، گیلان، گلستان، مازندران، خوزستان، بوشهر ، سیستان و بلوچستان، زنجان، همدان ،مرکزی، خراسان جنوبی و سمنان در گرمسار برگزار شد. جشنواره اقوام و عشایر ایران زمین به مدت دو روز و در دو نوبت صبح و عصر در کارخانه پنبه گرمسار برگزار شد و در این جشنواره ۳۰۰ نفر از استان های مختلف از جمله اقوام لر، کرد، بلوچ، کرمانجی، عرب، ترک و ترکمن شرکت کردند. برپایی غرفه های صنایع دستی، محصولات خوراکی اقوام، بازی های بومی و محلی و اجرای زنده موسیقی اقوام و عشایر از برنامه های این جشنواره بود. برگزاری این قبیل جشنواره ها می تواند به شناخت آداب و سنن ایرانی و شناخت جوانان از فرهنگ ملی و دینی کمک کند و سنن و آداب، لهجه‌ها ، سنت‌ها و غذاهای محلی و پوشش‌ها را به نمایش بگذارند. معرفی جاذبه های گردشگری از دستاوردهای این جشنواره ملی بوده و با تلاش مسوولان و فعالان طی پنج سال اخیر کارخانه تاریخی پنبه گرمسار دچار تغییرات اساسی شده و نیز گسترش خانه های بوم گردی، احداث هتل غارهای نمکی و معرفی نمک به عنوان یک جاذبه گردشگری در گرمسار از اقدامات موثر در حوزه جذب توریسم در استان و خصوصا گرمسار و آرادان بوده است.