معاون مشارکتهای اجتماعی وزارت کشور گفت: سازمان های مردم نهاد با حضور در بخش های اجتماعی، فرهنگی و … اثر بخشی و کارآمدی، برنامه های پیشرفت و توسعه را تسریع می بخشند و به عنوان پل ارتباطی میان مردم و دولت مطرح می شوند. کمال اکبری افزود: سمنها، میتوانند دولت ها را در مسیر برطرف […]
معاون مشارکتهای اجتماعی وزارت کشور گفت: سازمان های مردم نهاد با حضور در بخش های اجتماعی، فرهنگی و … اثر بخشی و کارآمدی، برنامه های پیشرفت و توسعه را تسریع می بخشند و به عنوان پل ارتباطی میان مردم و دولت مطرح می شوند.
کمال اکبری افزود: سمنها، میتوانند دولت ها را در مسیر برطرف کردن آسیب های اجتماعی و نابسامانیهای درون جامعه یاری رسانند.
وی گفت: مهمترین نقش سازمانهای مردم نهاد افزایش مشارکت اجتماعی، پیشرفت و توسعه جامعه است. اکبری تصریح کرد: برای رفع مشکلات موجود در جامعه، دولت باید با همکاری بخش خصوصی و جامعه مدنی وارد عمل شود و در این میان، سمن ها می توانند در کنار حمایت های دولتی، برای رفع موانع، قدمهای موثری بردارند.
معاون مشارکتهای اجتماعی وزارت کشور گفت: مشارکت اجتماعی لازمه توسعه و پیشرفت کشور است و هر زمان از ایفای نقش مردم چشم پوشی کنیم به طور قطع در آنجا آسیب خواهیم دید.
اکبری بیان کرد: انقلاب اسلامی ایران مبتنی بر مشارکت مردم و شعارهای انقلاب نیز برخاسته از بطن جامعه بود و آحاد مردم با حضور پرشور خود در شکل گیری و تداوم نظام نقش داشتند.
وی ادامه داد: یکی از کارهایی که سازمان های مردم نهاد باید انجام دهند، مطالبه گری است لذا باید هر کس در هر حوزه ای که کار می کند با شدت تمام خواسته هایش را مطرح کند.