مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کردستان از راهاندازی اردوگاه امدادی هلال احمر در استان خبر داد و گفت: تجهیزات سختافزاری هلال احمر کردستان نیازمند توجه ویژه کشوری است. محمدباقر محمدی در همایش نکوداشت خدمات داوطلبانه جمعیت هلال احمر استان کردستان که با حضور دبیرکل جمعیت و رئیس سازمان امداد و نجات کشور در سالن اداره […]
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کردستان از راهاندازی اردوگاه امدادی هلال احمر در استان خبر داد و گفت: تجهیزات سختافزاری هلال احمر کردستان نیازمند توجه ویژه کشوری است.
محمدباقر محمدی در همایش نکوداشت خدمات داوطلبانه جمعیت هلال احمر استان کردستان که با حضور دبیرکل جمعیت و رئیس سازمان امداد و نجات کشور در سالن اداره کل تبلیغات اسلامی سنندج برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیده فاتحی، اظهار داشت: کردستان مرجع و مأمن بسیاری از بزرگان بوده و هست. این مدیر همچنین با اعلام اینکه استان کردستان دارای هشت هزار و ۸۰ کیلومتر جاده و ۳۸ گردنه صعبالعبور است، تافزود: کردستان یک استان برفگیر و حادثهخیز است. وی با اشاره به وجود گسلهای متعدد در کردستان، اظهار کرد: این شرایط خطرات جدی را به استان تحمیل کرده و بر این اساس میطلبد، کردستان، استان آمادهای در قبال حوادث باشد. به گفته مدیرعامل جمعیت هلال احمر کردستان، وجود دو مرز مشترک با کشور عراق در استان کردستان میتواند در بعد اقتصادی یک فرصت و در بعد خدمات امدادی بهنوعی تهدید محسوب شود.
کنترل جرائم آذربایجان شرقی با مشارکت مردم
رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی فراهم کردن بستر و زمینه برای مشارکت مردم را در کاهش و کنترل جرائم مؤثر دانست و گفت: مردم میتوانند با مراجعه به سامانه «سجام» پس از ثبت نام و احراز صلاحیت به عنوان ناظران مردمی پیشگیری از وقوع جرم شناخته شوند.
حجتالاسلام حکمتعلی مظفری در همایش دیدبان پیشگیری از وقوع جرم با اشاره به راهاندازی سامانه جامع اطلاعات مردمی سجام برای دیدبانی پیشگیری از وقوع جرم در آذربایجان شرقی اظهار داشت: این طرح یکی از طرحهای بسیار مهم برای قوه قضائیه است که به عنوان یک وظیفه فردی و اجتماعی و یکی از مصادیق امر به معروف و نهی از منکر است.
وی با بیان اینکه اطلاعاتی که مورد استناد قرار میگیرد، ابزارهای پیشگیری و مبارزه با فساد است افزود: اطلاعات سجام، باید در پیشگیری از معضلات اجتماعی و غیره مورد استفاده قرار گیرد.
رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی کاهش نظارتهای مردمی و همگانی را عامل افزایش گرفتاریها در جامعه دانست و گفت: برای استفاده از اطلاعات مردمی باید به سمت اصلاح ساختار و نحوه صحیح استفاده از منابع و نیروی انسانی حرکت کنیم. وی استفاده از ظرفیتهای مردمی در اصلاح جامعه را مهم ارزیابی کرد و توضیح داد: نظارتهای همگانی در هر بخشی افزایش یابد، مسایلی مانند تغییر کاربریهای غیرقانونی، زمینخواریها و بسیاری از کلاهبرداریها قبل از وقوع مورد پیشگیری قرار میگیرد.
مظفری فراهم کردن بستر و زمینه برای مشارکت مردم را در کاهش و کنترل جرائم مؤثر دانست و تصریح کرد: مردم میتوانند با مراجعه به سامانه «سجام» پس از ثبت نام و احراز صلاحیت به عنوان ناظران مردمی پیشگیری از وقوع جرم شناخته شوند.